31 Aralık 2023 Pazar

Gençlik İncirlik'e yürüdü: Katil ABD'yi kovacağız

30 Aralık 2023
Türk gençliği İncirlik'e yürüdü


Atatürkçü bir Türk gençliği yetiştirdik. Yeni yıla değil, yeni çağa, Asya Çağı'na bu birikimle giriyoruz. Gözümüz arkamızda kalmıyor, görevi huzur içinde devrediyoruz.

ABD'nin, İngiltere'nin, Almanya'nın, Fransa'nın, İtalya'nın, Hollanda ve Belçika'nın hükümran olduğu çağ sona eriyor.

Şimdi Türklerin, Arapların, Farsların, Afganların, Rusların, Çinlilerin, Hintlilerin, Endonezyalıların, Latin Amerika'nın, Kara Afrika'nın çağı başlıyor.

Emperyalizm sona eriyor. Eşitlikçi, barışçı, ülkelerin birbirlerinin iç işlerine karışmadığı yeni bir uygarlık çağı başlıyor.
+++
TGB (Türkiye Gençlik Birliği) İncirlik önünden sesleniyor:

Bu ihanet üssünün seceresini ortadadır. İncirlik üssünün ABD askerlerine bir kez daha sesleniyoruz: Biletinizi kestik, bavulunuzu topladık; defolun gidin bu topraklardan bir daha da geri dönmeyin!
#MehmetçikYürüyüşü


+++
Video kaydı

+++
TGB Genel Başkanı Kayahan Çetin:

ABD'nin eşkıya yatağı İncirlik Üssü'nü kuşattık. 12 şehidimizin katili ABD'nin üslerine el konana kadar Mehmetçik Yürüyüşümüz sürecek. İncirlik üssü, PKK terör örgütüne silah ve mühimmat sağlayan bir lojistik merkezidir. Mehmetçiğe sıkılan kurşunun sahibi de kurşunu sıktıran talimatı veren de ABD'dir! İncirlik üssü, 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin karargahıdır. İncirlik üssü; ABD'nin kanlı Irak, Afganistan, Suriye işgallerinin merkezidir. Şehit komutanımız Orgeneral Eşref Bitlis'in öldürülmeden bir hafta önce söylediği gerçek halen kulaklarımızda: "İncirlik'ten kalkan ABD uçakları PKK'ya yardım götürüyor." And olsun; İncirlik üssüne TSK adına el konacak, bu toprakları kirleten ABD askerleri kovulacak, İncirlik üssünün adı Eşref Bitlis Hava Üssü olacak!

+++
Video kaydı

+++
📍İNCİRLİK ÜSSÜ ÖNÜNDEYİZ! Ey bizim kanımızı içmeye çalışan tek dişi kalmış canavar. Sana bu topraklarda gün yüzü göstermeyeceğiz!

+++
Video kaydı
🔴 BU YÜRÜYÜŞ KATİL ABD'NİN ÜSLERİNE EL KOYMA, TERÖRÜ BİTİRME YÜRÜYÜŞÜDÜR! 🇹🇷 12 kahraman Mehmetçiğimizi şehit eden ABD'den hesap sormak için İncirlik Üssü'ne, Mehmetçiğimiz için yürüyoruz! #MehmetçikYürüyüşü

+++
Amerikan ordusu resmi üniformalı askerleri ile YPG/PKK'ya eğitim vermeye devam ediyor. Üstelik gizleme gereği bile duymadan.

+++



+++