12 Temmuz 2013 Cuma

AKP'nin faşist milisleri Ali İsmail'i döverek öldürdü



AKP'nin sopalı faşist milisleri Ali İsmail Korkmaz'ı işte böyle öldürdü:
00:16:20 - 00:16:30 arasındaki 10 saniyelik görüntü kaydında faşist milislerin yüzleri çok açık göründüğü halde, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı "Yüzlerinin tam teşhisi mümkün olmamıştır" diye yazdı raporuna. Utanın be.
İşte 3 dakika 22 saniyelik o görüntü, bakın faşistlerin yüzleri ne kadar net görülüyor:
 
Eskişehir Valisi: "Polis değil, arkadaşları öldürdü" dedi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ise, öldürenlerin sivil polis olduğunu raporunda yazmak zorunda kaldı. Her şey çok açık çünkü. Ancak, Üniversite, katilleri teşhis edemedi (!)
 
İşte Üniversitenin raporu:
"Sekiz ayrı işyerinin kamera kaydında sivil polis olduğu sanılan veya polisin yanında yer alan gaz maskeli, ellerinde cop, beyzbol sopası ve basketbol sopasına benzer sopa bulunan gurup kameralara yansımıştır."
"Kamera kaydında 00:00'da başlayan kamera kaydı 00:16:42'de bitmekte, sonraki kayıt 00:17:55'te başlamaktadır. Arada 18-20 dakikalık bölüm bulunamamıştır."
"Elleri sopalı bir gurubun saat 00:15:44 sıralarında eylemciye sopalarla vurdukları, saat 00:15:48 sıralarında elinde sopa olan bir şahsın bir eylemcini önünü kestiği, sopayla vurduğu, bunu gören diğer arkadaşlarının saat00:16:08 sıralarında gelerek beraber sopalarla vurdukları, Beşik Otel'in güvenlik kamerasına göre elinde gaz maskesi ve cop bulunan bir şahsın otele girdiği, şahısların sopalarla gezindikleri, eylemci gurubu kovaladıkları..."
"Yüzü gaz maskeli eli sopalı ve coplu kişilerin saat 02:00 sularına kadar sekiz ayrı işletmenin  kamerasında gezinirken veya eylemci kovalarken görülmüşlerdir."

"Ali İsmail Korkmaz'ı vuranların kamera görüntüsünün çözünürlüğünün düşük olması, karanlık ve uzaklık dolayısıyla yapanların yüzlerinin tam teşhisi mümkün olmamıştır"


İşçi Partisi AKP'yi uyardı: "Eline çivili sopa, bıçak, satır vererek sokağa saldığınız başıbozuklarınızı çekin"
 
İşte eli sopalı faşist AKP milisi: 1 dakika 30 saniye
 
Demokratik ülkelerde asayişi kolluk kuvvetleri sağlar (polis, asker).
Faşist dikta rejimlerinde ise, başıbozuklar, yani asker veya polis olmayan, iktidar partisinin elemanları, yani faşist milisler, polisle işbirliği içinde halka saldırırlar.
Sivil ve üniformalı polisler çivili sopa, beyzbol sopası, demir sopa kullanamaz.
Polis, biber gazı ve gaz bombası kapsülünü insanların kafasına nişan alarak atamaz.
Gerçek mermi kullanamaz, içinde metal parçalar olan plastik mermi kullanamaz.
İlaçlı su sıkamaz insanların üzerine.
Bütün bu insanlık dışı uygulamaları yapan AKP'nin faşist bir parti olduğu, AKP rejiminin şeriatçı faşist bir diktatörlük olduğu açıkça anlaşılmıştır. 

Resimleri büyütmek için üzerilerine tıklayınız






Ali'yi Hatay'da onbinler uğurladı. Diğer şehirlerde de anma gösterileri yapıldı.
Polis her yerde müdahale etti. Ethem Sarısülük'ün cenazesine de saldırmışlardı. Bunlar değil Müslüman, insan bile olamazlar. Faşist katiller sürüsü.
 
İşte Hatay'da Ali'nin cenazesine katılanlara yapılan faşist saldırının fotoğrafları: Armutlu Mahallesi, Antakya, 11 Temmuz 2013
Bu zulüm, onları yıkacaktır. AKP faşizmi, devrim şehitlerinin kanında boğulacaktır.


*********
 
arşiv:
 
Abdocan elinde Türk bayrağı ile vuruldu  5 Haziran 2013
 
Ethem Sarısülük'ün katili AKP Hükümetidir  12 Haziran 2013
 
Halkın talebi: "Tayyip istifa", "Diktatör istifa", "Hükümet istifa"  16 Haziran 2013
***********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder