1 Nisan 2024 Pazartesi

Türk Milleti iktidarı CHP + PKK ortaklığına vermeyecektir


"Ak Parti ve MHP niye kaybetti? Çünkü ABD emperyalizminin dayatmasına (bunun içinde İsrail dostluğu da var) hem ekonomide hem de dış politikada teslim olmuştur. Ve baş aşağı gitmiştir.

Bundan sonra AK Parti-MHP ortaklığının Türkiye'yi yönetmesi çok zor. Çünkü muhalefet erken seçim teranelerine başlayacaktır. Türkiye yeni bir hükûmet kurma gündemine girmiştir. 

Ama bu gündemden - altını çizerek, vurgulayarak belirtiyorum - bir CHP + PKK ortaklığı çıkmaz. Türkiye'de hiç bir güç - en başta Türk Milleti - evet, şimdi AK Parti + MHP iktidarına Türk Milleti bir tepki gösterdi, bu normal ve doğru - ama Türk Milleti Türkiye'nin yönetimini CHP + PKK ortaklığına vermeyecektir."

Video kaydı
Genel Başkanımız Doğu Perinçek: "Türkiye'nin önünde bir yeni hükümet gündemi var.
Ancak bu gündemden CHP-PKK ortaklığı çıkmaz.”

3.552
Görüntülenme

Video kaydı
Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek (): "AK Parti-MHP neden kaybetti? Çünkü Atlantik'in dayattıklarına hem ekonomide hem de dış politikada boyun eğmiştir." "Muhalefet yarından itibaren erken seçim teranelerine başlayacaktır. Türkiye yeni iktidarını belirleme sürecine girmiştir."

+++

Video kaydı
Genel Başkanımız Doğu Perinçek: “AK Parti Çağdaş Türkiye yerine bölücü ve karanlık Türkiye’ye yönelerek kararsız seçmeni CHP’ye itti.”

+++

"Türkiye sisteme karşı olan bir sürece girmiştir. Türkiye derin bir ekonomik ve siyasi bir bunalımın içine girmektedir. CHP'den ve PKK-DEM'den erken seçim talepleri yükselecektir. AKP-MHP ortaklığının artık ülkeyi yönetemeyeceği sesleri yükselecektir ki, halk burada haklıdır.

Önümüzdeki seçenek kesinlikle Atlantik sistemi içinde olmayacaktır. Sistem içinde çözümlerin tükendiği bir sürece giriyoruz. AKP-MHP'ye tepki olarak bir PKK-CHP ortaklığının hükûmet olması ne sandıkta, ne de darbe gibi başka yollardan mümkün değildir, arkalarında Amerika olsa bile.

Dolayısıyla Türkiye önümüzdeki dönemde Vatan Partisi önderliğinde bu sistemin çıkmazını tartışmaya başlayacaktır. Önümüzdeki çözüm ÜRETİM DEVRİMİdir. Ve, PKK'yı tasfiye etmek, cemaat ve tarikatların Cumhuriyet'e karşı yükselişinin önüne geçmek, karanlıkla mücadele önümüzdeki gündemdir. 

Bu, ABD emperyalizmine karşı mücadele gündemidir. Asya gündemidir. Türkiye, Asya uygarlığının öncü mevzilerine yerleşme atağına gireceği bir gündeme yönelmek durumundadır. "

Video kaydı
Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek (): "Bundan sonrasına baktığımız zaman sistemin karşısında bir sürece Türkiye girmiştir. Türkiye derin bir siyasi bunalımın içine girmiştir." "CHP-PKK ittifakının iktidara gelmesi mümkün değildir."

+++

"Türkiye'ye karşı öne sürülen ihanet gücü PKK'nın gücüdür ve diğer Ortaçağ güçleridir. AK Parti ve MHP için bir özeleştiri konusudur, onların bileceği iş: 2023 seçimi öncesinde HÜDA PAR ve Yeniden Refah ile ittifak yapmanın sonuçlarını şimdi görüyorlar. Müttefikleri CHP'nin müttefiği çıktı.

HÜDA-PAR PKK'nın suç ortağı, CHP ile beraber olan bölücü akımın (PKK'nın) müttefiği

Yeniden Refah ise CHP ile birlikte hareket etti. CHP tarafından mali bakımdan, her bakımdan desteklendi. Ve, Ortaçağ'ın ihanetini gördü AK Parti."

Video kaydı
Genel Başkanımız Doğu Perinçek: “AK Parti ve MHP’nin müttefikleri CHP’nin müttefiği çıktı.”

+++

"Ak Parti neyin bedelini ödüyor?

PKK'ya geçen yıl 540 milyon TL, bu yıl da 600 milyon TL'nin üzerinde, yani bir milyar TL'den fazla Hazine'den, bizim vergilerimizden bu devlet, Türk Devleti diyemiyorum, AK Parti ve MHP'nin yönettiği devlet, bu parayı PKK'ya verdi.

Dünyada terörle mücadele eden bir devlet gösterilebilir mi kendi teröristine 1 milyar liranın üzerinde kaynak sağlıyor. İkincisi, belediyeleri terörist örgüte teslim ediyor.

Burada asıl kabahat : Türk Devleti zaaf içinde. Ama o devletin 2000 yıllık bir geleneği var. O devlet bugün AK Parti'nin, MHP'nin eline geçmiştir ama o devletin bir ordusu var. Polisi var, kültürü var. ABD'den İsrail'den gelen saldırılarla o milli devlet tasfiye edilemez. 

1980'den bu yana bütün savaş Türkiye'nin milli devleti ile emperyalist merkezlerden yönelen saldırı arasındadır. Bu savaştan ABD emperyalizminin ve işbirlikçilerinin yani CHP'si PKK'sı ile, onların başarısı ile çıkma ihtimali yoktur."

Video kaydı
Genel Başkanımız Doğu Perinçek: "Türk milletinin AK Parti ve MHP’ye kestiği cezadan kimse heveslenmesin.

Türkiye’de CHP-PKK ortaklığında bir iktidar yaratılamaz.”

5.767
Görüntülenme

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek (): "Mevcut devlet, hazineden PKK'ya 1 milyar 100 milyon liranın üzerinde kaynak verdi." "Terörle mücadele eden bir devlet, kalkıyor belediyeleri teröristlere teslim ediyor.

AK Parti ve MHP'nin yönettiği Türk Devleti zaaf içinde."

5.419
Görüntülenme

+++

Video kaydı
Genel Başkanımız Doğu Perinçek: “Önümüzdeki dönem dünya ölçeğinde bir hesaplaşma dönemidir. Kılıçlar çekilmiştir.”

+++


Genel Başkanımız Doğu Perinçek: “Vatan Partisi kırsal bölgelerde muhtarlıkları kazandı. Sistemin surunda gedikler açmaya başladı.”

+++

Video kaydı
@Vatan_Partisi
Genel Başkanımız Doğu Perinçek: "En anlamlı sonuç Afyon ve Bolu'dan çıktı"


+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder