24 Şubat 2014 Pazartesi

Tayyip - Bilal Erdoğan'ın şok ses kayıtları

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası internete sızdırılan ses kayıtlarına bu akşam üstü bir tanesi daha eklendi. 24 Şubat 2014





Bir sosyal paylaşım sitesinden paylaşılan ses kayıtlarının Tayyip Erdoğan ve Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia ediliyor. Görüşme tarihinin operasyonların başladığı 17 Aralık olduğu söyleniyor.

Görüşmede özetle şunlar ifade ediliyor 

Erdoğan'ın elinde 1 milyar dolar rüşvet parası olduğu iddia ediliyor. Yine bu paraların 5 ayrı adreste olduğu kaydediliyor.

17 Aralık sabahı Başbakan Erdoğan oğlu Bilal'i arayıp paraları evden çıkarmalarını ister. Bilal bir süre sonra Tayyip Erdoğan'ı arayıp paranın büyük kısımını Ö. Faruk Kalyoncu'ya bir kısımını da Mehmet Gür'e vereceklerini söyler. Konuşmalarda paranın bir kaç büyük araba ile tahliye edildiği buna rağmen ellerinde 30 milyon euro kaldığı anlaşılır. Kalan para ile Şehrizar konutlarından ev almayı kararlaştırırlar. En son kalan bir milyon euro'yu Faik Işık'a verirler. Bilal Erdoğan babasına "bir kaç polis ve savcının tahliyesiyle yetinmemesini cemaatin büyüklerine operasyon yapması gerektiğini" telkin eder.

2 yorum:

  1. Konuşmalar kayda alındığına göre doğrusu canlı işitmek isterdim.

    YanıtlaSil
  2. Canlı işitmek ne demek anlayamadım. Bağlantıyı tıklayınca konuşmaları sesli olarak dinliyorsunuz zaten..??

    YanıtlaSil