17 Mayıs 2024 Cuma

Donsuz Eurovision. Şeytan da oradaydı: İsveç 2024


Eurovision 2024 ülkelerin şarkılarının yarıştığı değil, ABD emperyalizminin dayattığı Şeytan ve LGBT temalarının işlendiği bir gösteri oldu.

+++

"Şeytan Tapınağı" 2019'da ABD'de resmen din olarak kabul edilmişti: 


2016'da ABD Meclisleri satanist ayinle başladı: 

Şeytana tapan küresel egemen yapılar, tüm dünyayı satanistleştirmek için çalışıyor. Geçtiğimiz aylarda Merkel gibi liderlerin de katıldığı Gotthard Base Tüneli'nin açılışını satanist ayine dönüştüren bu yapı, geçtiğimiz günlerde başlayan Rio Olimpiyatlarını da satanist ayin ve sembollerle başlattı. Salı günü Alaska'daki yerel meclis toplantısı satanist ayinle, dün de Arizona'nın başkenti Phoenix'teki meclis şeytana saygı duruşu ile açıldı. Meclis üyeleri “İblisi dua” ettiler. Şeytana dua ettirilen okulun bahçesine ise çocukları kucaklayan şeytan heykeli diktiler.

Detroit'te Şeytan heykeli açıldı 2015 

Şeytan heykelini yıkan nefret suçuyla yargılanacak

+++

L'Irlande a juste realise un rituel satanique en direct pour les demi-finales de l'Eurovision 2024
İrlanda, Eurovision 2024 yarı finalleri için canlı bir şeytani ritüel gerçekleştirdi

Video kaydı: 

+++

Rusya Federasyonu yarışmaya alınmadı, Filistin Bayrağı yasaklandı. İsrail, Ukrayna, Şeytan ve LGBT baş köşede idi.

BİZİM SÖZDE MUHAFAZAKAR, SÖZDE SOLCU VE SOSYALİST, AVRUPA-BATI SEVDALILARINA. İŞTE ÇAĞDAŞ AVRUPANIZ BU. Eurovision 2024.
20 yıl önce AB ülkelerinin farklı kültür ve müziğini temsil eden bir etkinlikti.
Günümüzde homoseksüelliğin, pedofili ve satanizmin sergilenmesine dönüştü.
1.147
Görüntülenme
Şeytan ve LGBT yan yana 
Şeytan'ın elinde LGBT bayrağı
Şarkıcı kız da bir LGBT bileşeni bayrağı taşıyor

+++

Ukrayna üçüncü, İsrail beşinci yapıldı.

Birinciliği pembe etek giyen İsviçreli erkek şarkıcı Nemo LGBT temalı şarkısı ile aldı. Nemo kendisini non-binary (ne erkek de kadın) olarak tanımladı. The Code (Kod) adlı şarkısının da ne olduğunu anlamak için aldığı yolu anlattığı yorumu yapıldı.

Finlandiyalı "Kural Yok" adlı şarkısını donsuz söyledi.
Tanga giyen erkek İspanyol dansçılar kadınsı erotik hareketler yaptılar..

Sanat değil, ABD dayatmaları yarıştırıldı.

Dünyaya mesaj verildi: Medeni olmak istiyorsanız Şeytan'ı ve LGBT'yi kabul edeceksiniz.


+++

Erovizyon'un birkaç on yılda geldiği yer... İnsanın maymuna "Evrilişi"...
1.096
Görüntülenme

ABD dayatmaları sonucunda Eurovision işte böyle bir dönüşüm geçirdi.
Soldaki maymunumsu 2024 birincisi Nemo
+++

Hükümetin ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin aldığı en doğru kararlardan biri Erovizyon denilen çürümüşlüğe katılmama kararıdır... Her yıl rezillikte level atlayan bir organizasyon.
532
Görüntülenme

+++

"No Rules" (Kural Yok) adlı şarkısıyla yarışmaya katılan Finlandiya’nın temsilcisi "Windows95man", büyük bir yumurtanın içinden sahneye iç çamaşırı olmadan DONSUZ çıktı.
Finlandiyalı sahneye DONSUZ çıktı
+++

Kaynak Yayınları Genel Yayın Yönetmeni ve sinema eleştirmeni Tunca Arslan, 2024 Eurovision Şarkı Yarışması’nı şöyle değerlendirdi:

Eurovision, ülkeler arasında bir müzik yarışması değil, ölen bir kültür üzerine incelemeler yapmak isteyenlere bolca malzeme veren ve Batı'nın çürüyen kültürünün her boyutuyla yansıdığı bir organizasyondur. 

Rusya'yla ilgili her şeye sansür uygulayan ve bu ülkeyi her türlü etkinlikten çıkaran Avrupa, Gazze'de yedi aydır soykırım uygulayan İsrail'in ayağının altına kırmızı halı sermiş, tepkileri görmezden gelmiştir. İsrailli sanatçının yuhalanması haklı bir tepkidir ve o protestolar asıl olarak Avrupa Yayın Birliği'ne yöneliktir. 

Birinci seçilen, kadın mı erkek mi olduğu belli bulunmayan İsviçreli şarkıcı ise bu rezilliğe dikilen tüy niteliğindedir.

Şarkısı bitince Şeytan'ın yanında LGBT
bayrağı açan kadın yarışmacı
(Yukarıda Turhan Özlü'nün twitindeki fotoğraf)

Angelo Giuliano (ABD): 1970'li yıllarda bu olayı bütün aileyle izlerdik, hatırlıyorum, her zaman sağlıklı ve mutlu bir olaydı. Günümüzde bu, WEF (Dünya Ekonomi Forumu) ve diğer küreselci elitlerin başlattığı toplum mühendisliğinin bir parçası olan yozlaşmış bir olaydır.

Ben İsviçreliyim ve İsviçre Eurovision 2024'ü kazandı ama  İsviçre'nin bu şeytani-yozlaşmış-küreselci etkinliğe katılmasından ve İsviçreli erkek şarkıcının kadın gibi giyinmesinden gerçekten utanıyorum.

Bu sanat değil, kimin en yozlaştığına dair bir rekabet... ve buna ilerici ya da "aşırı" diyecekler, Aşırı değil tam tersine, bu küreselci toplum mühendisliği hareketinin arkasında devasa fonlar var. Bu pisliğin içine atlayanlar beyni yıkanmış koyunlardır.

https://www.aydinlik.com.tr/haber/filistin-bayragi-yasak-donsuz-cikmak-serbest-471398

+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder