23 Nisan 2024 Salı

PKK'nın Türk solunu davar güder gibi gütmesi

İşte CHP kodamanlarının Atatürkçü seçmene "Atatürkçü, solcu" olarak yutturup "Ahmet Şık'a özgürlük" diye slogan attırdıkları PKK'nın yedek partisi TİP (Türkiye İşçi Partisi) Milletvekili:


TİP Milletvekili Ahmet Şık, KRT canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Seçimin kazananları ve kaybedenlerini değerlendiren Şık, "Kürt hareketine mesafeli olanı solcu olarak görmüyorum" ifadelerini kullandı.

"Kürt hareketine yoldaşlık etmeye devam etmeye ısrar edeceğim. Sosyal medyadaki trollerin ağzına sakız vermek istemiyorum. Bu arkadaşlarımızla yolculuğumuza devam edeceğiz. Benim solculuk kıstasım budur. Kürt hareketine mesafesi olan hiç kimseyi solcu olarak görmüyorum bu ülkede." 

Vallahi Kürtçüler, Türk solunu davar güder gibi güdüyorlar helal olsun adamlara ✅
21 B
Görüntülenme


Aslında "Türk solu"nu davar gibi güden
               PKK değil, ABD.
Çünkü PKK'nın eline silahı veren ABD.

+++

Ayrıca bunlar "Türk solu" değil "Türkiye solu"
Çünkü bunlara göre "Türk" diyen ırkçı oluyor.

Bunlar örneğin şöyle diyor:
"Fransız, Alman ve Türkiye yazarları tanıtıldı"
Fransa yazarı, Almanya yazarı demiyor ama Türkiye yazarı diyor. Türk yazarı derse ırkçılık oluyor ama Alman yazarı derse ırkçılık olmuyor. Irkçılık yalnızca Türk'e ait.

Onun için "Türk" dememeye acayip özen gösteriyorlar.

+++

Sözde solcular böyle de sözde milliyetçiler, çakma ülkücüler farklı mı? İşte Meral Akşener"Kürt siyasi hareketinin temsilcisi konumunda olan HDP" demişti.
Bakınız: 
Akşener PKK'ya "Kürt siyasi hareketi" madalyası taktı 

+++

Bugün 23 Nisan. Utanmadan "Atatürk" yaygarası yapmaya devam ediyorlar. Atatürk gelse sopayla kovalar sizi, kaçacak delik ararsınız.

+++

Atatürk'ün düşmanı Seyit Rıza'yı anıp, Tunceli yerine Dersim deyip, "Avrupa Özerklik Şartı"nı kabul etme sözü verip aynı zamanda Atatürkçü olduğunuzu iddia edemezsiniz.

Zaten sosyal demokrat olduğunuzu söylüyorsunuz. 
Aynı anda hem gavur hem Müslüman olunabilir mi?
Üyesi olduğunuz Sosyalist Enternasyonal denilen uğursuz örgütün Atatürk düşmanı olduğunu tüm dünya biliyor.
Bu uğursuz örgüt Lenin'e şöyle kükrüyordu: "Sen artık işçilerin lideri olduğunu iddia edemezsin, çünkü Feodal Paşa Kemal'i destekliyorsun"

Bakınız:
"Dersim'li Kemal kimliğini reddet" çağrısı 


+++
KRT programının tamamı video kaydı
+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder