16 Ekim 2014 Perşembe

F tipini yargıdan temizleme planı


Gazi Üsteğmen Serdar Öztürk, 5 yıl hapis yattığı Ergenekon kumpası hakkında soruşturma yürüten Savcı Mesut Erdinç Bayhan'a ifade verdikten sonra Ulusal Kanal'da konuştu:

"Kendisinin Güneydoğu Gazisi olduğunu öğrendik. Bu da bizim için ayrı bir şeref ve onur. Böyle bir Savcının vatana ihanet anlamına gelen bir takım işlerin yapıldığı bir dönemi soruşturması bizce de oldukça manidar ve isabetli."
"Elimizdeki kanıtları, mahkemelerde anlattığımız, savcılıklara daha önce suç duyurusu yaptığımız, ancak suç duyurusu yapmamız arağmen, aynı Savcıya tevdi edilen 7 ayrı dosyanın hiç bir delil toplanmadan kapatıldığı döneme ilişkin soruşturmaların tekrar başlatıldığını öğrendik."
"Biz bu kişilerin askeri casusluk faaliyeti içerisinde olduğunu, ve Fethullah Gülen Cemaati mensubu olduklarını zaten belirlemiştik."
"Yargıdaki 4 bin 500 dolayındaki Hakim ve Savcı da meslekten izole edilir, edilmelidir de. Çünkü yapılan işin hakimlikle ve savcılıkla ilgisi yok. Yapılaniş maalesef tümüyle yabancı bir ülkenin çıkarlarına hizmet etmek için ülkeye ve orduya operasyon yaptılar."

Bir buçuk dakikalık video kaydı:

***********

Aydınlık, 15 Ekim 2014

Sabahattin Önkibar yazdı, Aydınlık başlığa taşıdı:
F tipi deliğe böyle süpürülecek!
"Adalet Bakanlığı'ndan önemli bir bürokrat bana şunları söyledi:
"Hakim irade artık Cemaat değil, hukuk olacak. HSYK seçimlerinde kazanan AKP değil, milliyetçi hassasiyeti olanlardır. Birkaç aydır MİT ile geceli gündüzlü çalışıyoruz. Yargıdaki bütün Cemaat mensuplarını belirledik. Muhtemelen önümüzdeki MGK'da bu konu Milli Siyaset Belgesi’ne girecek ve hemen yargıdaki Cemaat mensupları önce ihraç edilecek, sonra da örgüt üyeliği soruşturmaları başlatılacak. Bu konuda devletin tamamında tam bir mutabakat var. Cemaat örgütünün yargıdaki varlığı emin olun Türkiye'nin geleceği adına PKK'dan bile tehlikelidir."

***********

Aydınlık, 16 Ekim 2014

Sabahattin Önkibar yazdı, Aydınlık başlığa taşıdı:
"Beddua seansı sonrası aldığı tepkiler sebebiyle ekranlardan bir süreliğine çekilen Fethullah bu aralar neredeyse her gün yine ekranda.
Niye mi?
Panik içinde de ondan.
Cemaati sadece madden değil manen de çöküyor ve kanamayı durdurmak için son çare diye bu yola başvurdu.
Cemaat artık para toplayamıyor. ZAMAN gazetesi yüzbinlerce tiraj kaybetti. Ve, kaybedilen büyük itibar sonucu homurdanmalar başladı ki bir gurup "Hoca Efendiyi yanılttılar" deyip Cemaat içinde ayrı cephe açtı.
Paniğin en büyük gerekçesi ise bazı Cemaatçilerin itirafçı olmaya karar vermesi.
Öğle yemeğinde beraber olduğumuz Adalet Bakanlığı bürokratının aktardığına göre bazıları kurmay heyetinden olmak üzere 10 civarında Cemaat mensubu itirafçı olmak için müracaat etmiş.
2 yazar, 1 yargı imamı, 2 Emniyet Müdürü, 1 Emekli Albay ve önemli bir işadamı.
Bunu öğrenen Cemaatte panik başlamış. Çünkü itiraflar üzerine Cemaat PKK misali örgüt olarak tescillenip mensupları devletten uzaklaştırılacak."

***********

Gazi Üsteğmen Serdar Öztürk'ün dediği gibi, bunların görev yerlerinin ve görevlerinin değiştirilmesi işe yaramaz. Devletten tasfiye edilmeleri gerekir.

***********
arşiv:
F Çetesi bozguna uğradı, CHP ve MHP ağladı 13 Ekim 2014
HSYK seçimi: AKP'nin zafer kazanmış havaları çaresizlikten 15 Ekim 2014

***********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder