11 Mayıs 2023 Perşembe

İnce'yi de döve döve yola getirdiler, tıpkı Akşener gibi

CHP'nin HDP-PKK ile ilişkisi artık gizlenemez hale gelince İYİ Parti yönetimi Masa'dan çekilme kararı aldı, Akşener de karara uydu. Ardından linç girişimi başladı: Hakaretler, tehditler, ardından acı acı çalan telefondaki ses "Hocaefendi Masa'ya geri dönmeni istiyor"... Arayan Brüksel'deki NATO Karargahı. Akşener'i işte böyle evire çevire döverek yola getirmişlerdi.

Aynı taktik, rüşvet suçlamaları ve Baykal'a uygulanana benzer kaset komplosu ile karışık olarak daha şiddetli biçimde İnce'ye uygulandı. Sahte dekontlar, fotoğraflar havalarda uçuştu. 45 gün direnen İnce, CIA dehlizlerinde hazırlanan "Çekilemez, çekilirse AK Parti'den aldığı paraları iade etmek zorunda kalır çünkü" tezgahına karşı duramayarak Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilme kararı aldı.


İnce, Baykal'dan daha cesur davranarak saldırıları FETÖ'nün düzenlediğini açıkladı. Baykal "Fethullah yapmadı" diyerek havlu atmıştı. İnce ise "FETÖ yaptı" diyerek havlu attı. Ama Batıcı olduğundan saldırıyı düzenleyen ABD-NATO'yu değil, taşeron FETÖ'yü hedef aldı. "Kesinlikle Batı" demişti çünkü. "Amasız fakatsız İstanbul Sözleşmesi'ni uygulayacağım" diye seçim çadırlarından, otobüslerinden yaygara yapıyor, Batı'ya tam itaat sözü veriyordu. Ama Batı, kölesine acımadı. Çünkü o, "HDP ile yakınlaşalım" söyleminden Atatürkçülerden oy alma taktiği uğruna sözde vazgeçmişti. Ayrıca Bay Kemal'in oylarını da bölüyordu. NATO buna izin veremezdi.

Ayrıntılı bilgi için bakınız:
Muharrem İnce'nin programı: 
AB'ye girelim, HDP ile yakınlaşalım 

+++

Altılı Masa'yı alçaklık yapmakla suçlayan bir konuşma yaparak adaylıktan çekildiğini açıkladı: "Saraydan para aldı çekilemez' diyenlere, bu alçaklığı yapanlara sesleniyorum" dedi. Çekilme bahanesi de şu oldu: "Bahaneleri kalmasın, yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar."
Video kaydı ve bant çözümü:
Konuşmanın tamamının video kaydı

İnce, konuşmasında: "Memleket Partisi mutlaka Meclis'te olmalı. Atatürkçüler azınlıkta kalacak" diyor. Arkadaş, sen NATO'ya biat etmişsin "İstanbul Sözleşmesi" diye emperyalizmin önünde yerlere kadar eğiliyorsun. "Bağımsızlık benim karakterimdir" diyen, emperyalizmi yurdumuzdan kovan Atatürk ile ne gibi bir bağlantın kalmış olabilir ki? Bay Kemal'den ne farkın var ki?

+++

Bay Kemal ise İnce'ye bu tertibi Rusya'nın yaptığını iddia ederek ABD-NATO-FETÖ üçlüsünün suçunu gizledi. Gerçekte Rusya Erdoğan'ın kazanması istediği için İnce'nin adaylıktan çekilmesini istemez. Bay Kemal milleti aptal yerine koymakta, bu arada patronu ABD'ye selam çakmaktadır: 

İşte Bay Kemal'in Rusça ve Türkçe yaptığı açıklama: 
Sevgili Rus Dostlarımız, Dün bu ülkede ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, Deep Fake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız. Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk’ün devletinden çekin. Biz hala işbirlikten ve dostluktan yanayız.
23,4 Mn
Görüntülenme
"Sevgili Rus Dostlarımız" diyor. Çatal dile bak sen.
Дорогие русские друзья, Вы стоите за монтажами, заговорами, контентом Deep Fake и записями, которые вчера были разоблачены в этой стране. Если вы хотите продолжения нашей дружбы после 15 мая, держите руки подальше от турецкого государства. Мы по-прежнему выступаем за сотрудничество и дружбу.
4,6 Mn
Görüntülenme

+++

Bay Kemal'i Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı yanıtladı:
Ona CIA-FETÖ kasetiyle CHP'nin başına oturtulduğunu hatırlattı:

Sayın Kılıçdaroğlu Ruslar mı sizi Cumhurbaşkanı yapmak istiyor? Cumhurbaşkanı olmanızı isteyenler bu kasetleri paylaştı. Kasetler İnce'nin istifası için değil,sizin Cumhurbaşkanlığınız için çıkarıldı. Atlantik Sisteminin kasetleriyle işbirliğiniz ezeli... Yalanlarınız sökmez.
38 B
Görüntülenme

+++

Baykal kaseti hakkında geniş bilgi: 

ABD'nin 2008 tarihli CHP raporu: Baykal gitsin Kemal gelsin

"Perinçek'in kendini Silivri'de bulması 5 dakikaya bakar" 

+++

Amerikan FETÖ kasetleriyle Deniz Baykal'ı alt edip parti başkanı oldu, şimdi de Amerikan FETÖ kasetleriyle Muharrem İnce'yi yok edip Cumhurbaşkanı olmaya çalışıyor. Ama sorarsan Ruslar kasetçi. Kemal Bey'in Amerikancılığı inanılmaz bir seviye.
6.244
Görüntülenme

+++

Doğu Perinçe'in açıklaması video kaydı
Kemal Kılıçdaroğlu kasetle CHP Genel Başkanı yapıldı, kasetle Cumhurbaşkanı yapılmak isteniyor. Muharrem İnce'nin kasetlerle istifaya zorlanmasının sonucunda Amerika tarafından, FETÖ tarafından Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı desteklenmiş oluyor.
45,4 B
Görüntülenme

+++

Tıpkı Baykal gibi, İnce de NATO'ya boyun eğmiş, teslim olmuştu.
Doğu Perinçek, Memleket Partisinin üye ve yöneticilerini teslim olmayan, boyun eğmeyen Vatan Partisi'ne davet etti:

Doğu Perinçek: Memleket Partisi'nin bütün değerli üye ve yöneticilerine sesleniyoruz: Teslim olmayan, boyun eğmeyen Vatan Partisi'ne davetlisiniz.
91,4 B
Görüntülenme


+++

Kasetle yönetilen siyasete, kasetlere boyun eğenlere, kaset sisteminden beslenenlere, mecbur değilsiniz!

Yarından itibaren bu Kaset Sisteminin düzenine karşı bütün yurtta meydanlarda olacağız. Vatan Partisi başıdik ve temiz siyasetiyle bu kirli sistemin tekerine çomak sokacak!
1.790
Görüntülenme


Kasetlerle yönetilen siyasete YUH! Kasetlerle teslim alınan siyasetçilere YUH! Kasetlere, tertiplere meydan okuyoruz. Cesur ol! Kahraman ol!
Vatan Partisi'ne oy ver!
19,6 B
Görüntülenme

+++

Doğu Perinçek'in Muharrem İnce açıklaması: 
Video kaydı: 

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek ():

- Bu yeni bir olay değil. 2010'dan beri Türkiye kasetlerle yönlendiriliyor. - ABD'nin başında bulunduğu sistemin darbeler dışında siyaseti yönlendirmek için bu tür kirli araçları var. Bir de bu kirli araçlara boyun eğenler var.

- Bir kasetle devrilebiliyorlar. Bir kasetten korkanlar mı Türkiye'yi yönetecek? - Vatan Partisi'ni kimse kasetlerle yönetebilir mi?

- ABD kasetleri çıkartıyor ve Türkiye'nin cumhurbaşkanlığı seçimine üç gün kala müdahale ediyor.

- Tayyip Erdoğan hükümeti, niçin 2010 yılında CHP'ye yapılan kaset operasyonunun üzerine gidemeyip, o operasyonu yapanları yakalayıp yargıya teslim edemiyor?

- Yarından itibaren Vatan Partisi bütün örgütleriyle meydanlara çıkacak ve "kasetlerle yönetilen siyaseti mahkum ediyoruz" diyecek.

·2.054 Görüntülenme

Boğulmayın gelin Vatan Partisi'ne katılın. 

Memleket Partisi'nin bütün değerli yöneticilerini ve değerli üyelerini boğulmamak için Vatan Partisi'ne çağırıyorum. 

Vatan Partisi'ne gelirlerse boğulmazlar, teslim olmazlar, eğilmezler.

+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder