23 Mart 2022 Çarşamba

Biden tayfası Furkan Vakfı'na sahip çıktı


CHP
Kemal Kılıçdaroğlu:

"Furkan Vakfı'nı seversiniz sevmezsiniz yürüyüş yapmak istiyorlar. Orantısız güç kullanıldı. Cumhuriyet tarihinde ilk kez başörtülü kadınlar bu kadar ağır bir zulümle karşı karşıya kaldılar. Buradan onlara da söz veriyorum. İktidarımızda göreceksiniz herkesin düşüncesine, inancına, kimliğine, yaşam tarzına saygı göstereceğiz."

+++

GELECEK Partisi 
Ahmet Davutoğlu:

"Adana'da Furkan Vakfı Gönüllülerine kadın, çocuk ayrımı gözetmeksizin polisin uyguladığı orantısız şiddet kabul edilemez. Sokak ortasında adeta işkence talimatını polislere hangi akıl verdi @suleymansoylu Bu çağdışı görüntüleri yaşatanlar derhal cezalandırılmalıdır."

+++

DEVA Partisi
Ali Babacan: 

"28 Şubat mücadelesi cop tutmak için değil copları kırmak için verildi. İktidardaki otoriter zihniyet bunu asla anlamadı. Dün karşı çıktığı her zulmün bugün faili oldu. Bugünkü iktidar şiddetinin kurbanı Furkan Vakfı'ydı. Esefle kınıyorum. Elbet bütün coplar bir gün kırılacak."

+++

SAADET Partisi
Temel Karamollaoğlu: 
"Şaşkınlık, daha doğrusu şok içindeyiz Ne oldu size anlamakta zorluk çekiyoruz. Bir dönemin hak arayanlarıydınız, bu dönemin haksızlık edenleri oldunuz. Bir dönemin mazlumlarıydınız, bu dönemin zalimleri oldunuz."

+++

CHP
Sezgin Tanrıkulu: 
"Dün akşam @alparslankuytul Hoca ve eşi ile görüştüm. Buradan kendilerine tekrardan geçmiş olsun demek istiyorum. Nefret söylemine, ırkçılığa karşı çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz."

+++

PKK'nın Meclis'teki uzantısı HDP

Ömer Faruk Gergerlioğlu: 

"Adana'da insanlık dışı işler oluyor!! Dünya bu rezaleti görsün! Polis savunmasız, etkisiz kişiye nefret tekmeleri atıyor! @AdanaEmniyeti @Akparti @bybekirbozdag Tüm bunlar uluslararası insan hakları kuruluşlarının incelemesinde!"


+++


İYİ Parti

Son dakika: Meral Akşener geri kalır mı:


"Biz sanıyorduk ki Sayın Erdoğan için bu ülkenin tüm dindar kadınları birer kız kardeştir. Başı açık kadınlarımız için ne düşündüğü zaten İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılmasıyla ortadadır. Meğer işin aslı öyle değilmiş. Adana’da yaşananlar bize gösterdi ki, başörtülü olmak, Erdoğan'ın bacısı olmak için yeterli değilmiş."


Video kaydı

https://www.ulusal.com.tr/video/9782253/aksenerden-furkan-vakfina-destek

+++

Fethullah'tan sonra Kuytul sevdası: PKK'lıların avukatı CHP'li Tanrıkulu Kuytul'a "hoca" madalyasını taktı bile.

"Tayyip şeriatı getirecek" diye saçmalayanlar, Diyanet'i yalan yanlış eleştirenler, bu sözde hocaların peşine takılıyor. Niçin? Bunlar Amerikancı da ondan. 

+++

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden sonra hazırladığı Tarikatlar Raporu'nda Kuytul'un Furkan Vakfı  'demokrasi, anayasa, laiklik karşıtı' olarak tanımlanıyor. Vakıf, mahkeme kararı ile kapatıldı.
Bakınız:
Diyanet'in gizli Tarikatlar raporu 
KAYNAK YAYINLARI

Fethullah ve Kuytul Cemaatlerinden sonra defteri dürülen diğer sözde İslamî Cemaat açıkça İsrail destekli Adnan Oktar. İşte İsrail gazetelerinin manşetleri:

The Jewish Press: İsrail dostu Müslüman lider tutuklandı
The Jerusalem Post: Oktar ve İsrail dostluğu yolun sonuna mı geldi?
The Time of Israel: İsrail ile iyi ilişkiler kuran Oktar...

Şimdilik gözaltında olanlar ise, Diyanet'in Tarikatlar Raporu'nda "bürokraside teşkilatlandığı" belirtilen Menzil gurubu ile "yabancı istihbarat örgütleriyle ilişkili olduğu" belirtilen Süleymancılar. Diyanet'in Raporu: "Yeni bir FETÖ ile karşılaşmamak için Süleymancılar hakkında gerekli incelemelerin yapılması" önerisinde bulunmaktadır.

Biden tayfasının Diyanet düşmanlığı bu yüzden.
"Diyanet hutbede Atatürk'ü anmadı" zıpırlıkları bu yüzden.
Bakınız: 

+++

"Şeriat getirecek" dedikleri Tayyip Erdoğan Risale-i Nur basım ve yayımını devlet tekeline alma yasası çıkarıyor, CHP yasayı iptal ettiriyor.
Bakınız:
Kılıçdaroğlu: Risale-i Nur yasağını biz iptal ettirdik 

Niye iptal ettirmiş? Çünkü Tayyip Risale basım ve dağıtımını kısıtlayacak, hatta gizli yasak koyacakmış. Bu da fikir özgürlüğüne aykırı imiş.
Bakınız.
AYM, Risale-i Nur yasağını iptal etti 

Sonra da Atatürkçüleri kandırmak için Atatürk maskesi arkasına gizlenerek: "Tayyip şeriatçı biz laik. NATO ve AB desteğiyle iktidara gelip laiklik yapacağız"

+++

PKK - ABD - HDP bağlantısı:

Alpaslan Kuytul, PKK'yı ve ABD'yi can havliyle savunuyor. Sözde ABD'ye karşı imiş gibi görünerek "Afrin'e girmeyin, bataklık." edebiyatı yapıyor: CHP ve NATO Paşa Türker Ertürk'ün tıpkısının aynısı:
Video kaydı:



Kuytul, terör örgütü propagandası yapmaktan 2 yıl 6 ay hapis cezası verilen ve milletvekilliği düşürülen HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’na da sahip çıktı: 
“İftiralarla hapse  atıldığına inanıyorum."

IŞİD bağlantısı:

Adana polisi, başlattığı soruşturmada Furkancıların yurtlarında Kuytul'dan ders almaya gelen öğrencilerin bir süre sonra IŞİD ve El Kaide terör örgütüne katıldıklarını tespit etti. Ayrıca il dışından hatta yurt dışından gelenlerin de Kuytul'un derslerine katıldığı ve IŞİD'e katıldıkları bombalı eylem yapmayı planladıkları öğrenildi.

Kuytul, IŞİD'in üst düzey yöneticisi olmakla yargılanan Ebu Hanzala kod adlı Halis Bayancuk'u savundu: "Daha genç. Ne yaptı da bu kadar hapis cezası verdiniz."

FETÖ bağlantısı:

15 Temmuz darbe girişimini Müslümanların kökünü kurutmak amacıyla derin devletin sol kanadı ile birlik olan Tayyip Erdoğan'ın yaptırdığını söyledi. "Komedi gibi" dedi.
 

“Tasfiye edilen (FETÖ darbesine katıldıkları için ordudan atılan) komutanların yerine eski Balyoz davasında yargılanmış olan generallerin getirilmesini nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusuna şu yanıtları verdi:

“Darbeyi acaba bunlara kim yaptırdı? Bu gafiller, bu cahiller yapmış olabilir ama bunlara bu planı kim yaptı, kim teşvik etti kim tahrik etti? Bana öyle geliyor ki o perde arkasında derin devletin sol kanadı var. Bunlar bunlara bu yanlış yaptırdılar. Bu bahaneyle bütün Müslümanlara darbe vurmayı planlıyorlar. Ve onların tamamen kökünü kurutmak istiyorlardı." 

KHK ile atılan FETÖ'cüleri de savundu. "KHK facia" dedi.

FETÖ kanalında konuştu:

Firari FETÖ'cü Asım Yıldırım'ın youtube kanalında konuştu.
Yıldırım, konuşmada, Kuytul'u Fetullah Gülen'e benzetti.

Ak Parti'yi Kemalist olmakla suçladı:

"Cemaatlere yardımcı olacaklardı cemaatlerin önünü açacaklardı. Şimdi cemaatleri bitirmeye çalışıyorlar. Sistem o meselede de galip geldi. Sistemin partisi oldular. Laikliği de savunuyorlar. Kemalist de oldular. Cemaatlere de düşman oldular."
Adam kaçırma, kaçak et vurgunu vesaire de cabası.
Geniş bilgi için bakınız.
Sahip çıktıkları Kuytul'un sicili 
+++
Erdoğan'ı "İslam'a ihanet" ile suçladı: 

"Allah Arş'ın üzerindedir" buyurdu Kuytul Hocaefendi: 
https://www.dailymotion.com/video/x2a8u8b

"Annen de olsa diz kapağının üstü tahrik eder" buyurdu muhterem: 

+++

arşiv:

Amerikancı Furkan Vakfı'na operasyon  30-01-2018 

Tarikatların kökünü kazıyacağız   27-07-2018

Tarikatlar Raporu: Doğru teşhis, yanlış çözüm önerisi   08-08-2019

Diyanet'in Tarikatlar Raporu 28 Şubat kokuyormuş    11-08-2019 

Türker Ertürk NATO Paşa: Amiral Bildirisi - 6. Bölüm   18-04-2021 

+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder