21 Haziran 2023 Çarşamba

Okullara imam atanıyor

 

LEMAN dergisi "Okullara imam atanacak" diye şikayet ediyor. 
Siz kimi kime şikayet ediyorsunuz? Bunu siz istediniz.

Aynı safta durduğunuz
CHP
İYİ Parti
AK Parti eskileri Davutoğlu - Babacan
MEMLEKET Partisi Muharrem İnce
SOL Parti, EMEK Partisi, Türkiye Komünist Partisi
ve bilumum sözde sol particikler, kuruluşlar

PKK / HDP / DBP / YEŞİL SOL PARTİ ile,
Fethullah Gülen'in Amerikano-Şeriatçı FETÖ örgütü ile,
CIA-NATO kuruluşu olan LGBT örgütleri ile

işbirliği yapmadılar mı?
Siz de LEMAN olarak onların sözcülüğünü yapmadınız mı?

Bay Kemal, Asena Akşener, Muharrem İnce
Bilbordlarda, pankartlarda, seçim meydanlarında
"Amasız fakatsız İstanbul Sözleşmesi'ni uygulayacağım"
diye yaygara koparıp LGBT'yi ülkenin başına bela edeceklerine söz vermediler mi?


Bay Kemal
"Avrupa Birliği Özerklik Şartı'nı uygulayacağım, Türkiye'nin bu şarta koyduğu çekinceleri kaldıracağım" diye yaygara koparıp PKK'ya özerklik için göz kırpmadı mı? TSK'nın Irak ve Suriye'de PKK'ya yapacağı harekat tezkeresine "hayır" demedi mi? TSK'nın PKK ile mücadelesine karşı çıkan bildiri yayınladıkları için işlerine son verilen sözde Barış Akademisyenleri'ni ve FETÖ mahkumlarını tekrar işbaşı yaptırma sözleri vermedi mi?

E, ne bekliyordunuz?

Bu milletin bu hainliklere, ahlaksızlıklara, çocuklarının ana okullarından başlayarak cinsiyet değiştirme propagandasına maruz kalmalarına evet diyerek Bay Kemal'e oy vereceğini mi sanıyordunuz? Eğer gerçekten öyle sandı iseniz aklınızdan şüphe etmek gerekir.

Bölücüleri, LGBT'yi, FETÖ'yü destekleyerek ABD - NATO - AB'nin Türkiye'ye saldırı cephesinde ön saflarda yer aldınız, bu yüzden seçimleri kaybettiniz, Erdoğan'ın iktidarını sürdürmesine neden oldunuz, şimdi "Erdoğan okullara imam atayacak" diye gözyaşı döküyorsunuz. 

Siz LGBT'yi okullara sokmaya kalkışırsanız, imam gelir.
LGBT'ye siz karşı çıkıp iktidara gelseydiniz, imama gerek kalmazdı.
Bunu kafanız almıyor mu, yoksa yalandan nağme mi yapıyorsunuz

Bu milletin bunlara oy vereceğine gerçekten inanmış mıydınız?
Birisi "Namus mu? Kirletmeden duramam" diyor
diğeri kendisini gururla "orospu" ilan ediyor.

Seçimleri kendinizi anlatamadığınız, Erdoğan'a oy verenler gerici, cahil ve koyun olduğu için değil, Türkiye düşmanlarının cephesinde yer aldığınız için kaybettiniz. 

Asıl gerici ve koyun, Bay Kemal'in "Demirtaş niçin içerde?" yaygarasına gözü kapalı inanan ve seçim meydanlarında HDP ve YEŞİL SOL ile birlikte halay çekenlerdir. 

Asıl gerici, cahil ve koyun, kendisini Atatürkçü sanıp Bay Kemal'in "Ben Dersimli Kemal, ey Erdoğan, Dersim arşivlerini aç" yaygarasını alkışlayanlardır.

Size ancak yıllardır "Otisabi, Timsah" gibi karakterlerle eşcinselliğe, "Sazcı Selo" efsanesi ile PKK yandaşlığına ve "darbe tiyatrosu" söylemi ile FETÖ yandaşlığına özendirdiğiniz  kitle oy verir. 

Bu millet aç kalır ama ülkesini böldürmez, çocuklarını LGBT terörüne teslim etmez, bunu anlayamadığınız sürece ebediyen iktidar yüzü göremezsiniz.

+++

"Kürdistan vardır lubunyalar vardır"
"Kürdistan'ın da, bizlerin de var olduğunu burada bir kez daha haykırıyoruz"
(Lubunya: Çingene argosunda "kadınsı tavırlı erkek eşcinsel")
Video kaydı:
Video kaydı
Bu milletin bunlara oy vereceğine gerçekten inanmış mıydınız? 

+++

Eğer AK Parti'ye karşı ABD-NATO-AB cephesinde yer alarak değil de milli bir cephe kurarak mücadele etse idiniz, seçimleri kazanma şansınız olabilirdi.

"Erdoğan'ın yapmadığı / yapamadığı şu işleri biz yapacağız" diyebilseydiniz:

"PKK ile AK Parti'den daha iyi mücadele edeceğiz.
Suriye ile anlaşacağız. TSK ile Suriye Ordusu ortak hareket ederek önce İdlib'deki Amerikancı sözde şeriatçı HTŞ'yi, sonra da Fırat'ın doğusundaki ve Menbic'deki PKK'nın Suriye kolu PYD'yi bitirecek. Bu sayede terörden arınmış olan Suriye'ye sığınmacılar korkusuzca dönecek" diyebilseydiniz,

"ABD-NATO-AB bölücü terör örgütü PKK'ya ve uzantısı PYD'ye yardım etmekten, para ve silah vermekten vazgeçene kadar, ABD askerleri Suriye'de PYD ile ortak hareket etmekten vazgeçip Suriye'den çekilene kadar Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliğini veto edeceğim" diyebilseydiniz,

"HDP'yi kapatacağız, 500 küsur milyon TL hazine yardımını geri alacağız" diyebilseydiniz,

"LGBT örgütlerini kapatacağız, psikolog ve doktor raporu olmadan cinsiyet değiştirme ameliyatlarını yasaklayacağız" diyebilseydiniz,

"LGBT destekçisi belediyelere, barolara, meslek örgütlerine kayyum atayacağız" diyebilseydiniz,

"Rusya ile anlaşacağız, Abhazya'nın bağımsızlığını ve Kırım'ın Rus toprağı olduğunu tanıyacağız, Rusya da KKTC'yi tanıyacak" diyebilseydiniz.

"Özerkliğin ön adımı olan, tarım ve hayvancılık için kullanılan köy arazilerinin yağmasına yol açan Büyükşehir Yasası'nı kaldıracağız, mahalle yapılmış olan köyler tekrar köy olacak" diyebilseydiniz.

"Türk Parasının Kıymetini Koruma Kanunu'nu yeniden uygulamaya koyacağız. Ülkemize paranın giriş-çıkışını kontrol edeceğiz. Döviz büfelerini kapatacağız." diyebilseydiniz.

"Türkiye'de Türk Lirası kullanılacak. Bankalardaki döviz hesaplarını o günkü kur üzerinden TL'ye çevireceğiz" diyebilseydiniz.

"Yurt içinde üretebileceğimiz ürünleri ithal etmeyeceğiz. Örneğin tütün üreticisini, pamuk üreticisini destekleyeceğiz. Tütün ve pamuk ithal etmeyeceğiz. Sigara fabrikalarımızda Amerikan tütünü değil Türk tütünü, iplik fabrikalarımızda ithal pamuk değil Türk pamuğu kullanılacak" diyebilseydiniz. 

"Rusya'dan, Güney Afrika'dan kömür almayacağız, Zonguldak'taki kömürümüzü yeniden çıkarmaya başlayacağız, hem döviz tasarrufu yapacağız, hem de işsizliği azaltacağız" diyebilseydiniz.

"Yurt dışındaki 500 milyar dolarımızı devletin yaptırım gücünü kullanarak ülkemize getireceğiz, bu para ile yatırım yaparak üretimi artıracağız" diyebilseydiniz,

Bunun gibi daha bir çok şeyi söyleyebilseydiniz, Türkiye karşıtı söylemler yerine Türkiye'nin çıkarlarını savunan söylemler ortaya koyabilseydiniz,

Yani yabancıların aklı ile değil, Türkiye'nin aklı ile hareket edebilseydiniz, o zaman Erdoğan'ı yenme şansınız olabilirdi.

Ama şimdiye kadar yaptığınız gibi ABD-NATO-AB ağzı ile konuşmaya, onların emirleri ile hareket etmeye devam ederseniz, ebediyen iktidara gelemezsiniz.

Çünkü: Artık iktidarları ABD'nin belirlediği dönem kapanmıştır. Artık ABD'ye karşı koyan, başta Rusya - Çin - İran - Orta Asya Türk Devletleri ile birleşenler iktidar olacaktır.

Kapanan dönemin hala devam ettiğini sanarak hareket edenler her zaman hüsrana uğrayacaktır. 

+++

Doğu Perinçek: 
"ABD'nin Türkiye'de iktidar belirleme şansı yok"

"CHP ve İYİ Parti, Amerika'ya yaranmak ve gözüne girmekte bir yarış içinde. Çünkü onların çok büyük bir hatası var: Zannediyorlar ki Türkiye'de halâ iktidarı Amerika belirliyor. O arkada kaldı. Artık kim Amerika'ya kafa tutarsa o iktidar olacak. Öyle bir döneme girdik."
Video kaydı: 

Doğu Perinçek'in bu sözleri yeniden gündeme geldi: ❝ABD’nin Türkiye’de iktidar belirleme şansı yok!❞
15,4 B
Görüntülenme

+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder