11 Mart 2022 Cuma

Çürüyen NATO Kadını - Yükselen Türk Kadını - Bölüm 2

ULUSAL KANAL'da YALANCININ  MUMU programında 8 Mart Dünye Emekçi Kadınlar Günü kutlamalarındaki iki çizgi değerlendirildi.

Bir yanda Cumhuriyet Kadınları,
diğer yanda kadın mücadelesini erkek ve devlet düşmanlığına yönelten, kadınlarımızı NATO ahlaksızlığına iteleyen mor feministler ve ayrılmaz parçaları LGBT. 

Programa katılanlar:
CKD (Cumhuriyet Kadınları Derneği) Genel Başkanı Prof. Dr. Tülin Oygür
Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı
aydınlık.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Beyhan Korkman

Video kaydı

Aydınlık, 10 Mart 2022


Emperyalizm, feminizmi ve eşcinselliği sınıf mücadelesi engelleyecek ideolojik bir yapılanmaya dönüştürerek kendi denetimindeki mor kadın ve LGBT örgütlerini kuruyor. Böylece, emperyalizme karşı birlikte mücadele etmeleri gereken kadınlar, erkekler ve eşcinseller arasına kama sokularak bunların birbirine düşmeleri hedefleniyor. Gerçekten de, baktığımızda, bu sözde feminist ve eşcinsel LGBT örgütleri her zaman ve her yerde emperyalizm ne derse onu yapıyor, ne derse onu söylüyorlar.

Emperyalizm bununla da yetinmiyor, feminizmi yozlaştırarak ahlaksızlık yayan bir konuma getiriyor, eşcinselliği de sübyancılığa (pedofiliye) kadar genişletiyor. Anaokullarına kadar girerek çocuklara eşcinsellik propagandası yapıyorlar.

Macaristan Başbakanı Orban isyan ediyor: "Ana okullarımıza bile girmek istediler" Avrupa Birliği Orban'a yanıt veriyor: "Özgürlüklere karşıysanız AB'den ayrılın"

BBC olayı saptırarak "Eşcinsel karşıtı yasa çıkaran Macaristan" diyor. Haberi okuyan sanır ki Macaristan eşcinsellere hapis veya ölüm cezası koymuş. Halbuki böyle bir şey yok. LGBT propagandacılarının anaokullarına girmesini önleyen yasa çıkardı. Emperyalizmin haber ahlaksızlığı işte böyle.

Bakınız:
AB ile Macaristan arasında eşcinsel krizi 

Sputnik, işin doğrusunu yazıyor:
Orban'dan AB'ye tepki: LGBT aktivistlerinin 
çocuklarımızın arasına girmesine izin vermeyeceğiz.

LGBT ve sübyancılık hakkında geniş bilgi için bakınız:
Siz bu fotoğrafın neresindesiniz CHP'li arkadaşlar? 

Biden tayfasının Boğaziçi maceraları 



Emperyalist ülkelerin ikinci bayrağı LGBT'nin gökkuşağı 



"NATO bünyesindeki LGBTQIA+ ekibi, Avrupa'da barışın korunması için Ukrayna birliklerini destekliyor." Tarih: 25 Şubat 2022

Dikkat ediniz: "NATO bünyesindeki LGBTQIA+ ekibi" diyor. Açıkça ilan ediyor: LGBT bir NATO örgütüdür.


+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder