24 Ekim 2014 Cuma

Amerika'nın gönderdiği silahlar PKK'nın emrinde

Aydınlık, 22 Ekim 2014

Milliyet 23 Ekim 2014:
Özel seçilmiş 200 Peşmerge ağır silahlarıyla birlikte Türkiye üzerinden Suriye'ye geçecek. Bakınız:

Aydınlık 24 Ekim 2014:
Amerika'nın gönderdiği silahlar PKK'nın emrinde:

Aydınlık, 24 Ekim 2014

PKK'nın silahlı kanadı HPG yöneticilerinden Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin'in Ayn el-Arap'ta (Kobani'de) olduğu ve ABD'nin verdiği silahların kontrolünü ele aldığı öğrenildi.

PKK'nın Suriye kolu olan PYD'nin silahlı kanadı YPG'nin Kobani'deki kolunu kendi adamları ile bölgeye yerleşen Bahoz yönetiyor.

Bahoz, PKK tarafından bölgede kanton (özerk bölge) kurmakla görevlendirildi.
Askerlerimizin şehit olduğu Aktütün ve Dağlıca baskınlarının planlayıcı ve yöneticisi Bahoz idi. Bahoz, 2004 - 2009 arasında HPG'nin başında bulunuyordu ve bu yüzden yüzlerce Mehmetçiğin şehit olmasından, çok sayıda yurttaşın ölümünden sorumlu. Daha sonra kısa adı TAK olan Kürdistan Özgürlük Şahinleri adlı gurubu yönetmeye başladı. Son Bingöl saldırısını gerçekleştiren TAK idi.

Kandil'deki PKK şeflerinden Sabri Ok sık sık bölgeye giderek siyasi örgütlenmeyi denetliyor.

PKK Özel Kuvvetlerinin yöneticilerinden Şahin Cilo kod adlı Ferhat Abdi Halil de Kobani'de PYD-YPG militanlarını eğitiyor.

Kobani'de savaşırken yaralanan üst düzey 2 PKK militanının tedavi için Türkiye'ye getirildiği bilgisi üzerine yapılan operasyon sonucunda 12 Ekim 2014 günü PKK Diyarbakır Bölge Sorumlusu Sofi kod adlı terörist Şanlıurfa'da, PKK Hakkari Bölge Sorumlusu Rızgar kod adlı Selman Ateş de Diyarbakır'da tedavi oldukları hastanelerde yakalanmıştı.

***********

Tayyip Erdoğan dün "PKK'nın lider kadrosundan olup Kobani'de PYD saflarında savaşan kişiler var" dediği halde, bunlara yardım için ağır silahlarla donanmış Peşmergeleri gönderiyor. 

Tayyip Bey niçin hem şikayet ediyor, hem de şikayetçi olduğu teröristlere yardım gönderiyor, "Hem ağlarım hem giderim" diyen gelin örneği?

***********

AKPKK = PKK + KCK + PYD + YPG başlıklı yazısında Rifat Serdaroğlu şöyle diyor:

Bunların hepsi aynı yolun yolcusudurlar.
İki hedefleri vardır:
-- Anadolu Federe İslam Devleti kurmak
-- Büyük Kürdistan kurmak.

Bu hedeflerine ulaşmak için şeytanla da işbirliği yaparlar, kendileri dahil her şeylerini de satarlar. Vatan - Türklük - Türkiye Cumhuriyeti - Demokrasi bunlar için hiç önemli değildir. Bunları, sadece yeri geldiğinde kullanılacak malzeme olarak görürler. Ödlektirler, sinsidirler, hırsızdırlar, kahpece tuzaklar kurarlar, mertçe dövüşmekten korkarlar.

Taptıkları Barzani'yi lider kabul ederler. Barzani'nin Anayasa'ya "4 kadın almak serbesttir" maddesini ekletmesini, Türkmenleri soykırıma tabi tutmasını, tam bir dikta rejimi uygulamasını görmezler.

Güç karşısında hemen eğilirler ve "Başüstüne patron" derler.
Yalancıdırlar, yılışıktırlar.

-- "NATO'nun Libya'da ne işi var" derler ama patron beyzbol sopasını sallayınca "Emrin olur abi" derler.
-- "PKK ile PYD bizim için terör örgütüdür, silah verirsek o silah bir gün bize döner" derler ama patron telefonda şşşşşttt deyince: "Ne demek abi, silah da veririz, koridor da açarız, sen emret yatak odamızı bile açarız" derler ve utanmadan "Delikanlı" diye dolaşırlar.


***********
arşiv:
Peşmerge terörist değil mi? 23 Ekim 2014
Erdoğan'ın bir telefonluk işi var 23 Ekim 2014
Gerçek vesayet, Amerikan vesayeti 23 Ekim 2014
PYD (PKK) ve Delta Force (ABD) birlikte savaşıyor 21 Ekim 2014
Tayyip Bey yine çark etti: PKK'ya silah yardımı başladı 21 Ekim 2014
ABD-AB-PKK açık işbirliği dönemi başladı 18 Ekim 2014
Amerika Kuzey Suriye'de PKK'yi eğitiyor 1 Ekim 2014
***********
***********


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder