30 Mart 2024 Cumartesi

En zengin İBB Başkan Adayı Vatan Partili Özkan


Video kaydı

2014 yılında Eminönü'nde Amerikan askerinin başına çuval geçiren TGB'li gençlerden biriyim. 4 Temmuz 2003 tarihinde Irak Süleymaniye'de 11 Türk subayının başına geçirilen çuvalın intikamını aldık ve devletin yapmadığını yaptık. Ne İstanbul'da ne Türkiye'de emperyalist planlara geçit vermeyeceğiz!

Video kaydı
"Çuval eyleminden sonra biz mahkemeye sevk edildik. Avukatımız geldi, 'çocuklar siz ne yaptığınızın farkında mısınız?' dedi. Pentagon eylemimiz sonrası açıklama yapmış."


+++

En zengin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Okan Özkan mal varlığını açıkladı. Video kaydı:
İşte İstanbul'un en zengin adayı! Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Okan Özkan () servetini açıkladı:
20,6 B
Görüntülenme


Ermeni Soykırımı yalanını çöpe atan Talat Paşa Komitesi'nin Genel Sekreterliğini yaptı


+++

Belediyeyi şirketlerden kurtaracağız
Video kaydı
Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Okan Özkan (): "Şirket kâr etmek için vardır. Belediye ise halka hizmet etmek için vardır. Ya halka hizmet olacak ya da şirketler kâr edecek."

Video kaydı
Belediye seçimlerinde şirketlere CEO mu seçiyoruz yoksa belediyeye başkan mı? İBB’ye bağlı faaliyet yürüten 30 şirket var. Şirketler kar etmek, belediyelerse vatandaşa hizmet etmek için vardır. Belediyeleri şirketleşmeden ve CEO'lardan kurtaracağız!
897
Görüntülenme

+++

Video kaydı
Vatan Partisi, İBB Başkanlığına geldiği ilk gün İstanbul’un nüfusunu artıracak bütün projeleri yırtıp atacaktır. İstanbul’un bütün sorunları nüfus fazlalığından kaynaklanıyor. Tüneller veya yollar yaparak İstanbul’un sorunu çözülemez. Anadolu’ya yapılacak yatırımlarla İstanbul’un nüfusunu kademeli olarak Anadolu’ya taşımak zorundayız.

+++

İstanbul'un nüfusunu kademeli olarak Anadolu'ya taşıyacağız.
Yapılacak şey: Üretimi, istihdamı Anadolu'ya taşımak
Video kaydı
Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Okan Özkan (): "İstanbul'un başına geldiğimiz zaman yapacağımız ilk iş, İstanbul'un nüfusunu arttıracak projeleri yırtıp atmak olacak. Bunu yapmazsak İstanbul'a ihanet etmiş oluruz." #Canlı izlemek için -> youtube.com/UlusalKanalTv/

+++

İstanbul'a gerçek anlamda kentsel dönüşüm  gerekiyor. 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kentsel dönüşüme ayrılan pay yıllar içinde %5,50'den %1,49'a düştü. Bu çok vahim bir hatadır.
İstanbul depreminde sanayi çöker. Bütün Türkiye ekonomisi çöker. Milli güvenlik açığımız meydana gelir. Bağımsızlığımızı dahi tehdit edecek bir durumdan bahsediyoruz.
Sanayinin ve nüfusun Anadolu'ya kaydırılması bu yüzden önemli.
Video kaydı

Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Okan Özkan (): "Bizim gerçek anlamda risk yönetimine ihtiyacımız var. Kriz yönetimi değil. İstanbul'a gerçek anlamda kentsel dönüşüm gerekiyor. 50 milyar dolar bütçe ile İstanbul'u yeniden yaratabiliriz. Şu anda deprem olduğu takdirde bizim karşımıza çıkan maliyet 300 milyar dolar."

+++

Artık bu yalanları söylemekten vazgeçin
Video kaydı: 
Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Okan Özkan (): "Bugün vaat adı altında vatandaşlarımıza yalandan başka bir şey söylemiyorlar. Biz de diyoruz ki; Artık bu yalanları söylemekten vazgeçin." "Esas mücadele seçimden sonra başlıyor. Seçimden sonra gerçek gündem kendini dayatacak. Bu zorluklara karşı Türkiye'nin önünde köklü bir devrimden başka hiçbir çözüm yok."

+++

Biz Türk gençliğiyiz! Umutluyuz. Bağımsız, başı dik, aydınlık ve üreten Türkiye'yi mücadele ede ede kuracağız. Atatürk gibi yapacağız ve başaracağız. Yolumuz açıktır!



Vaat partileri, pazarlık partileri ve devrimci parti
Video kaydı
Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Okan Özkan (): "İBB seçimlerinde 48 partiye karşı bir parti yarışıyor. Bu 48 parti arasında bir vaat partileri var. Bol keseden atıyorlar. Geri kalanlarsa pazarlık partileri. Vatan Partisi ise devrimci bir parti."

+++

Vatan Partisi Yerel Seçim Arşivi

Belediyeler öğrenci yurtları açsın, özel yurtlar kamulaştırılsın 

Üsküdar Belediye Başkan Adayı Nuray Kaya Solmaz 
Şirket belediyesine – Rantsal dönüşüme – 
Eşitlik birimlerine son