13 Mart 2023 Pazartesi

HÜDA PAR ile işbirliği ve ittifak gaflettir, cinayettir.


Tıpkı PKK'nın uzantısı olarak HDP'nin kurulması gibi, terör örgütü Hizbullah'ın çökertilmesinden sonra da uzantısı olarak Hür Dava Partisi kuruldu. Kısaltılmış adı HÜDA PAR. Hüda Farsça Tanrı demek. HÜDA PAR da Tanrı'nın yani Allah'ın Partisi anlamına geliyor. Hizbullah da Arapça Allah'ın Partisi demek. Hür Dava gibi garip bir ad seçmişler ki, kısaltılmışı HÜDA olsun. Bu adlandırma, bu partinin Hizbullah'ın yasal kolu olduğunu ilan ediyor.


Lübnan'daki Hizbullah Şii bir örgüt ve İsrail ile savaşıyor. ABD - İsrail ikilisi tarafından kurulan bizdeki Hizbullah ise Sünni ve sözde Kürdistan kurmak için Türk devleti ile savaşıyor. Bu iki Hizbullah birbirinin tamamen karşıtı.

+++

Doğu Perinçek TV100'de Oğuz Haksever'in sunduğu Günün Gündemi programında AK Parti - HÜDA PAR ilişkileri konusunda açıklamalar yaptı. 12 Mart 2023:

"HÜDA PAR ile işbirliği ve seçim ittifakı gaflettir, cinayettir."

Aşağıdaki video kaydının 38:00 - 1:37:00 dakikaları arasındaki
59 dakikalık sürede Perinçek HÜDA PAR ile ilgili soruları yanıtladı: 

+++

Doğu Perinçek'in başında bulunduğu Aydınlık hareketi, Hizbullah ile kurulduğu günden başlayarak mücadele etti.

Aydınlık (İKİBİN'E DOĞRU) Diyarbakır Temsilcisi Halit Güngen, Hizbullah'ın Çevik Kuvvet Merkezi'nde eğitildiğini tespit etti. Şimdi FETÖ olarak görüntü veren CIA-NATO Gladyosu (Kontrgerilla) o dönemde Çevik Kuvvet içinde de örgütlü idi. Haber derginin 16 Şubat 1992 sayısında kapaktan yayınlandı:


Derginin yayınlanmasından 2 gün sonra Hizbullah teröristleri Aydınlık Diyarbakır Bürosu'na saldırarak Halit Güngen'i şehit ettiler. 

Tetiği 4 Ocak 2010 günü 17 kişiyle birlikte tahliye edilen Hizbullahçı Cemal Tutar çekmişti.
Halit Güngen, 1991-2000 yılları arasında Güneydoğu halkının üzerine bir karabasan gibi çöken Kontrgerilla'nın kurduğu Hizbullah'ın gerçek yüzünü gün ışığına çıkardı. 

21 yaşındaki Güngen, dağ taş demeden Güneydoğu illerini gezerek halka yapılan baskıları ve bunun gerisindeki güçlerin izini sürdü. Güneydoğu'daki faili meçhul cinayetlerin de faillerinin izini bulmuştu: NATO'nun Gladyo örgütünün (Kontrgerilla) denetimindeki Hizbullah...


Aydınlık hareketi, PKK'ya ve Hizbullah'a şehit veren tek partidir.

Hizbullah'a Hizbul-Kontra dedik. Çünkü o Allah'ın değil, CIA-NATO'nun Kontrgerilla (o zamanki FETÖ) örgütünün partisi idi. Kontrgerilla Partisi. (Hizb Arapça parti demek)

+++

İslamcı kadın hakları savunucusu Konca Kuriş'i "Kadın hakları istemek, mezhepleri ve tarikatları kabul etmemek, kadınlar da Cuma namazı kılabilir demek de ne demek" diyerek domuz bağı yöntemiyle işkence yaparak hücre evinin bodrumuna gömdüler. Hizbullah işte böyle vahşi bir örgüt. Tıpkı CIA tarafından kurulan IŞİD (DEAŞ = İslam Devleti) adlı örgüt gibi. 
Konca Kuriş, 16 Temmuz 1998'de Hizbullah tarafından kaçırıldı, 35 gün boyunca işkenceye gördü, öldürüldü, sorgulandığı evin bodrumuna gömüldü. İşkence esnasında görüntüleri kaydedildi. Konca Kuriş'in bedeni, 23 Ocak 2000'de Hizbullah evlerine düzenlenen operasyonlarda bulundu.
·319 B Görüntülenme

Sayısı bilinmeyen kişiyi işkencelerle öldürdüler. İşkenceleri videoya kaydettiler. Bir çoğunun cesedi hücre evlerinde bulundu.

+++

Hizbullah operasyonunu başlatan Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan 24 Ocak 2001 günü Diyarbakır’da 5 korumasıyla birlikte şehit edildi. Bir hafta önce 32. Gün programında Hizbullah'ın suikast düzenleyeceği istihbaratı paylaşılmıştı.
+++

Hizbullah, 1979 yılında Diyarbakır-Batman ekseninde oluştu. Amacı Türkiyeyi bölüp sözde şeriatla yönetilen bir Kürdistan kurmaktı. Lider isimler Hüseyin Velioğlu, İsa Altsoy, ve Edip Gümüş’tü. 

12 Eylül sonrası da siyasi olarak faaliyetlerini gizli olarak sürdürdüler. Kanlı cinayetlerle sahneye çıkmaları ise PKK’nın Güneydoğu illerimizde yoğun şekilde eylemler yaptığı yıllara denk gelir. 

Özellikle 1991'den 1994 yılına kadar bölgede faili meçhul cinayetlere imza attılar. Bu eylemleri nedeniyle ‘Hizbulkontra’ olarak da anıldılar.

ABD Gladyosu’nun terminolojisinde “böcek yiyen böcekler” olarak tabir edilen bir yöntemle bu örgüt palazlandı ve PKK’nın önde gelen isimlerine eylemler yaptı. Hizbullah’ı PKK’ya karşı kullanan da Çiller Özel Örgütü elemanlarıydı. Emniyet içindeki bazı gruplar bu örgüte destek vererek kullandı. 

Bu yöntem halkı kazanmayan ve ezen bir yöntemdi. Aklı verenler de Amerikalılardı… Cinayetler PKK’yı daha da büyüttü. 

Buna 1994 Ağustos ayında Genelkurmay Başkanı olan Org. İsmail Hakkı Karadayı son verdi. Kontrgerilla'nın Genelkurmay'daki ofisi kapatılmış, yani TSK ABD kontrolünden çıkarılmıştı. TSK artık ABD'nin denetimindeki Hizbullah gibi terör örgütlerinin faaliyetlerine göz yummayacaktı.

+++

Konu hakkında ayrıntılı bilgi için bakınız:

5 Genelkurmay Başkanı niçin Ergenekon'la suçlanıyor? 

Türk Ordusu'na Endonezya modeli 
 
2002 darbesi 

Perinçek: "İntihar ediyorsunuz" -- Ecevit: "İntihar ettik" 

+++

1994 yılından sonra Hizbullah karargahını İstanbul Beykoz’a çekti. İslamcı yazar Konca Kuriş gibi önemli isimleri kaçırarak işkenceler sonucu öldürdü. Ev bahçe ve bodrumlarına gömdü. 17 Ocak 2000'de Beykoz'daki villaya operasyonda örgüt lideri Hüseyin Velioğlu öldürüldü. Edip Gümüş ve Cemal Tutar ise sağ ele geçirildi.

Yakmaya çalıştıkları CDler ve bilgisayar açılında Hizbul-vahşet açığa çıktı. İşkence ve cinayetlerl videoya çekmişlerdi. İstanbul, Adana, Diyarbakır, Konya gibi bir çok yerde insanları beton çivisi, askı çengeli ve domuz bağı ile işkence yapıp öldürmüşlerdi. Çok sayıdaki mezar evden haftalarca ceset çıkarıldı.

Hizbullah mahkemesi Aralık 2009'da sonuçlandı. Militan faaliyetler yaptıkları öne sürülerek tutuklanan Hizbullah'ın 23 üyesi, Türk Ceza Kanunu'nda yapılan, mahkeme kararı olmaksızın tutuklu kalma süresini 10 yıl ile sınırlayan tasarı değişikliği doğrultusunda, 4 Ocak 2011'de tahliye edildi. Edip Gümüş kayıplara karıştı.

Bu örgüte yakın isimler 2012 yılında silahlı eylemlerden vazgeçerek siyasi zemine geçti ve HÜDA PAR’ı kurdu… Genel Başkanlığa ise Zekeriya Yapıcıoğlu seçildi. 

+++

Sahte Atatürkçü Cumhuriyet gazetesi şöyle yazdı:

"Doğu Perinçek de dergisinde çalışırken öldürülen gazeteci Halit Güngen’i unutmuş olmalı, Erdoğan’a desteği sürüyor. Ama tarih unutmuyor."

İğrenç. Mide bulandırıcı. Gazetecilik bu mudur?

HDP - PKK seviciliklerini sözde Hizbullah karşıtlığı ile örtmeye çalışırken "Perinçek Erdoğan'ı destekliyor" saçmalığını bu çabalarını kolaylaştırıcı malzeme olarak kullanıyorlar.

Perinçek "HÜDA PAR ile işbirliği gaflettir, cinayettir" diye haykırıyor. Duymamakta, kulaklarınızı kapatmakta haklısınız. Çünkü duyarsanız söylersiniz, söylerseniz bonzai içirip dumanaltı yaptığınız takipçileriniz uyanır, dumanaltından kurtulur.

HDP - PKK nasıl NATO/ABD kuklası ise, HÜDA PAR/ Hizbullah da aynı şekilde NATO/ABD kuklası. İkisinin de hedefi Türkiye'yi bölerek sözde Kürdistan kurmak. Birisine yüklenerek diğeri ile işbirliğinizin üstünü örtemezsiniz.

"HDP eşittir PKK" diyebiliyor musunuz? Hayır.
Siz işte busunuz. 

+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder