12 Ocak 2024 Cuma

Epstein Adası - Sübyancılık yoluyla MOSSAD ajanlığı

İsrail casusluk örgütü MOSSAD bağlantılı Epstein, ünlülere işte böyle tuzak kurdu.

Jeffrey Epstein: Yahudi kökenli ABD vatandaşı milyarder iş adamı

Karayiplerdeki ABD'ye bağlı Virgin Adalarından Little Saint James, "Epstein Adası" olarak tanınıyor. Burada havuz, binalar, amfi tiyatro ve helikopter pisti var.Diğer ada Great Saint James de Epstein'e ait. Her iki ada özel mülk. Epstein bu adaları 1998'de satın aldı.
Epstein Adası, E ile işaretlenen kırmızı noktada

Jeffrey Epstein'in soruşturması ilk olarak 2005 yılında başladı, 2008'de cinsel istismar suçlarını kabul etti. Tazminatla hapis cezasından kurtuldu. Davanın içinde, ABD Başkanı Donald Trump, eski başkan Bill Clinton ve İngiltere Prensi Andrew gibi bir çok ünlü ismin adı geçti.

Epstein 2019'da çocuk istismarı ve seks ticareti nedeniyle tutuklandı. Küçük çocukları ünlülere pazarladığı anlaşıldı. "Sana 3 çarpı 4 boyutlarında birini gönderiyorum" diyordu. Yani 12 yaşındaki çocuğu.


Prens Andrew (Endru)'nun annesi İngiltere Kraliçesi Elizabeth bundan rahatsız oldu. Emir verdi, Epstein işkenceli sorgudan geçirilirken öldü. İntihar ettiği söylendi. 66 yaşındaydı.

Epstein'in ölümünden sonra FBI'ın (ABD Federal Soruşturma Bürosu) yaptığı aramada cinsel istismar delilleri bulundu. 

Çocuk istismarı (sübyancılık = Pedofili) suçları ile ilgili isimlerin bir kısmı açıklandı. Ghislaine Maxwell, Bill Clinton, Alan Dershowitz, Leonardo di Caprio gibi tanınmış isimler bulunuyor listede.

Olayın iç yüzü: Epstein ünlülerin sübyancılık suçlarını videoya kaydetti. Böylece ünlüler MOSSAD'ın yani İsrail'in avucuna düşmüş oldu. Buna "Bal Küpü Tuzağı Operasyonu" deniliyor.

İsrail Genelkurmay Başkanı ve Başbakan olarak görev yapan Ehud BarakEpstein'la yaklaşık 36 kez görüştü. 2016 yılında Epstein'in Manhattan'daki evine yüzünde bir eşarpla girerken fotoğraflandı. Aynı gün genç kadınların konuta girip çıktığı görüldü. 

Epstein'in Mossad ajanı olduğu iddiası RT International'a 2020'de konuşan eski İsrail istihbarat görevlisi Ari Ben-Menashe, Ghislaine Maxwell'in babası Robert Maxwell ve Epstein'in İsrail ajanları olduğunu ve bu skandalların hepsinin Mossad'ın bilgi toplaması ve ünlü isimlere şantaj uygulaması için yapıldığını iddia etmişti.


Menashe'ye göre Prens Andrew "yararlı bir aptal" olarak, ünlüleri Epstein ile tanıştırması için kullanılıyordu. 

ABD Eski Çalışma Bakanı Alexander Acosta, Epstein'in istihbarat için çalıştığını söylemişti. 

+++

Jean-Luc Brunel

Epstein'in suç ortağı Fransız Brunel de ceza evinde ölü bulundu. 74 yaşındaki Jean-Luc Brunel, sahibi olduğu 'Karin Models' isimli mankenlik ajansı aracılığı ile küçük yaştaki kızları milyarder Epstein’e göndermekle suçlanıyordu. 

+++
Jeffrey Epstein ve Ghislaine Maxwell

Epstein'in küçükken pazarladığı Virginia Giuffre, Epstein'in sevgilisi ve iş ortağı Ghislaine Maxwell aleyhine 2015'te dava açtı. Dava 2017'de sonuçlandı. Maxwell, sübyancılık suçlarının işlenmesinde Epstein'e yardım ettiği gerekçesiyle 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Giuffre, istismara uğrarken bu anlara Naomi Campbell'in de tanıklık ettiğini söyledi. Tam bir rezalet. Hem tecavüz ediyorlar küçük kızlara, hem de bu anları seyrettiriyorlar. Batı toplumu tam bir çöküş içindedir. Eski deyimle tefessüh etmiş, yani çürümüş, kokuşmuştur. Medeniyet denilen tek dişi kalmış canavar işte bu. 

'Epstein ile arkadaşlığımdan pişmanım' diyen Prens Andrew ise kendisine karşı cinsel saldırı suçlamasıyla dava açan Virginia Giuffre ile uzlaşmaya vardı. Çok yüklü para karşılığında. 

+++

Aynı davaya müdahil olan tecavüz mağduru Sarah Ransome bir kız arkadaşının Epstein'in evinde Donald Trump ile ilişkiye girdiğini, ayrıca Bill Clinton, Prens Andrew ve Richard Branson ile cinsel ilişkilerinin videoya alındığını açıkladı. Ancak 2018'de Epstein ve Maxwell'den yüklü bir tazminat alarak iddialarından vazgeçti. 

Ancak Maxwell'in hapis cezası onaylanınca Sarah Ransome tekrar sahneye çıktı: Video kaydı
Sarah Ransome; "Ben bunların eline düştüğümde 10 yaşındaydım ve bazen günde 3 kez tecavüze uğradığım oluyordu. Ve o adadaki tek kız ben değildim; orası tecavüze uğrayan kızlarla doluydu. Ben 17 senedir bu zindandayım, Ghislaine Maxwell’in ölmesi lazım"

+++


ABD Bölge Hakimi Loretta Preska gizlilik kararını kaldırdı ve davada adı geçen yaklaşık 200 kişinin adını açıkladı.

Joe Biden, Bill Clinton, Barack Obama, Justin Trudeau, Michael Bloomberg, Kevin Spacey, Alec Baldwin, Al Gore,  Bill Gates, ve niceleri, bazılarının eşleri de işin içinde (Michelle Obama, Hillary Clinton, Sophie Trudeau) ....


Listede olmayıp Epstein'in küçük kara kitabında olanlar: Donald Trump, Michael Bloomberg, Mick Jagger...

Genişletilmiş liste: 

+++

Önemli saptama: Sübyancılık batağına saplanan devlet adamlarının, sanatçıların, onun bunun ortak noktası hepsinin LGBT destekçisi olması.

(Donald Trump dışında. Onun da gerçekten LGBT karşıtı mı olduğu, yoksa LGBT karşıtı dindar kitlenin oyunu almak için mi öyle göründüğü soru işareti.)

+++

Ghislaine Maxwell

İngiliz medya patronu ve eski Parlamento Üyesi Robert Maxwell'in kızı olan Ghislaine ABD'ye gidince Epstein'in sevgilisi ve iş ortağı oldu. 

Kraliyet ailesi ile tanıştırmak için Epstein'i İngiltere'ye götürdü.

Sübyancılık suçlarında Epstein'e yardımcı olması dolayısıyla 1997'de 20 yıl hapse mahkum oldu. Temyiz cezayı onaylayınca 2 Temmuz 2020'de tutuklandı.

Robert Maxwell

1991'de Kanarya Adaları civarında lüks yatı Lady Ghislaine'de ölü olarak bulundu. Denize düşüp boğulduğu söylendi. Ancak araştırmacı gazeteciler MOSSAD için çalışmış olan ve mali açıdan zor duruma düşünce MOSSAD'dan yüklü bir para isteyen Maxwell'in yine MOSSAD ajanları tarafından öldürüldüğünü ortaya çıkardılar: 
https://www.milliyet.com.tr/pazar/bir-cinayetin-anatomisi-5195224

Robert Maxwell (Doğum adı Binyamin) Yahudi kökenli Çekoslovakya doğumlu 
https://tr.wikipedia.org/wiki/Robert_Maxwell


+++

Epstein ile ilişkisi sorulan Bill Clinton pis pis sırıtıyor.
Video kaydı

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin açtığı soykırım davasında İsrail'i
savunacak olan ABD'li Yahudi Avukat Alan Dershowitz'in adı çapraz sorgularda geçti.

Avukat Katherine Ezell, Dershowitz'in çocuk istismarı örgütünde yer aldığını açıkladı. 

Dershowitz, yasadaki boşluklardan ve hukuk çevresindeki etkisinden faydalanarak 2008'deki yargılamada hem kendisi, hem Epstein ve yardımcıları, hem de tanık Nadya Marçinko için dokunulmazlık elde etti.

Epstein'ın, o dönem çocuk olan "Jane Doe #3" kod adlı mağduru, avukat Dershowitz ile ilişkiye zorladığı belirtildi. ▪️Pedofili skandalarına isminin karışmasının ardından İsrail yönetiminin avukat Dershowitz ile duruşmaya katılıp katılmayacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Epstein'in özel pilotu olan eski Slovakyalı manken Nadya Marçinko, "Türkiye, Çekya ve Asya ülkelerinden Epstein'in çocuk kaçırdığının farkında mıydınız?" "Fransa'dan 12 yaşındaki 3 kızı Epstein Adası'na bir günlüğüne seks için gönderen kişi Jea-Luc Brunel miydi?" ve benzeri sorulara yanıt vermedi.  

+++

Toplantıdakiler Hillary Clinton'a soruyor:
"Kocan niçin Epstein'in adasına 26 kez gitti?"
Video kaydı
+++

Batı'nın, özellikle ABD'nin tepe yöneticilerinin, sanatçı takımının, Holywood yıldızlarının çoğunluğunun sübyancı (pedofil) olduğunu herkes biliyor, ama açık açık söyleyebilen yalnızca bir iki kişi.

İşte onlardan biri: ABD'li komedyen Ricky Gervais, 2020 Oscar ödül töreninde yaptığı konuşmada özetle "hepiniz sübyancısınız" diyor. Dinleyenler öyle yüzsüz ki, gülüyorlar.

Video kaydı

"Bu salonda dünyanın en büyük TV ve film yapımcıları da var. Her kesimden insan var. Ama hepsinin ortak bir noktası var: Hepsi de Roman Farrow'dan korkuyor. O, sizin için geliyor"

(Farrow, Holywood'da taciz olaylarını ortaya çıkaran gazeteci)

"Hepinize söylüyorum sapıklar: Bu yıl pedofili filmleri için önemli bir yıldı." diyor ve sübyancılık övgüsü yapan 3 filminin adını veriyor.

Bu işte Netflix'in aldığı role de değiniyor: "Artık herkes Netflix izliyor. 'Aferin Netflix, sen kazandın' demem gerekirdi."

"Kesin sesinizi. Hepinizin bu adamın (Epstein'in) arkadaşı olduğunu biliyorum."

Netflix'ci sübyancı LGBT'ci sapıkların yüzüne karşı korkmadan işte böyle konuşuyor.

+++

Bir cesur papaz da çıktı. ABD'li Papaz Greg Locke geçen sene şöyle konuşmuştu: Video kaydı
"Holywood'daki bu bir gurup sübyancının kim olduğu ortaya çıkacak. Joe (Biden) seks kaçakçılığı yapan iblislerin ele geçirdiği bir melez. (Biden) Papa'dan, Oprah Winfrey'den, Tom Hanks'den ve o kötü kalabalığın geri kalanından daha iyi değil."

Papazların erkek çocukları istismar etmesi karşısında Papa'nın özür dışında hiç bir şey yapmamasına da tepki gösteriyor. Biden onlardan daha iyi değil diyor.

Bu kötülükler karşısında Tanrı'nın evi (dünyayı) yıkacağını haykırıyor. "Tanrı bütün bu sübyancıları ifşa edecek" diyor.

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e "Jezebel" diyor.  Tevrat'ta adı geçen en günahkar kadın.

Papazları suçluyor: "Papazların neden bu konu (Sübyancılık) hakkında konuşmadığını bilmiyorum. Ben konuşuyorum."

Geçtiğimiz günlerde New York'ta bir sinagogun altında ortaya çıkan tünellerin benzeri Washington'da da bulunmuş meğerse. Locke diyor ki: 

"Kongre binasının altında, Beyaz Saray'ın altında ve beş parmaklı gölde ortaya çıkarılan tüneller. Canlı ve ölü çocukları bulduklarına inanıyor musunuz? Bunun üzerini kapatmaya çalışırsanız siz de Hunter Biden ve onlar kadar suç ortağısınız."

İnanılmaz. Beyaz Saray'ın altında sübyancılıkla bağlantılı tüneller olduğunu söylüyor. Geçtiğimiz günlerde sinagogun altındaki tünellerde çocuk iskemleleri ve kanlı yataklar bulunmuştu.

+++

6 Ocak Washington mitingi sonrasında Beyaz Saray'ın altındaki tüneller, Nancy Pelosi 'nin dizüstü bilgisayarının kaybolduğu baskında da, Kongre altındaki tüneller deşifre oldu ama o günlerde, yerli ve milli kamuflajı ile yayın yapan ve de koyu Bidencı olan Türkiye'deki ana akım medya kanalları bu haberleri vermedi, o kanalların Washington temsilcileri de üç maymunu oynadılar.

+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder