8 Mayıs 2023 Pazartesi

"Biz şeriatçıyız lan": Trabzon HÜDA PAR'ı kovdu

 

HÜDA PAR'ın Trabzon meydanında açtığı standa vatandaşlar tepki gösterdi. 

HÜDA-PAR bayrakları ile süslenen standa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun fotoğrafları asıldı. Partililerin broşür dağıtmasıyla Trabzon'daki vatandaşlar HÜDA PAR standına tepki göstermeye başladı. 

Giderek büyüyen kalabalığın tepkisi arttı. ‘Ne mutlu Türk'üm diyene', ‘Burası Trabzon' sloganları atıldı, polis olaya müdahale etti, HÜDA PAR standını kaldırmak zorunda kaldı.

Video kaydı:  


Deniz Aydın isimli vatandaş Aydınlık'ın haberine şu yorumu yaptı:

"AKP HÜDA-PAR la seçim işbirliği yaptığına çok pişman olacak.Kürt seçmene ulaşmak için illaki HDP VE HÜDA-PAR gibi bölücü partilerle işbirliği yapmak mı gerekiyor.Çok yanlış bir bakış açısı.AKP seçimi kaybederse HÜDA -par yüzünden kaybedecek.Yazın bunu bir yere. AKP tabanının VATAN PARTİSİNE karşı hiç bir ön yargısı yoktu.Sırf AMERİKADAN korktuğu için vatan partisi ile iş birliğinden kaçındı.Seçimi yüzde yüz alacağı bir işbirliğine yönelemedi."

+++

PKK laik hatta sosyalist olduğunu iddia ediyor, örgüt içinde Zerdüşt dini yayılıyordu. PKK, Başbağlar'da vatandaşlarımızı sırf Sünni oldukları için sözde Madımak'ın intikamını almak amacıyla şehit etmişti. Her iki katliam da NATO / CIA tarafından Alevi-Sünni çatışması çıkarmak amacıyla planlanmıştı

Kürt kökenli dindar vatandaşlarımız bu yüzden PKK'ya tepki duyuyordu. NATO, bölücülüğü dindar vatandaşlarımıza da dayatmak amacıyla Hizbullah terör örgütünü kurdu. O günlerde NATO'nun gizli örgütü Gladyo'nun (günümüzde FETÖ) denetiminde olan Diyarbakır Çevik Kuvvet'te bu örgüt eğitildi.

Al sana sözde laik, sözde sosyalist PKK. Beğenmedin mi? Al sana sözde şeriatçı Hizbullah. Beğen beğendiğini al. Yeter ki Türkiye'yi bölerek ABD denetiminde sözde Kürdistan kurma programına katıl.

+++

Doğu Perinçek'in başında bulunduğu Aydınlık hareketi, Hizbullah ile kurulduğu günden başlayarak mücadele etti.

Aydınlık (İKİBİN'E DOĞRU) Diyarbakır Temsilcisi Halit Güngen, Hizbullah'ın Çevik Kuvvet Merkezi'nde eğitildiğini tespit etti. Şimdi FETÖ olarak görüntü veren CIA-NATO Gladyosu (Kontrgerilla) o dönemde Çevik Kuvvet içinde de örgütlü idi. Haber derginin 16 Şubat 1992 sayısında kapaktan yayınlandı. Hizbulllah bu haber nedeniyle Halit Güngen arkadaşımızı şehit etti.

Öncelikle Aydınlık gurubuna saldıran, bir ara PKK ile de çatışmaya giren Hizbullah, kendi içinde yaptığı infazlar ve yanlış taktikler sonucunda polisimiz tarafından ortadan kaldırıldı.

+++

PKK'nın HADEP, DBP, HDP gibi yasal partiler kurmasına özenen Hizbullah artıkları HÜDA PAR'ı kurdular. AK Parti de bunlarla ittifak yapma, 4 liderini Milletvekili adayı gösterme gafletinde bulundu.

Aydınlık- Hizbullah mücadelesi ve AK Parti- HÜDA PAR ittifakı hakkında ayrıntılı bilgi için bakınız:

HÜDA PAR ile işbirliği ve ittifak gaflettir, cinayettir 

HÜDA PAR şimdi AK Parti seçmenini ürkütmemek amacıyla vatansever görünmeye çalışıyor. Mitinglerinde Türk bayrakları açılıyor. 

AK Parti medyası, Türk bayraklı HÜDA PAR mitingi ile HDP mitingi fotoğraflarını karşılaştırarak tepkiyi ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

HÜDAPAR - Hdp benzetmesi yapan azılı muhalifler iyi baksın. Bizim bayraksızlarla işimiz olmaz!

Bir yandan da HÜDA PAR'lıların 15 Temmuz'da darbeye karşı durdukları yönünde propaganda yapılıyor. 

+++

Bunların hepsi, bir amaca yönelik olarak yapılıyor: İktidar partisi eliyle yeniden güç toplamak. NATO, her ihtimali göz önüne alarak planlama yapıyor. 

15 Temmuz girişimi başarıya ulaşırsa ne alâ. İktidara gelen FETÖ-PKK-CHP ortaklığı AK Parti ile birlikte HÜDA PAR'ın da icabına bakar. NATO, piyonunu feda etmekten çekinmez.

Aksi olursa, NATO'nun Türkiye'yi bölme programı AK Parti'ye yamanan HÜDA PAR eliyle devam eder. Önemli olan şu veya bu görüşte olması değil, Türkiye'yi bölme planını uygulamasıdır. NATO, bütün yumurtalarını aynı sepete koymaz.

Bakınız:

Bir NATO Armağanı HÜDA PAR 

Bir NATO Armağanı HÜDA PAR 2: MİT'te akşam yemeği 

+++

Ayrıca, HÜDA Par'ın programının bölücü nitelikte ve HDP programı ile neredeyse bire bir aynı olduğunu unutmayalım.

Ayrıntılı bilgi için bakınız:


Türk bayrağı sallıyorlar ama HÜDA PAR Genel Başkanı bakın ne diyor:

Zekeriya Yapıcıoğlu: 
"Türk Bayrağı ismi bana problemli geliyor"

Video kaydı:

+++

Varsayalım ki HÜDA PAR'ın Hizbullah ile bir ilgisi yok.
Yepyeni bir parti.
Programı bölücü. Federasyon istiyor, ana dilde eğitim diyor.
PKK - HDP - Yeşil Sol Parti ne derse HÜDA PAR da onu diyor.

Bay Kemal nasıl Atatürk posteri sallıyorsa, HÜDA PAR da o şekilde Türk bayrağı sallıyor. Tarihte örnekleri çokça görülmüştür:

Sıffın'da Muaviye'nin askerleri mızraklarının ucuna Kur'an sayfaları takıp Hz. Ali'nin üzerine yürüdü. Muaviye'ye saldırmak Kur'an'a saldırmaktır, dediler. Hz. Ali'yi Kur'an düşmanı olmakla itham ettiler. Sonra camilerde Hz. Ali'ye küfrettiler. Cumhurbaşkanı, bunları biliyor mu?


+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder