15 Ocak 2013 Salı

Mahkeme Heyeti Prof. Hilmioğlu'nu da öldürmek istiyor


Yine suç duyurusunda bulunuyorum.
Mahkeme heyeti, Org. Ergin Saygun'un yanısıra Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu'nu da taammüden öldürme harekatını yürütmektedir.

Aydınlık, 12 Ocak 2013

 Fatih Hoca, 14 Nisan 2009 tarihinde gözaltına alındı, 3 gün sonra tutuklandı. Mahkemede ilk defa 1 Kasım 2010 tarihinde ifade verdi, savunmasını yaptı. 45 aydır Ergenekondan tutuklu.
 
Prof. Fatih Hilmioğlu, karaciğer kanseri tedavisi görmekte olduğu Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'nden Silivri Cezaevi'ne nakledildi.
Karaciğer sirozu ve Hepatit B ilerleyerek karaciğer kanserine dönüşme belirtileri gösteriyordu. Ve geçen hafta kanser başlangıcı teşhisi komuldu.
 
Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi Psikiyatri Kliniği'nden Uzman Dr. Ayfer Şirin'in raporunda, Hilmioğlu'nun yoğun depresyonda olduğu belirtildi.
Yoğun depresyon belirtileri gösteren Hilmioğlu'na siroz ve hepatit hastası olması nedeniyle antidepresan ilaçların verilemediği, bunun da hayati tehlikeye yol açtığının anlatıldığı rapor şöyle devam ediyor:
"Tam teşekküllü psikiyatri kliniği olan bir merkezde muayene, teşhis ve müşahade terapisi görmesi gereklidir. Daha önce Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde muayene ve takibi olduğu anamnezde belirttiğinden, adı geçen fakültenin psikiyatri kliniğine sevki uygun ve gereklidir."
 
Ancak mahkeme bu rapora rağmen tahliye talebini reddetti ve hastaneye götürülmesi hayati önemde olan bir hastayı ölmesi için cezaevi koğuşuna nakletmeyi uygun buldu.
Bu, taammüden cinayete teşebbüstür.
 
Mahkeme heyeti, bugüne karşı işlediği yirmiye yakın taammüden cinayete iki cinayet daha eklemek üzeredir.
Cumhuriyet savcılarına soruyorum, bu suçlar için müebbet hapis isteği ile dava açmayacak mısınız?
Aydınlık, 14 Ocak 2013

 Piyanist - Eğitmen Nazlı Işıldak anlatıyor:
 
"Konservatuarın hocası bir gün 12-13 piyano ihtiyacından bahsediyor. Fatşh Hoca de "Peki bu işin ideali nedir? Bir piyano başına kaç öğrenci düşmelidir?" diyor. Konservatuar hocası "İdeal olan 40 piyano, ancak buna gücümüz yetmez" yanıtını veriyor. Bunun üzerien Hilmioğlu: "Benim öğrencilerim eğitim konusunda hiçbir mahrumiyet yaşamayacak" diyor ve İnönü Üniversitsi'ne 40 adet piyano alınıyor."
 
"Şimdi, üniversitelerine yapılan bağış paraları ile 200-300 binlik jiplerde gezenler el üstünde tututlıyorlar. Fatih Hoca hukuksuz bir şekilde tutulduğu zindanlarda canıyla uğraşıyor. Bu zulme kayıtsız kalınamaz."
 
Çalışma arkadaşı Yakup Kıvrak anlatıyor:
 
"Hiç unutmam, bir yılbaşı arifesiydi. Fatih Hocam dedi ki: Hocalar, yarın yılbaşı. Biliyorum ki bizim öğrenciler gidecek malatya'da bir yerlerde içki içecek. Belki bazıları sorun yaratacak, sorun yaşayacak. Bırakalım ne yapacaklarsa kampüsümüzde, kontrolümüzde yapsınlar. Yarın içki serbest kampüste." Ve o yılbaşı gecesi sabaha dek nöbetteydi, bir sorun yaşanmasın diye kampüste dolandı durdu sabaha kadar."
 
"Hocam, Çankaya Köşkü'nde bir çeyrek kuyruk piyano varmış. Necdet Sezer ihtiyacı olan bir üniversiteye armağan edecekmiş. Piyano akortçusu Mehmet Akbulut haber verdi, kaçırmayın dedi."
 
"Kızım Cumhurbaşkanlığı Sekreterliği'ni bağlayın bana, çok acil. Bunu kaptırmayalım. Yakup Hoca, hemen bu akşam uçağa atla, al gel piyanoyu. Piyanoyu almadan gelme sakın"

arşiv:
********
Mahkeme Heyeti cinayete tam teşebbüs halindedir
E. Org. Saygun sinsice öldürülmek isteniyor
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder