10 Mart 2022 Perşembe

Çürüyen NATO Kadını - Yükselen Türk Kadını - Bölüm 1

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla, Yükselen Türk Kadını'nın mücadelesine verdiğimiz desteği bir kez daha teyit ettik.

Öncelikle, HDP tarafından dağa kaçırılıp PKK'ya teslim edilen çocuklarını geri isteyen, bu amaçla başta Diyarbakır olmak üzere HDP binalarının önünde 3 yıldır nöbet tutan, PKK'yı bozguna uğratan anaların yanındayız.


"HDP PKK'dır, HDP kapatılmadan bu acılar bitmez" diyen Diyarbakır anaları ile omuz omuzayız. 


Çocuklarımızı uyuşturucudan kurtarmak amacıyla CKD (Cumhuriyet Kadınları Derneği) tarafından başlatılan "Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi" mücadelesini tüm gücümüzle destekliyoruz. 


"Kadına şiddete son" kılıfı altında çocuklarımızı eşcinselliğe sürükleme amaçlı "İstanbul Sözleşmesi" denilen NATO - ABD - AB saldırısına karşı koyan analarımızın yanındayız: İstanbul Sözleşmesi değil, Cumhuriyet yaşatır. 



https://aliserdarbolat.blogspot.com/2021/02/biden-tayfasnn-bogazici-maceralar.html

NATO paçavrası İstanbul Sözleşmesi'nin gökkuşağı bayraklı LGBT - lambda - KAOS örgütleri NATO örgütleridir.


NATO - ABD - AB destekli yozlaştırılmış feminizm maskeli sözde kadın derneklerinin kadını erkeğe düşman etme ve kadınlarımızı ahlaksızlığa sürükleme amaçlı faaliyetlerine karşı kadın hakları için kadın - erkek el ele mücadele eden Cumhuriyet Kadınlarımızın yanındayız.



Kadınlarımız her alanda üretmek istiyor. Fabrikada, tarlada, sanatta, bilimde, atölyede, evinde üretmek isteyen kadınlarımızın  önünün açılmasını devletimizden talep ediyoruz. Kadına üretim ve girişim desteği verilmelidir.

Kadına şiddete karşı alınan önlemlerin geliştirilmesi konusunda devletimizin attığı adımları destekliyor, daha ileri adımlar için çalışmalar yapıyoruz. 6284 sayılı yasa genişletilecek, hayatın her alanında eşitlik hakim olacak.

Çocuk yaşta evliliklere karşı kızların okuması için mücadeleye devam edilecek.

Kadın mücadelesi, ülkemizin NATO - ABD - AB zincirlerinden kurtularak tam bağımsızlığa kavuşması, Asya'da öncü ve onurlu yerini alması için verilen mücadelenin bir parçasıdır.

Tüm halkımızı tam bağımsız Türkiye için birlik olmaya davet ediyoruz.

 
İşte Yükselen Türk Kadını, işte Çürüyen NATO Kadını
Yükselen kadının 6 Mart Ankara yürüyüşü
Çürüyen kadının 8 Mart Taksim gösterisi

+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder