29 Mayıs 2023 Pazartesi

Brezilya komünistleri Tayyip ve Kemal Beyler için hüküm verdiler


Brezilya komünistlerinin partisi PCO (Partido da Causa Operaria = İşçi Davası Partisi) 28 Mayıs seçimleri dolayısıyla yayınladığı mesajlarda Tayyip ve Kemal Beyler hakkında hüküm verdi.

Bay Kemal: 
candidato do imperialismo  
(emperyalizmin adayı)

Tayyip Bey: 
Erdogan venceu as eleições derrotando o imperialismo. 
(Erdoğan emperyalizmi yenerek seçimleri kazandı.)

Muharrem İnce için şu yorumu yaptılar:
Sob chantagens, a inteligência norte-americana e da UE retirasse sua candidatura
(ABD ve AB istihbaratı şantaj yaparak adaylığını geri çektirdi)

İşte o tweet mesajları:

+++

Bizim "solcuların" göremediğini Brezilya'dan görmüşler👇 Brezilya İşçi Davası Partisi: “Emperyalizm bir kez daha yenildi. (...) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de yeniden seçildi. Emperyalizm, Orta Doğu'nun kontrolünü kaybetti.”
36,6 B
Görüntülenme


Latin Amerika’nın solcuları Erdoğan’ı desteklerken Türkiye’nin solcuları Amerika’yı destekliyor. Ulan ne dünya be.
2.812
Görüntülenme

+++

Imperialismo é derrotado novamente. Em meio a uma gigantesca campanha, de caráter golpista, contra Erdogan o atual presidente foi reeleito na Turquia. O imperialismo perde o controle do Oriente Médio.
Googletarafından Portekizce dilinden çevrildi
Emperyalizm yine yenildi. Erdoğan'a karşı devasa bir darbe kampanyasının ortasında, Türkiye'de mevcut cumhurbaşkanı yeniden seçildi. Emperyalizm Ortadoğu'nun kontrolünü kaybediyor.
1,5 Mn
Görüntülenme

+++

https://twitter.com/PCO29/status/1663176241187282945

PCO - Partido da Causa Operária
🇹🇷 Povo turco derrota o candidato do imperialismo e reelege Erdogan, que cada vez mais estreita relações com os russos;

 Google tarafından Portekizce dilinden çevrildi
🇹🇷 Türk halkı, emperyalizmin adayını yenerek, Ruslarla ilişkileri giderek daha da yakınlaşan Erdoğan'ı yeniden seçiyor;

3.719
Görüntülenme

+++

🇹🇷PCO, emperyalizme karşı mücadelesinde Türk işçilerinin yanındadır. Brezilyalılar da aynı mücadeleyi veriyor. Erdoğan'ın zaferi, emperyalizm için bir yenilgiydi. Bu nedenle, tüm dünya halkları için bir zaferdi. Dünyanın bütün işçileri, birleşin! Kahrolsun emperyalizm!
19,2 B
Görüntülenme

+++
Erdogan venceu as eleições na Turquia derrotando o imperialismo. O presidente deveria rachar de vez com os algozes, se alinhar com a Rússia e a China e deixar a OTAN! Fora o imperialismo do Oriente Médio!
Googletarafından Portekizce dilinden çevrildi
Erdoğan emperyalizmi yenerek Türkiye'de seçimleri kazandı. Başkan, cellatlardan kesin olarak kopmalı, Rusya ve Çin ile saf tutmalı ve NATO'dan ayrılmalı! Emperyalizm Orta Doğu'dan defol!
200,3 B
Görüntülenme

+++

https://twitter.com/PCO29/status/1662889926621376512

Vitória de Erdogan na Turquia é mais uma derrrota do imperialismo. Os povos do mundo se levantam contra a ditadura mundial dos monopólios.
Çeviri (Bolat)
Erdoğan'ın Türkiye'deki zaferi, emperyalizmin yeni bir yenilgisidir. Dünya halkları, tekellerin dünya diktatörlüğüne karşı uyanıyor

74,9 B
Görüntülenme

+++
🇹🇷 O 2º turno das eleições turcas acontece hoje e o imperialismo, desesperado, tenta impulsionar a candidatura do opositor de Erdogan a todo custo. Sob chantagens, a inteligência norte-americana e da UE 🇪🇺 fez com que o quarto colocado nas pesquisas de primeiro turno retirasse sua candidatura, visando impulsionar uma "oposição única" contra Erdogan - que se alinha, cada vez mais, com os russos e demais países atrasados.
Googletarafından Portekizce dilinden çevrildi
🇹🇷 Türkiye seçimlerinin 2. turu bugün yapılıyor ve çaresiz emperyalizm, ne pahasına olursa olsun Erdoğan'ın rakibinin adaylığını güçlendirmeye çalışıyor. ABD ve AB istihbaratı 🇪🇺 , şantaj altında, Rusya ve diğer geri kalmış ülkelerle giderek daha fazla bir hizaya giren Erdoğan'a karşı "tek bir muhalefeti" güçlendirmeyi amaçlayarak, birinci tur anketlerde dördüncü sırada yer alan adayın adaylığını geri çekmesini sağladı.
15,9 B
Görüntülenme


+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder