13 Mart 2022 Pazar

"Bıyıklı Hamam Böceği Erdoğan" Ukrayna NAZI ölüm listesinde

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy, o makama gelmeden önce yaptığı bir gösteride Tayyip Erdoğan'a "Bıyıklı hamam böceği" demişti.


Neden başka bir böcek değil de bu böcek?  Çünkü dünya çapında faaliyet gösteren yeni NAZI gurupları Müslümanlara, özel olarak da Avrupa'daki Türklere hamam böceği diyorlar. Yalnızca Erdoğan için kullanılmıyor bu sıfat.

Bu NAZI gurupları şu anda Ukrayna ordusunun en önemli bölümünü oluşturuyor. Atlantik'ten gelen silahlar önce bu guruplara veriliyor. Ordu içinde ordu.

Bakınız:
NAZI Taburu AZOV: NATO'nun Ukrayna'daki vurucu gücü 

Tayyip Erdoğan, ayrıca bunların kutsal kitabında ölüm listesinde.

Sayın Cumhurbaşkanımızın bunları bilmemesi düşünülemez. 
Öyleyse bu Zelenskiy muhabbetleri nedendir?

İşte ayrıntılar:

+++

Ukrayna'nın en çok izlenen komedi programı Veçernıy Kvartal'da "Türk Mahallesi" özel gösterisinde Zelenskiy şöyle demişti:

"Altın plus altın kanalında Türk Mahallesi. 
Siyasi haberimiz var: Erdoğan bıyıklı hamam böceğidir.
Belki hapse düşeriz ama en fazla üç yüz kırbaç yeriz. 
İşte mizahımız o kadar acı.
Haberlere geçelim: Bugün Türkiye Başkanı Ercep Erdogan, yarın da Türkiye Başkanı Ercep Erdogan, sonraki gün de, daimi Türkiye Başkanı Ercep Erdogan."

Türkçe alt yazılı video

Gösterinin Ukraynaca tam video kaydı: 

+++

Zelenskiy, kendi ırkına ihanet eden bir soytarıdır.

Sovyetler Birliği döneminde Ukrayna'da Yahudi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Ailesi orada Hitler'in ve Ukraynalı işbirlikçisi Stepan Bandera'nın Yahudi katliamlarından kıl payı kurtulmuştu. Onları şimdi düşman belledikleri Kızıl Ordu kurtarmıştı.  


NAZİ işgali döneminde Ukrayna'da 200,000 Yahudi katledildi. Yalnızca Başkent Kiev'de Babi Yar'da (Ukraynaca Babin Yar, Rusça Babiy Yar) 1941 yılında 2 gün içinde 33,771 Yahudi katledildi.  

Rus besteci Dmitriy Şostakoviç'in 13. Senfonisi'nin ilk bölümü Babiy Yar: 

Yahudi katliamları: Aşağıdaki videonun 7 - 10 dakikaları arası: 

Şimdi bu alçak Zelenskiy,  Hitler işbirlikçisi Yahudi katili Bandera'yı önder kabul eden Yeni NAZİ çeteleri ile birlik oluyor. Nasıl bir Yahudisin sen?

Yalnız o mu? İsrail'de, Kudüs'teki ağlama duvarında Yahudi düşmanı Banderacı Ukrayna çetelerinin zaferi için dua eden Yahudilere ne demeli? Hepsi alçak bunların.


İsrail Meclisi, Zelenskiy'in Meclis salonunda video konferans ile konuşma yapma isteğini reddetti.  Bu kadarı da gerçekten olmazdı yani.

+++

İngiliz yayın organı BBC, 2017 yılında, Ukrayna'daki NAZİ eylemleri ile ilgili yayın yapıyordu. Şimdi o konulara hiç girmiyor.

Aşağıdaki BBC yayını video kaydında NAZİ eylemi görülüyor: "Maskeliydiler, ellerinde çekiçler ve beyzbol sopaları vardı. Milli Milis üniformaları giyiyorlardı. Şan Olsun Ukrayna'ya (Slava Ukrayni) ve diğer sloganları atıyorlardı. Her şeyi parçaladılar." Başka bir eylemde mekanı ateşe veriyorlar. (2014). Polise saldırıyorlar. NAZİ örgütü AZOV Taburu'nun bayraklarını taşıyorlar. Erkekler faşist Bandera selamı (sağ el kalp üzerine) kızlar ise Hitler selamı (sağ kol ileri ve sola) veriyorlar. Gurup önderi Vyaçeslav Likaçev: "Ukrayna halkı, beyaz ırkın kutsal savaşının öncüsüdür, Yahudilerin yönettiği aşağı insanlara karşı." (İngilizce underhuman, insanlık dışı insanlar, aşağı insanlar)

Bu aşağı insanlar Yahudiler, Çingeneler, Müslümanlar, ve de kendileri gibi faşist olmayanların yönetiminde olan herkes, en başta da Ruslar.

Çerkasi Belediye Meclisi Üyesi Oleksandr Radutskiy, faşist AZOV Taburu'nu kastederek: "Askeri bir darbeye hazırlanıyorlar. İçişleri Bakanı'nın izni olmadan bunlar yapılamaz" diyor. "Tarih tekrar ediyor. 1930'larda Almanya'da faşizmin yükselişi ile benzeşiyor." 

Arkasından sözü BBC muhabiri alıyor. " İşte bu adam o. İçişleri Bakanı Arsen Avakov. AZOV gurubu ile bağlantısı var. AZOV komandosu Vadim Troyan'ı yardımcısı olarak seçti" diyor.

BBC yayını video kaydı:

+++

Bu da Ukrayna Eski Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko.
Kasasına makineli silah monte edilen kamyonetin şoför koltuğunda.
Kamyonetin üzerinde BANDERAMOBİL yazıyor. (NAZİ'lerin aklına arabalara HİTLERMOBİL yazmak gelmemişti. Ukrayna NAZİ gurubu daha yaratıcı)
Faşizm tıpkı 1930 Almanyası'nda olduğu gibi yükseliyor.

+++

Mart 2019'da Yeni Zelanda'da Al Nur Camisi ve İslam Merkezi'nde  51 Müslümanı katleden Harrison Tarrant, Ukrayna Yeni NAZİ guruplarının adeta peygamberi haline geldi. 


Tarrant'ın Yeni Zelanda'da yasaklanan manifestosu da bu gurupların kutsal kitabı haline geldi. Kiev'de faaliyet gösteren Rus Yeni NAZİ gurubu Wotan Jugend (Wotan Gençliği), bu manifestoyu Ukraynaca ve Rusça'ya çevirdi. 

(Wotan, İskandinav Tanrısı Odin'in Germen/Alman mitolojisindeki karşılığı. Geri zekalılar Odin'in Türk olduğunu bilmiyorlar ki bu adı almışlar.)

+++

Katliamdan önce e-posta ile gazetelere gönderdiği manifestoda Tarrant şöyle diyordu: "Avrupalıların ülkelerini işgal eden bu İslam kölecilerine topraklarını teslim etmeyeceklerini göstermek için bu eylemi yaptım"

Manifesto, kutsal kitap olarak Yeni NAZİ AZOV Taburlarının okuma guruplarında 4 dolardan satılıyor. AZOV militanları bu kutsal kitapla sırıtarak poz veriyorlar:

Yeni NAZİ Ukrayna AZOV Taburlarının kutsal kitabı haline gelen Tarrant'ın manifestosunda, suikast yapılacaklar listesinde Tayyip Erdoğan'ın da adı var.

+++

Bunların Müslüman düşmanlığı o kertede ki, AZOV'un siyasi uzantısı Ulusal Muhafızlar Partisi lideri Andriy Biletskiy, Çeçen savaşçılara karşı kurşunlara domuz yağı sürülmesi işini yakından takip ediyor. 
Video kaydı:


51 Müslümanı öldürme eyleminde taşıdığı sırt çantasının ve takılarının üzerindeki NAZİ Kara Güneşi amblemi, AZOV Taburlarının ambleminde de var:

+++

NAZİ kutsal kitabı haline gelen Tarrant'ın manifestosunda deniliyor ki:

"Türkler ancak Boğazların Doğu yakasında yaşayabilir. Eğer Batı'ya Konstantinapol'e geçmeye kalkarlarsa, o hamam böcekleri öldürülecek. Batı yakasında tüm cami ve minareleri yıkarız. Ayasofya minarelerden kurtulacak ve Konstantinopolis hak edildiği gibi tekrar Hıristiyan şehri olacak"

+++

"ANGELA MERKEL’İ ÖLDÜR ERDOĞAN’I ÖLDÜR SADIK HAN’I ÖLDÜR" “Yüksek profilli düşmanları öldür” başlıklı bölümde Erdoğan için şöyle deniliyor:

"Erdoğan, insanımızın en eski düşmanının ve Avrupa’daki İslamcı grubun lideri. Bu savaş ağası, Avrupa’yı işgal eden askerlerini ziyaret ettiğinde kanının son damlasını görmeli. Onun ölümüyle Avrupa’da bulunan Türk işgalcilerden kurtulmuş olacağız. Aynı zamanda Rusya’yı da güçsüzleştirip, NATO’nun da bölünmesini sağlamış olacağız."

Manifestonun İngilizce aslının tamamı: 


+++

Tarrant, yaptığı katliam öncesinde Rusya dahil en az 10 ülkede Yeni NAZİ gurupları ile buluştu. Ayrıca Türkiye'de de bir çok yeri gezdi

Bakınız: 

Video kaydı:

+++

Zelenskiy bu NAZİ guruplarını hararetle destekledi, onlara devlet nişanları verdi, başta AZOV (Azak), C14 (S14), PRAVİY SEKTOR (Sağ Sektör) olmak üzere tüm Yeni NAZİ guruplarının devletin resmi güvenlik kurumlarının bir parçası olmasını sağladı. Onları İçişleri Bakanlığı'na bağladı. Ukrayna büyük ölçüde faşist bir devlete dönüştü.

Sağ Sektör



+++

Cumhurbaşkanımızın bol maaşlı danışmanları acaba kendisine bu bilgileri iletmiyorlar mı?

Zelenskiy, kendisini ölüm listesine alan Müslüman ve Türk düşmanı NAZİ çetelerinin başındaki adam. O halde bu Zelenskiy muhabbetleri neden?

Cumhurbaşkanımız, Zelenskiy ile görüşmelerinde bunların hesabını niçin sormaz?

+++


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder