4 Ağustos 2013 Pazar

Her yer Silivri, her yer taarruz

İşçi Partisi Genel Başkanvekili Av. Hasan Basri Özbey'in açıklaması:
Video 14 dakika

http://www.youtube.com/watch?v=sSf5iDywa3M




İsçi Partisi Ankara İl Başkani Osman Yılmaz, İstanbul İl Başkanı Osman Bilge Kuruca, TGB Genel Başkanı Çagdaş Cengiz, İP Öncü Gençlik Genel Başkanı Utku Faik Yılmaz'ın da aralarında olduğu çok sayıda yurtsever gözaltına alınmıştır.

Yurtseverler 'Devletin otoritesini zaafa uğratmak' suçlamasıyla gözaltına alındı.
Tayyip Erdoğan'ın, Abdullah Gül'ün yargılamaya yetkisi yoktur, tehditler ve baskılar bizi yıldırmaya yetmeyecektir.
Suç işlemektdirler. Yargılanacasklardır. Uyarıyoruz.
Halktan korkuyorlar, millet onları sallıyor, yıkılacaklar."Bu korku, 5 Ağustos Silivri korkusudur. 5 Ağustos'u, TGB, ADD, İP, CHP, yüzü aşkın sivil toplum kuruluşu ve demokratik örgütler düzenliyor. Ne için düzenliyorlar? Tayyip Erdoğan'ların, Abdullah Gül'lerin mahkum ettiği Atatürkçüler için. Atatürk Cumhuriyetini yıkamazsınız, Türk ordusunu imha edemezsiniz demek için yurtseverler Silivri'ye geliyor. Kanunsuzluğa battınız, çöplükten, kanalizasyondan çıkarttığınız belgelerle yurtseverlerimiz, Sayın Genel Başkanımız Doğu Perinçek'i, rektörleri, yurtseverleri tutsak aldınız."

"Vali Mutlu, sen Türkiye Cumhuriyeti valisi değilsin, AKP'nin, BOP Eşbaskanı'nın valisisin. Mahkemeye kimlerin alınıp, alınmayacağına sen nasıl karışırsın? Bunları kanunlar belirlemiştir. Kanunlar, izleyicisiz olmaz der. Hangi yetkiyle, mahkemeye kimseyi almayacağız dersin. Bu kararı ilan ettiniz, yüzbinler gelecekken, şimdi milyonlar gelecek. Biz tüm Türkiye olarak orada olacağız. İsçi Partisi Genel Başkan Vekili olarak talimat veriyorum. Bu gece, yarın gece uyumak yok. Bütün gücümüzle milletimizi daha büyük seferberlikle çağıracagız. Orada Türk milletinin kararını açıklayacagız. Silivri'de, milletimizin mahkemesi kurulacaktır. Orada ilan edeceğiz."

"Mahkeme Gladyo, ABD mahkemesidir. Türk ordusuna düşman mahkemedir. Türk milleti Silivri'de mahkemesini kuracaktır. Bayraklarınızı, parti flamalarınızı alın, gelin. Engellemeye çalıştığınız her yer Silivri olacaktır. Sloganı değiştiriyorum: HER YER SİLİVRİ, HER YER TAARRUZ!

Türkiye'nin dört bir yanını Silivri, dört bir yanını taarruz yapıyoruz. Atatürk Cumhuriyeti'ni yeniden kuracağız. Bu böyle biline. Kararımız karar, sözümüz sözdür. 5 Ağustos'ta saat 09.00'da Silivri'deyiz."
***********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder