12 Mayıs 2023 Cuma

SÖZCÜ Bay Kemal'i yalanladı: İnce'yi Rusya değil FETÖ çektirdi

Bay Kemal NATO'dan aldığı talimat uyarınca Rusya'yı suçlamış, İnce'ye yapılan sahte dekont, jip, porno kaset montaj tezgahlarının arkasında Rusya'nın olduğunu iddia etmiş, "Rus dostlarımız, elinizi Türk'ün devletinden çekin" diye Türkçe ve Rusça tvitler atarak dünyaya "NATO'cuyum, Rusya düşmanıyım" mesajı vermişti.

Ayrıntılı bilgi için bakınız:
İnce'yi de döve döve yola getirdiler, tıpkı Akşener gibi 

Dün yaptığımız bu tespiti Erdoğan bugün dillendirdi:
Tayyip Erdoğan:
"Meral Hanım'ı Masa'dan kalktığında 3 günde tıpış tıpış döndüren de, Muharrem İnce'yi seçime 3 gün kala adaylıktan çektiren de aynı güçtür."

+++

Allah'ın sopası yok, darbeyi SÖZCÜ aracılığıyla vurdu.

SÖZCÜ, İnce'ye bu tezgahı FETÖ'nün yaptığını açıkladı.

Manşet altı haber aynen şöyle:

"Günlerdir FETÖ'nün iftira, kumpas ve şantajlarının hedefinde olan C.Başkanı adayı Muharrem İnce dün adaylıktan çekildi. Bu gelişme Millet İttifakı'na yarar."

Haberi okuyanlar "SÖZCÜ demek ki FETÖ'cü değilmiş. Bay Kemal, Millet İttifakı ve SÖZCÜ suçsuz yere FETÖ'cü olmakla suçlanıyormuş." diyeceklerdi. "FETÖ'nün suçunu ilan eden nasıl FETÖ'cü olabilir ki" diyeceklerdi.

Böylece kendisini aklamak için ümitsizce çırpınan SÖZCÜ, farkına varmadan "Bay Kemal yalancı" demiş oluyordu. Öyle ya, Bay Kemal "Kumpası Rusya yaptı" demişti. Demek ki yalan söylemişti.


Ayrıca, FETÖ'nün kurmuş olduğu tezgahın Millet İttifakı'na yaradığını açıkça yazan SÖZCÜ farkında olmadan "FETÖ ile aynı cephedeyiz" demiş oluyordu.

Allah işte tezgah kuranların tezgahını ayaklarına böyle dolaştırır.

+++

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu:
"Muharrem İnce'ye kurulan kumpasın faili FETÖ ve ABD'dir."

Video kaydı

İnce FETÖ demiş, ABD diyememişti. 
NATO'cular ABD'ye toz konduramaz.
Kondurmaz değil, konduramaz.

+++

Süleyman Soylu:

"ABD'nin bu ülkede 10 yılda bir darbe yaptığını uçan kuş biliyor. Bu seçimde İnce bir saldırıya uğramıştır, saldırı dışarıdan gelmiştir, kim tarafından üretildiği bellidir. Faili FETÖ ve ABD'dir. 

Kılıçdaroğlu tavşanın yakalandığı gibi yakalanmıştır. ABD'nin net adayı olduğu bellidir. Bütün projektörler de onun üzerindedir." 

+++

Bay Kemal'in ABD'nin suçunu gizlemek amacıyla Rusya'yı suçlamasına Tayyip Erdoğan sert tepki verdi:

"Bay bay Kemal, Sayın Putin'e saldırıyor. 
Buna eyvallah etmem. 
Biden 'Erdoğan'ın yenilmesi lazım' kaydını düştü. 
Sen acizsin, anlamazsın. Rusya ile münasebetimiz Amerika ile olan münasebetimizden geri değil. Sen devlet yönetimi nedir bilmezsin."

"Şimdi bay bay Kemal Rusya'ya da sataşmaya başladı. 
Seçimleri Rusya yönlendiriyormuş. Utan utan." 


+++


+++

Doğu Perinçek:

“2010'dan beri Türkiye kasetlerle yönlendiriliyor. 

2010 yılında CHP Genel Başkanı kasetle indirildi. 
Kılıçdaroğlu, kasetle Genel Başkanlığa atandı. 

Milliyetçi Hareket Partisi'nin listeleri kasetlerle belirlendi. 
Çok değerli şahsiyetler vardı. Kasetler falan çıktı, Milliyetçi Hareket Partisi'nin listeleri değişti. 

ABD'nin başında bulunduğu sistemin darbeler dışında siyaseti yönlendirmek için bu tür kirli araçları var. Ve bu kirli araçlara teslim olanlar var, boyun eğenler var. 

ABD darbelerle, kasetlerle Türkiye siyasetine yön verebiliyor. Parti başkanlarını değiştiriyor. FETÖ bunu yapıyor ama bir de buna boyun eğenler var. 

Niye kaseti görünce istifa ediyorsunuz. 
CHP 2010'da kaset önünde neden boyun eğdi? Teslim olundu... 
Neden CHP içinden bir kuvvet çıkmadı? 

'Biz kasetlere teslim olmayız, meydan okuyoruz' demiyor. 
Hani bunlar vatan için, millet için, cumhuriyet için başlarını ortaya koymuşlardı. Bir kasetle devrilebiliyorlar. Bir kasetle istifaya zorlanabiliyorlar. 

Bir kasetten korkanlar mı Türkiye'yi yönetecek?"

+++

Perinçek İnce'yi eleştirdi:

“İnce'ye şunu söyleyeyim. Kasete boyun eğenler üçüncü yol değil, hiç bir yol yaratamaz. Çünkü sistemin içindeki yollarda çıkmaz sokaklarda bocalıyor."

Memleket Partisi'ne çağrı yaptı:

"Memleket Partisi'nin bütün değerli yöneticilerini ve değerli üyelerinin hepsini boğulmamak için, teslim olmamak için, boyun eğmemek için Vatan Partisi'ne çağırıyorum. Boyun eğmeyen, sınavlardan geçmiş, yedi ateşten geçmiş, hiç bir zaman teslim alınamamış olan Vatan Partisi'ne davet ediyorum. Üçüncü yol, ikinci yol falan... Biz devrimciyiz. Türkiye'nin sorunları artık bu sistemin içinde çözülemez.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder