27 Aralık 2013 Cuma

AKP ve Cemaat, TSK'ya kumpası birlikte kurdular

Haziran ayaklanması ile sarsılan, sözde şeriatçı katiller sürüsü ile Obama arasında Kararsız Kazım'a dönüp ne yapacağını şaşıran AKP Hükümeti dağıldı, Tayyip-Gül-Fethullah koalisyonu sona erdi.

Yükselen kuvvetler birleşir, çöken kuvvetler dağılır. Son yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında esas görülmesi gereken şey yapılan yolsuzluklar değil, Tayyip-Gül-Fethullah koalisyonunun dağılmış olmasıdır. Halk hareketi vurmuş, Amerikancılar birbirine düşmüştür.

Yıkılacaklarını anlamışlardır, korku dağları sarmıştır. 11 yıllık iktidarları dönemine işledikleri suçları birbirlerinin üzerine yıkmaya çalışarak kendilerini kurtarma telaşı içine girmişlerdir. Suçları birbirlerine yıkmaya çalışırken, işledikleri suçları itiraf etmiş olmaktadırlar.

Fethullah Cemaati Ergenekon tertibinin suçunu Tayyip Bey'in üzerine yıkmak için harekete geçti: "Ergenekon, Balyoz, 28 Şubat tertiplerini siz hazırladınız." diyerek Tayyip cephesini suçladılar.

14 Kasım 2013 günü Fethullah Gülen, kendisine ait herkul.org sitesinde şöyle yazdı: "Bana dokunan bir yanı vardı, yaşlı başlı adamlar (komutanlar) böyle orada hesap verince ciğerim yanıyor benim. Elimde bir imkan olsa ben onların hepsine "serbestsiniz" derim."

16 Aralık 2013 günlü Taraf gaz tenekesinde, Emre Uslu'nun odaTV operasyonunu yürüten polislerle konuşması yayımlandı: "Operasyonlara Başbakan karar verdi". "Ergenekon operasyonunun her aşamasında, operasyonu yürüten polis ve Savcıların ellerindeki dosyalarla Tayyip Erdoğan'dan onay aldık."

Karşı saldırı biraz geç geldi: Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, gayrı resmi AKP organı Star gaz tenekesinde 24 Aralık 2013 günü çıkan "Ellerinde nur mu var, topuz mu?" başlıklı yazısında Fethullah Cemaati'ni Türk Ordusu'na kumpas kurmakla suçladı. Bakınız:http://haber.stargazete.com/yazar/ellerinde-nur-mu-var-topuz-mu/yazi-820061

Halbuki tüm bu tertipleri beraberce yürüttükleri apaçıktır.

-- Tayyip ve Gül Beylerin sesi olarak bilinen Fehmi Koru, 28 Ocak 2008 günü Kanal 7 ekranında ve 1 Şubat 2008 günü Yeni Şafak gaz tenekesindeki köşesinde şu açıklamayı yaptı: "Ergenekon Operasyonu'nun düğmesine 5 Kasım 2007'de Beyaz Saray Oval Ofis'teki Bush - Erdoğan görüşmesinde basıldı." Bakınız: http://www.ulusalkanal.com.tr/yandas-gazetecilerin-ergenekon-itiraflari-makale,240.html

-- Abdullah Gül'ün "Savcı bulun, delillendirin." talimatı üzerine Fethullahçı Savcı Zekeriya Öz görevlendirildi.

-- Alper Görmüş, 2004 yılında davet edilerek katıldığı Fethullahçı "Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı" toplantısında "askeri vesayet"i konuştuklarını yazdı ve şu itirafı yaptı: "Toplantıda aramızdan biri, askeri vesayeti ortadan kaldırmanın yegane yolunun, başarısız kalmış bir darbe girişiminin ardından, eski ve yeni darbecilerin derdest edilip yargılanmaları olduğunu savundu." (Taraf, 4 Kasım 2011). Ergenekon tertibi aynen bu plana uygun olarak yapıldı. Bakınız: http://www.ulusalkanal.com.tr/yandas-gazetecilerin-ergenekon-itiraflari-makale,240.html

-- Tayyip Bey, Ergenekon tertibinin içinde olduğunu defalarca itiraf etmişti: "Ben bu davanın Savcısıyım.", "Silivri'de özel mahkeme kurduk." (2011 AKP seçim broşürü)

TSK'ya, İşçi Partisi'ne, Atatürkçü aydınlara kumpası birlikte kurdunuz, birlikte yıkılacaksınız.

Dağılan Tayyip Erdoğan - Abdullah Gül - Fethullah Gülen koalisyonunun herhangi bir bileşeninden yana tavır almak son derece yanlıştır. Birlikte yıkılacaklardır. Halkın talebi: Hükümet istifa.

Halk hareketi, Tayyip Erdoğan feda edilerek AKP diktasının Abdullah Gül - Fethullah Gülen yönetiminde devam ettirilmesi planına izin vermeyecektir. Kılıçdaroğlu'nu bu plana koltuk değneği olmaktan vaz geçmeye çağırıyoruz.


Öncelikle yerel, sonra genel seçimlerde Atatürkçü adaylar etrafında toplanarak güçbirliği yapılmalı, hükümetin ABD tarafından belirlenegeldiği sürece son verilmelidir.

arşiv:
Genelkurmay Başkanı görev başına!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder