2 Temmuz 2024 Salı

Özgür Özel'in T24 konuşması: CHP programında değişiklik yok

 


Özgür Özel:
"HAMAS bir gecenin bir yarısı yok işte balonlarla zeplinlerle bilmem ne suçsuz günahsız insanların üzerine bomba yağdırdı. Bir kez bu meselenin orada başladığını görmek lazım. Bunu söyleyince 'Vay efendim sen HAMAS'a terörist diyorsun'. Yaptığı terör eylemi kardeşim. Geceleyin uyuyan Yahudilerin üzerine bomba yağdırdı. Ama buna cevap diye yani meşru müdafaa hakkı diye başladıkları iş soykırıma vardı."  
Video kaydı:  


Yarım dakika içinde iki büyük palavra.
Birincisi:
HAMAS suçsuz insanları bombalamadı. Askeri tesislere saldırdı ve askerleri esir aldı. Siviller dahil 1200 kadar İsrail vatandaşı öldü. Siviller çatışma sırasında çoğunlukla İsrail Ordusu tarafından açılan ateşle öldü. Örneğin Re'im açık hava müzik festivaline HAMAS'ın yaptığı baskında 364 sivilin İsrail helikopterlerinin hedef gözetmeksizin açtığı ateşle öldüğü video kayıtları ile saptandı. İsrail gazeteleri bile bu gerçeği kabul etti. Bu baskında HAMAS 40 sivili esir aldı. Başka bir yerleşim yerinde çekilen videoda İsrail tanklarının evlere atış yaptığı görülüyor. 7 Ekim'de çoğu asker 150 kadar İsrailli esir alındı.
İkincisi:
Özel Bey "Bu meselenin orada başladığını görmek lazım" diyor. Fatih Altaylı da onaylıyor. İsrail'in Filistin katliamı 7 Ekim HAMAS saldırısı üzerine başlamadı. 105 yıldır, özellikle de 1948'de İsrail Devleti'nin ilanından bu yana 75 yıldır Filistinliler tutuklanıyor, öldürülüyor, evlerine ve arazilerine, tarlalarına el konuluyor. 1948'de 750 bin Filistinli sürüldü, boşalan yerlere Yahudiler el koydu. 1967'de 320 bin Filistinli Ürdün'e sürüldü. Sonraki 4 yılda toplam 80 bin Filistinli sürüldü. Bu felaketin sorumlusu olan İngilizlerin BBC ajansı bile bakın ne diyor: 

Ve 1972'den beri de gün geçmiyor ki kapı çalınıyor, "Evi boşaltın, buraya Yahudi bir yerleşimci aile taşınacak" deniliyor. "Bu tarla artık Yahudi yerleşimcinin" deniliyor.
Filistinli evini terk etmek istemezse asker ve polis zoru ile atılıyor. Video kaydı için bakınız: 
Yakub, bu ev senin değil 


İşte bu şekilde, Filistinliler sürüle sürüle Filistin topraklarının %85'i İsraillilerin eline geçti. Ev ve tarlalara el koyma halen devam ediyor. Özgür Bey ise "Bu işi 7 Ekim'de HAMAS başlattı" diyor. İşte karşılaştırmalı harita:
HAMAS ne yapmalıydı? Geri kalan %15'lik toprağa da 
İsrail'in el koymasını bekleyip o topraklardan
tamamen atılmaya razı mı olmalıydı?
+++

Özgür Özel, Avrupa Birliği'ne biat ettiğini yineledi.
AİHM karalarına uyacağız
AB üyeliği hedefimiz
İstanbul Sözleşmesi'ne döneceğiz
Video kaydı

+++


ABD, NATO ve AB'ye bu kadar gözü kapalı teslim olan, İsrail sevdalısı bir partiye bu millet oy verir mi?

Avrasya'ya, Orta Asya Türk Cumhuriyetleri'ne karşı olan bir parti oy alabilir mi? Rusya ve Çin düşmanı bir partinin iktidar olması mümkün müdür?

T24'ten Cansu Çamlıbel'e konuşan Özgür Özel:

"Erdoğan’ın ağzında var Avrupa Birliği hedefi ama aklında yok. Onu bitirmiş kafada. Onun niyeti Şanghay İşbirliği Örgütü’ne üye olmak, AB’ye değil." 

+++

Kıbrıs'ta federasyon tezine ve AB sürecine geri döneceğini, iki devletli çözümden (KKTC'nin bağımsızlığından) geri adım atacağını söyleyen bir parti bu milletten oy alabilir mi?


İşte T24'e konuşmasından ihanetin Özgür Özelcesi:

"Kıbrıs'ta bir çözümü savunmanın, Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üyeliğini savunmanın vatan hainliği gibi nitelendirilebileceği süreçlerin çoktan geride bırakılması gerekiyor."

"Kıbrıs'ta çözüm noktasında atılacak adımlar konusunu Cumhuriyet Halk Partisi hep başkalarına bıraktı. Konuşmak, tartışmak, desteklemek yerine izleyen bir pozisyonda kaldı.Bugün artık gelinen noktada böyle bir lüksümüz yok. Kıbrıs'ta bir çözümü savunmanın, Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üyeliğini savunmanın vatan hainliği gibi nitelendirilebileceği süreçlerin çoktan geride bırakılması gerekiyor. Türkiye, Yunanistan, Kuzey Kıbrıs, Güney Kıbrıs'ın hep birlikte Avrupa Birliği'nde yer alabilmesini oturup konuşmamız lazım. Bu konuda cesaret göstermemiz lazım.

Eğer Türkiye ve KKTC yararına bir iş yapılacaksa neden cesaret göstermek gerekir? Kıbrıs'ta hangi çözümü savunacaksınız? Sizin çözümünüz vatan hainliği gibi nitelendirilebilecek bir çözüm müdür?

KKTC bağımsız bir devlet olarak kurulmuş ve Kıbrıs sorunu çözülmüştür. Avrupa Birliği tüm Kıbrıs adasını AB toprağı olarak görüyor, işgalci olarak gördüğü Türk askerinin adadan çekilmesini istiyor. AB'ye üye olmak için bu çözümü kabul mü edeceksiniz? Evet, Özgür Bey'in çözümü budur. 


+++

PKK var, DEM Parti var, kayyım düşmanlığı var, Demirtaş var, Soros acentası Kavala var, Ergenekon kumpasçısı Sadullah Ergin var, LGBT var, ABD, AB, İsrail köleliği var, Orta Asya Türk Cumhuriyetleri'ne düşmanlık var, KKTC'yi Rumlara kurban etmek var

Bir tek Atatürk yok. Sorarsan Atatürk'ün partisi. Yersen.

DEM'in 'kayyım' mitingine CHP'den destek: Kayyımı darbe olarak adlandırıyoruz, biz de miting yaparız

Hakkari Belediyesi'ne kayyım atanmasını protesto eden DEM Parti'ye CHP'den destek geldi. DEM'in İstanbul Kartal'daki mitingine katılan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, kayyımı 'darbe' olarak nitelendirdi.


Kartal'daki mitingde konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, "CHP'nin kayyımlara ilişkin görüşü ve tutumu açık ve nettir. Kayyımı demokrasiye darbe olarak adlandırıyoruz. Biz buna seçilmiş belediye başkanlarına, halkın iradesine karşı darbe diyoruz. Genel Başkanımız bu konuyu Meclis’te gündeme getirdi ve partimiz birçok ilde durumu kınadı. Hakkari’de yaşanan darbeyi her yerde kınıyoruz." dedi. 

+++

Özgür Özel:
"Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nı Kadın ve Cinsiyet Eşitliği Bakanlığı olarak konumlandıracağız."
(Bakanlığın adını bile bilmiyor. Politikalar değil Hizmetler)
Sağ ve sol kaşınmaya dikkat!

https://twitter.com/ErginElif12/status/1807339476621852966 

Video kaydı:

İktidara geldiklerinde cinsiyet eşitliği bakanlığı kuracakmış Chp ! İşte bu yüzden hiçbir zaman iktidar olamayacaksınız emperyalist kuklaları ! 🤬😡hiçbir zaman !
3.808
Görüntülenme


+++

https://www.ulusal.com.tr/gundem/ozgur-ozelin-cinsiyet-esitligi-bakanligi-aciklamasina-ckd-genel-baskani-oygur-tepki-gosterdi-15061536

+++


Video kaydı

Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, onur yürüyüşü, tiyatrolarda LGBT, CHP'nin "cinsel eşitlik bakanlığı" önerisi, hekim andında LGBT ifadeleri hakkında partimizin görüşlerini açıklıyor.
2.914
Görüntülenme

+++

LGBT ideolojisinin özgürlük ve eşitlik ile hiç bir alakası yoktur. Patronu emperyalizm olan bu yozlaşmış hareketi destekleyen CHP yönetiminin geldiği nokta içler acısıdır. Milli Devletin, ailenin, çocuğun, kadının korunması için LGBT propaganda ve örgütlenmesi yasaklanmalıdır.

Eşit ve özgür olarak geldiğimiz dünyaya renkleri sığdıramayanlara inat; gökkuşağının renklerine sevgiyle sarılanların yanındayız! Kimi sevdiğimiz, ne giydiğimiz ya da kim olduğumuzla kimsenin sorunu olmadığı bir dünya için mücadele ediyoruz! Hür doğup hür yaşayanlara selam olsun!
5.735
Görüntülenme


+++

Türk Ordusu'nu İsveç Ordusu'na benzetemeyeceksiniz.

Video kaydı
NATO üyesi 🇸🇪İsveç, 3.Dünya Savaşı’na hazır.
99,7 B
Görüntülenme

+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder