22 Ocak 2024 Pazartesi

İran - Pakistan gerilimi danışıklı dövüş müydü

İran Pakistan'daki, Pakistan da İran'daki bölücü terör örgütlerinin sığınaklarını vurdu. Bakınız: 
https://aliserdarbolat.blogspot.com/2024/01/iran-pakistan-gerilimi-bop-haritasndaki.html

Sağcı - solcu - dinci - laik - Atatürkçü görünümlü NATO takımı yaygarayı bastı: "İran Pakistan'ı vurdu, Pakistan da yanıtını verdi, İran'ı vurdu" dediler.

Mezhepçilikle zehirlenmiş olanlar da aynı yaygarayı yaptılar. Sonuçta NATO'ya alet oldular.

Sözde İslamcı Misvak dergisi de aynı naneyi yedi. Buyurun:


Misvak diyor ki: "İran, Irak'ı ve Pakistan'ı vurdu." "ABD ve İsrail'i hedef gösteren İran, Müslüman ülkeleri vuruyor"

Milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyor.

İran, Irak'ın kuzeyinde ABD'nin kurduğu Barzanistan'ın sözde başkeni Erbil'deki MOSSAD üssünü vuruyor. İsrailli ajanları ve yerli işbirlikçilerini Cehennem'e postalıyor. Misvak eğer iddia ettiği gibi "İslamcı" olsa, buna sevinmesi gerekir. Ama mezhepçilik gözlerini kör etmiş. Bilerek veya bilmeyerek (fark etmez) NATO ve İsrail cephesinde yer almış oluyor.

+++

İran düşmanlığının kaynağını gözlerden saklıyorlar.
Halbuki Amerikan kanalı CNN milletin gözüne sokuyor:


Ve Fethullah Hocaefendi buyuruyor:
"Yedi dünya bir araya gelse İran'a gitmeyi hiç düşünmem. Ahirette Cennet'e giden yol İran'ın içinden geçse sorarım 'kenarından bir yol var mı?' derim. Bu kadar antipatim var bu riyakar heriflere... öteden beri Rafızilere karşı... riyakar bunlar sapık, alem-i İslamı parçalayan Yahudi emeline alet olmuş insanlar nazarıyla bakmışımdır."
Video kaydı

+++

Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun:

"Husiler Yemen'de ABD ve İsrail gemilerini vurdular. ABD ve İngiltere de Yemen'i bombaladı, Müslüman kanı döktü. Nereden kaldırdılar uçaklarını? Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn. Yani bizim 'Sünni' dediğimiz Arap ülkeleri. Biden, 'gemilerimiz uzun yoldan dolaştı, zarar ettik' dedi. 

Dünyanın haysiyetini bugün Güney Afrika ve Yemen. Hamaset yapan ülkelerden ses yok, Yemen ABD ve İsrail gemilerini geçirmiyor. 

Kimin desteğiyle yapıyor bunu? İran'ın desteğiyle. ABD ve İsrail'e İran'ın desteklediği Husiler, Hizbullah ve diğer örgütler kadar zarar veren başka kimse var mı İslam dünyasında? Hayır. Hizbullah 150 kadar şehit verdi. Husiler de diyor ki: 'Ne mutlu biz şehit oluyoruz.'

Siz emperyalizme karşı durmadığınız sürece, emperyalistlere uşak olduğunuz sürece, İsrail'i otorite saydığınız sürece, Sünni olsanız ne olacak, Şii olsanız ne olacak."

Video kaydı
🔴⚡️ABD ve İsrail'e, İRAN'ın desteklediği örgütler kadar zarar veren var mı? 📍Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun'dan siyonist mezhepçileri kızdıran tespitler...

+++

Pakistan Eski Dışişleri Bakanı Şemşed Ahmed:

"İran niçin tek yönlü bir eyleme girişti? Böyle olaylar defalarca oldu. İran bizle defalarca görüştü. Genelkurmay Başkanımız İran'a giderdi. (used to go = şimdi gitmiyor, yani İmran Han devrildikten sonra) İranlılar bize çok gelmezdi, ama bizimkiler sık sık gidip İranlıları yatıştırırlardı (Pakistan topraklarından yapılan saldırılar için). İran da kabul ederdi.

Pakistan Talibanı Afganistan'da bize saldırdığında yanıt vermedik mı? (Afganistan'ı bombalamadık mı?)

Hindistan da, topraklarımızdan oraya terör saldırısı olduğunda bize baskı uygulamıyor muydu?

Topraklarımızdan (İran'a) defalarca terör saldırısı oldu. Askerlerimiz bunun farkında olmalıydı (önlemeliydi).

İnanıyorum ki, Ceyş-ul'Adl'ı vurmak İran'ın hakkıydı. Çünkü bu guruplardan bazılarını Pakistan'ın Belucistan eyaletine ABD yerleştirmişti. Bu terörist gurupları Amerika destekliyor.

İran bağımsız bir ülkedir. Dahası, İran İslam dünyasındaki tek bağımsız ülkedir. (Rather, Iran is the only independent country of Muslim World.) Diğer bütün İslam ülkeleri kuklalardır. (All other Muslim countries are puppets). Bölgede uygulanan tüm siyasetlerde ABD ve İsrail rol almaktadır. 

Sınırlara teröristlerin yerleştirilmesi İran'a ve ülkemize baskı kurma amaçlıdır ve İran, Pakistan gibi kardeş bir ülkenin kendisine saldırı amacıyla kullanılmasını  asla kabul etmeyecektir. 

İran bize diyor ki: "Ne pahasına olursa olsun, ABD ve İsrail'in sizi bize karşı kullanmasına hoşgörü göstermeyeceğiz
Video kaydı

Pakistan Eski Dışişleri Bakanı Şemşed : Bu saldırıların bir geçmişi var ve İran her zaman affedici oldu ama artık öyle değil. Belucistan'daki birçok grup ABD tarafından destekleniyor."

+++

Video kaydı 

💥İran medyası, İsrail tarafından desteklenen Ceyş el-Adl terör örgütünün Pakistan sınırları içindeki üssünün İHA görüntülerini yayınladı.

+++

İran’ın Pakistan ile sınır bölgesi olan Sistan Belucistan eyaletinde, Devrim Muhafızları Ordusu mensubu Albay Hüseyin Ali Javadanfar, Khash-Zahedan yolunda silahlı saldırı sonucu öldürüldü.
6.572
Görüntülenme


+++

Video kaydı
İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Davos toplantısında: Hiçbir Pakistan vatandaşı İran füzeleri ve insansız hava araçları tarafından hedef alınmadı Pakistan vatandaşlarını değil Ceyş-ül Adl grubunu hedef aldık Hedefimiz Pakistan'daki İranlı teröristlerdi
11,7 B
Görüntülenme

+++

Galiba işin doğrusunu Çin'de oturan İtalyan kardeşimiz yazmış. 
Iran to Pakistan : "hey bro, I have got those US funded motherfckers terrorists who want to create this independent Baluchistan state...can you help out ?
Pakistan : "you mean those bastards, got the same ones here in Pakistan, fcking terrorists that are targeting Belt and Road initiative, traitors taking CIA money... maybe I can hit some missiles at yours and you can target my US funded terrorists... I cannot target them directly otherwise those western morons will come at us and create some BS stories about genocide."
Iran : "alright bro, let's do it....but let's make some show, pretend we are angry at each other"
Pakistan : "sure...they will be overexcited and think we are going to war with each other..."
tarafından İngilizce dilinden çevrildi



İran'dan Pakistan'a: "Hey kardeşim, elimde bu bağımsız Belucistan devletini kurmak isteyen ABD tarafından finanse edilen orospu çocuğu teröristler var... yardım edebilir misin?
Pakistan: "Yani o piçleri mi kastediyorsun, aynıları burada Pakistan'da da var, Kuşak ve Yol girişimini hedef alan kahrolası teröristler, CIA'nın parasını alan hainler... belki ben seninkine birkaç füze vurabilirim ve sen de ABD tarafından finanse edilen teröristlerimi hedef alabilirsin. .. Onları doğrudan hedef alamam, aksi takdirde o batılı moronlar üstümüze gelir ve soykırımla ilgili saçma sapan hikayeler yaratırlar."
İran: "tamam kardeşim, hadi yapalım... ama biraz gösteriş yapalım, birbirimize kızgınmışız gibi davranalım"
Pakistan: "Elbette... Çok heyecanlanacaklar ve birbirimizle savaşacağımızı düşünecekler..."
1 Mn
Görüntülenme

here is a good complement of information. Pakistan/Iran already back to business as usual as if nothing happened, seems my theory was right

"Pakistan ve İran hiç bir şey olmamış gibi normal ilişkilerine geri döndüler. Bu da teorimin doğru olduğunu gösteriyor."

+++

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül bakın nasıl saçmalıyor: 

İran-Pakistan krizinde iki önemli yeni durum var; İki ülkenin de ana karası, anavatanı saldırıya uğradı. İran başka ülkelere hep örgütlerle saldırırdı. Bu sefer büyük bir devlete doğrudan saldırdı.


+++

PKK sözcüsüne bak, işin aslını anla. Daha ne diyem.. 
Terorîstên mezin îranê kafirbavê. Bijî Belucîstan Bijî Ceyş'ul Adl.
70
Görüntülenme

Kâfir baba İran'ın teröristleri
Yaşasın Belucistan Yaşasın Ceyşu'l-Adl
+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder