18 Haziran 2023 Pazar

LGBT korku filmi, LGBT rezaleti, LGBT faciası


Burası ABD

Çocuğunuza aylarca cinsiyet dersi veriliyor: "Erkek cinsel organıyla doğmuş iseniz size erkek diyorlar, kadın cinsel organıyla doğmuş iseniz kız diyorlar. Bu atanmış cinsiyettir. Sizin hissettiğiniz cinsiyet bu olmayabilir. Cinsiyetinizi seçme hakkınız var. Kız iken erkek, erkek iken kız olabilirsiniz veya cinsiyetsiz olabilirsiniz" gibi şeyler.

Günün birinde öğretmeni oğlunuza "A sen ne güzel şeysin, kız gibisin. Senin gerçek cinsiyetin kız olmalı." diyor. Çocuk eve gelince size "Anne baba ben kız olmak istiyorum" deyince bunu kabul etmeniz gerekiyor. Karşı çıkıp oğlunuzu erkek olduğuna ikna etmeye kalkışırsanız, o da gidip bunu öğretmenine söylerse devreye Sosyal Hizmetler girer ve ÇOCUK İSTİSMARI - TACİZİ YAPTIĞINIZ SUÇLAMASI İLE oğlunuz elinizden alınıp muhtemelen eşcinsel bir koruyucu aileye verilebilir. Korku filmi gibi.

BREAKING: California Bill Would Charge Any Parent Who Doesn’t Affirm Transgenderism With ‘Child Abuse’

SON DAKİKA: California Yasası, Transgenderizmi (cinsiyet değiştirmeyi) Onaylamayan Herhangi Bir Ebeveyni "Çocuk İstismarı - Tacizi" İle Suçlayacak 

recently amended California bill would add “affirming” the sexual transition of a child to the state’s standard for parental responsibility and child welfare—making any parent who doesn’t affirm transgenderism for their child guilty of abuse under California state law.

Yasa, çocuğun cinsiyet değiştirmesi maddesini "ebeveynin sorumluluğu ve çocuk refah standardı"na ekleyecek ve - çocuğunun cinsiyet değiştirmesini onaylamayan ebeveyni Kaliforniya Eyalet Yasası uyarınca tacizden suçlu kılacaktır.

California courts would be given complete authority under Section 3011 of California’s Family Code to remove a child from his or her parents’ home if parents disapprove of LGBTQ+ ideology.

Kaliforniya mahkemelerine, Kaliforniya Aile Kanunu'nun 3011. Bölümü uyarınca, ebeveynlerin LGBTQ + ideolojisini onaylamaması durumunda bir çocuğu ebeveynlerinin evinden çıkarmak için tam yetki verilecektir.

So, a teacher tells a 5-year-old boy that he’s a girl. The boy goes home and tells his parents that he wants to be a girl. If the parents try to change his mind, he can be taken away and put in a foster home. This is the United States of America
tarafından İngilizce dilinden çevrildi
Yani bir öğretmen 5 yaşındaki bir erkeğe kız olduğunu söyler. Oğlan eve gider ve ailesine kız olmak istediğini söyler. Ebeveynler fikrini değiştirmeye çalışırsa, götürülebilir ve bir koruyucu aileye yerleştirilebilir. Burası Amerika Birleşik Devletleri
328 B
Görüntülenme

+++

"İstanbul Sözleşmesi'ni kayıtsız şartsız uygulayacağız" diye seçim meydanlarında yaygara koparan CHP'liler / Bay Kemal, İYİ Parti'liler / Asena Akşener, MEMLEKET'çiler / Muharrem İnce Beyefendi bunları bilerek mi yaygara kopartıyorlar, bilmeden mi. Biliyorlarsa çok vahim, bilmiyorlarsa daha da vahim.

Bilmiyor olamazlar. Bakın İYİ Parti'li Bahadır Erdem New York ta nasıl "Yihuuuu" diyor. Video kaydı

 
+++

LGBT rezaleti:

ABD Washington'daki kadınlara özel ve tamamen çıplak girilmenin şart  olduğu Olympus Spa (kaplıca) yöneticileri saç baş yolmaktalar.

Çünkü Washington Bölge Yargıcı penisleri (erkeklik organları) olan trans (erkekten dönme) kadınların  da kaplıcaya kabul edilmeleri için ferman verdi.

Female-Only Spa With Compulsory Nudity Must Admit ‘Transgender Women’ With Penises: Judge

Yargıç Rothstein'in 5 Haziran 2023 günlü kararı şöyle: 

"Eyalet yetkilileri kaplıcanın erkek cinsel organları olan trans kadınlara da hizmet vermesini emrettiğinde, kaplıca sahiplerinin ve yöneticilerinin anayasal hakları ihlal edilmiş olmaz"

"The constitutional rights of the owners, employees, and patrons of the Olympus Spa in Washington state weren’t infringed when officials in the state ordered the facility to provide services to “transgender women” with male genitalia, 
Washington District Court Judge Barbara Jacobs Rothstein said in a June 5 ruling."


A spa that for years has only served women must admit men with penises if they claim to be women, a judge has ruled.
tarafından İngilizce dilinden çevrildi
Bir yargıç, yıllarca sadece kadınlara hizmet veren bir kaplıcanın, kadın olduklarını iddia eden penisli erkekleri kabul etmesi gerektiğine karar verdi.
169,6 B
Görüntülenme

+++

Rezalet kaplıcalarla sınırlı değil.

ABD'deki Wyoming Üniversitesi Kız Öğrenci Yurdu Kappa Kappa Gamma'da kalan kız öğrenciler feryat figan. Kadın olduğunu iddia eden bir erkek yurda kabul edilmiş. Erkeklerin kesinlikle giremediği koridorlara, kilitsiz soyunma odalarına ve banyolara rahatça girip çıkıyor. Adı Artemis Langford olan bu trans saatlerce yurtta gezinip kızları soyunurken, yıkanırken dikizliyor. Olayı göz yaşları eşliğinde anlatan bir kız "His distinctly male response was visible through his leggings" yani "Bizi dikizlerken dar pantolonundan erkek gibi hissettiği açıkça görülüyor" diyor.

Rezaletin son perdesi. Yukarıdaki kaplıca örneğinin benzeri. Eğer "kadınım" diyorsa, kabul etmek zorundasınız.


+++

İngiltere:
Koruyucu anne, okulun "cinsiyet ideolojisi" dersini sorgulayınca neredeyse iki kızını kaybediyordu. "Aşırı bağnaz" görüşleriyle kızlarını etkilemesinden korkan cinsiyet dersi öğretmeni, anneyi Sosyal Hizmetler'e şikayet etti. 

Cinsiyet dersinde gösterilen bir videoda non-binary (kendisini erkek veya kız değil de cinsiyetsiz olarak tarif eden) 12 yaşında bir öğrenci cinsiyetin dinamik (değişken) olduğunu, ve, erkek - kız diye ayrılan tuvaletlerin insanları sınıflandırdığını söylüyordu.

Sosyal Hizmetler ve okul yöneticileri konuyu görüşmek üzere toplandı. Anne, The Telegraph'a şöyle konuştu: "Öğretmen başarılı olsaydı kızlarımı elimden alacaklardı. Beni çocuklarım için bir risk olarak görmeleri beni dehşete düşürdü."

Gazete bunu "the first steps to fascism" (faşizme doğru atılan ilk adımlar) olarak değerlendiriyor. Eğer onlara çok iyi baktığı resmi kayıtlara geçmemiş olsaydı, kızlarını elinden alacaklardı.

İşte derste öğretilen "genderbread person" çizimi: Doğumda "belirlenen" cinsiyetlerden başka cinsiyetler ve cinsiyet dışılıklar LGBT terimleri eşliğinde böyle öğretiliyor:

Uydurmuyoruz. İngiltere'nin saygın gazetesi The Telegraph yazıyor:


+++

Atatürk ve LGBT bayrakları bilinçli olarak bir araya getiriliyor😡 toplumun sinir uçlarıyla oynuyorlar. Seçimde aldıkları hezimette sokağa dökemedikleri halkı tekrar kıvama getirmeye çalışıyorlar😡👇🏻
2.357
Görüntülenme


Manyak mısınız be siz ? El kadar çocuklara LGBT bayrağı önünde karne dağıtıp poz verdirmek nedir ??? Silivri Kavaklı İlköğretim Okulu'nda görevli sınıf öğretmeni Ahter Nur hakkında LGBT flamaları önünde fotoğraf çektirmesi ile ilgili yasal sürecin başlatıldığı duyuruldu.
4.805
Görüntülenme

Bu da Emirgan ilkögretim okulundanmis.. Nasıl bir bela ile karşı karşıyayız.. Bunlar nasıl insan..
622 B
Görüntülenme


Özel Paşabahçe Anaokulu mezuniyet töreninde gök kuşağı renkleri kullandı. Bu durumu LGBT propagandası olarak gösterenlere kaşı suç duyurusunda bulundu. Evet, bu renkler masumdur ama siz de öğretmensiniz ve bu renklerin LGBT'ye sempati uyandırmak için kullanıldığını bilmeniz gerekiyordu. Masum değilsiniz. 

+++

Kanada: Videokaydı

“Leave our kids alone!” Muslim and Christian parents stand together in solidarity to fight groomers and LGBT indoctrination in Alberta. Well done, Canada🇨🇦
tarafından İngilizce dilinden çevrildi
"Çocuklarımızı rahat bırakın!" Müslüman ve Hristiyan ebeveynler, Alberta'da eğitimcilere ve LGBT telkinlerine karşı dayanışma içinde bir arada duruyor. Aferin, Kanada 🇨🇦
114,1 B
Görüntülenme

Yine Kanada:
Ottawa - Carleton Bölge Okulu Yönetimi tüm öğrencilere non-binary (cinsiyetsiz) zamirlerle hitap edilmesini isteyince, Müslüman ve Hıristiyan aileler isyan etti.

Türkçe'de "o" olan üçüncü tekil şahıs zamiri İngilizce'de erkekler için he, kadınlar için she. Okul yönetimi erkek ve kız öğrenciler için aslında çoğul olan they (onlar) zamirini tekil olarak kullanmayı tüm okul çalışanlarına dayatıyor.

Bu durumda kızlara "she is", erkeklere "he is" denilmeyecek, her iki cinse de "they is" denilecek.  Aileleri isyan ettiren işte bu.

Çocuklar kendi istekleri ile cinsiyetlerini seçince, işte o zaman seçtikleri cinsiyete ait zamirle hitap edilecek. Örneğin bir kız "ben kız olarak kalmak istiyorum" derse ona artık "they is" değil, "she is" denilecek. Eğer o kız "ben erkek olmak istiyorum" derse ona artık "he is" diye hitap edilecek. Eğer "cinsiyetsiz olmak istiyorum" derse ona "they is" veya "it is" denilecek.

Yani öğrenciler cinsiyet seçimi yapmaya zorlanıyor.

"The directive, issued to all staff, advised the use of ‘they/them’ pronouns for all students until their preferred pronouns were expressed." 

Okul yönetimi ayrıca LGBTQ kimliklerinin tüm sınıflarda müfredata konulmasını dayatıyor. Böylece devletin Ontario'da ailelere tanıdığı "cinsiyet derslerinden çıkma" seçeneği de hasır altı ediliyor

"The directive, moreover, calls for LGBTQ identities to be incorporated into all classroom resources and curricula across all grade levels. The Ministry of Education had previously offered Ontario parents the option to opt out of sex education classes. However, the current directive effectively bypasses this opt-out option, causing further unease among parents."

Aileler isyan ediyor, LGBT flamaları çiğneniyor.

Ayrıntılar ve videolar

+++

Video kaydı

Ankara Barosu'na LGBTİ tepkisi: CKD Genel Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Ayvalı: "Ne kadar ses çıkarırlarsa çıkarsınlar bastıramayacakları gerçek şudur; LGBT dayatması çocuk istismarıdır ve çocuk istismarına özgürlük tanımıyoruz."
34,6 B
Görüntülenme

"Efendiler, sosyal hayatın kökeni,aile hayatıdır. Aile, açıklamaya gerek yoktur ki, kadın ve erkekten oluşur." Atatürk

+++

Bu nasıl bir dayatmadır. Katoliklerin başı Papa LGBT renkleri içinde.
Kiliselerde papazların erkek çocuklara tecavüz olaylarının ayyuka çıkmasını hatırlayınca bu görüntülere şaşırmıyorsunuz. Kilise yüz yıllardır böyle.

Çok yakışmış. zira tüm rahipler lgbti nin doğal üyeleridir. Kurbanları da insan yavrularıdır.
399
Görüntülenme

Hz. İsa'yı bile eşcinsel yaptılar.

İngiltere'de "Tanrı'yı he zamiri ile anmayın, Father (Baba) demeyin akımı başlatılınca Putin çok sert tepki göstermişti: "Tanrım onları affet" 

+++

Fransız hükümeti, Vatandaşlık İşleri Bakanı Marilyn Shipa aracılığıyla Fransa'daki cami imamlarından vaazlarında eşcinsel evliliği onaylamalarını istedi. 

+++

LGBT  faciası

ABD California'daki bir hastane, erkek olmak istediğini ifade eden 13 yaşındaki bir kızın göğüslerini kesiyorlar. Ve cinsiyet değiştirmeye yönelik hormonlar veriyorlar. Yıllar sonra aklı başına gelen kız, hastaneyi şöyle dava ediyor: 

“Defendants did not question, elicit, or attempt to understand the psychological events that led Kayla to the mistaken belief that she was transgender, nor did they evaluate, appreciate, or treat her multi-faceted presentation of co-morbid symptoms,” 

"Doktorlar 12 yaşındaki kızın kendisi için en iyi olan şeyi bildiğini farz ettiler ve vücudunun hiç bir arızası olmayan organlarını kesip aldılar."

https://www.theepochtimes.com/girl-sues-hospital-for-removing-her-breasts-at-age-13-post_5335492.html 


Due to extreme amounts of LGBT propaganda we are now seeing a 15,000% rise in castration, sterilization, and mutilation clinics for children.
Google tarafından İngilizce dilinden çevrildi
Aşırı miktarda LGBT propagandası nedeniyle şu anda çocuklar için hadım etme, kısırlaştırma ve sakatlama kliniklerinde %15.000'lik bir artış görüyoruz.

120,7 B
Görüntülenme


+++
Bu pazar yapılması planlanan 13. Onur Yürüyüşü'ne İstanbul Valisi izin vermedi.

+++

ABD'de tik tok çılgınlığı
Fenomen aile, 6 yaşındaki erkek çocuklarının kız olduğunu duyurup saçlarını uzatıyor, 9 yaşına girince ameliyat ettiriyor. 
Video kaydı

Rezaletin video kaydı: 

+++
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'da LGBT/pedofili propagandasını ve cinsiyet değiştirmeyi yasaklayan yasayı imzaladı. Rusya Devlet Duması yasayı oybirliğiyle onayladı.
37,5 B
Görüntülenme

+++

Video kaydı

LGBT, Avrupa'yı ne hale getirdi! LGBT bayrakları asılırken Birleşik Krallık bayrağı bir paçavra gibi yere atılıyor... t.co/Wec3yc7OBE
8.236
Görüntülenme

+++

Video kaydı: 
This is the same trans activist that yesterday did the splits in front of a baby while wearing a thong and having his breasts on display. Here he is mocking a group of Christian men peacefully protesting.
tarafından İngilizce dilinden çevrildi
Bu, dün bir bebeğin önünde tanga giyip göğüslerini sergilerken yarıkları yapan trans aktivistin aynısı. Burada barışçıl bir şekilde protesto eden bir grup Hristiyan erkekle alay ediyor.
239,3 B
Görüntülenme

İsveç:
Polis memurlarının LGBT dansı video kaydı
“Diversity” in Sweden - one of the most criminal European countries.🇸🇪
tarafından İngilizce dilinden çevrildi
İsveç'te “çeşitlilik” - Avrupa'nın en suçlu ülkelerinden biri. 🇸🇪
117,6 B
Görüntülenme

+++

Okuma parçası:

İsveç'in Türkiye'deki LGBT faaliyetleri 

+++

arşiv:

LGBT Marksist Leninist 

Siz bu fotoğrafın neresindesiniz CHP'li arkadaşlar 

+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder