5 Şubat 2024 Pazartesi

İNEKLERE ÖLÜM: Küresel ısınma saldırısına inek boku ile direniş


"Küresel ısınma insan faaliyetleri kaynaklı" palavrasını uyduran emperyalist çete, önce dünyanın boynuna "Paris İklim Anlaşması" ilmeğini geçirdi, sonra ısınmanın suçlusu ilan ettiği inekler için idam fetvası verdi.

Dünya Sağlık Örgütü ve Dünya Ekonomik Forumu emperyalist çetenin kurduğu "tarımı ve hayvancılığı imha" örgütleri. Bill Gates baş rolde.

+++

Doğu Perinçek:
"Bunların hepsi uydurma. Gerçek bilim adamları bunları reddediyor. İklim Kanunu tamamen ABD merkezli, bütün dünyaya dayatılan bir kanun. Maalesef Hükûmetimiz de bunu kabul etti. Hatta İklim Değişikliği Bakanlığı diye ad koydular. Emperyalizmin Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerin gelişmesine ket vurma amaçlı projelerine teslim olan bir kanun." Video kaydı

Doğu Perinçek'ten hükümete İklim Değişikliği Kanunu ve küresel ısınma eleştirisi: "Bunların hepsi uydurma! Tamamen ABD merkezli bir kanun"

Video kaydı


Maalesef başarılı olamadık. Kanun Meclis'te OYBİRLİĞİ ile kabul edildi. Meclis'teki tüm partiler emperyalist çeteye boyun eğdi.  

+++

İki ay önce şöyle yazmıştık:

İklim masalı yalnızca fosil yakıt kullanımı ile sınırlı değil. İnek, keçi, domuz ve tavukların sera gazı salınımı da masalın bir başka yönü. Bill Gates: “İneklerin çıkardığı gazlar dünyanın en büyük sorunlarından biri” dedi.

Neden? Çünkü muhteremler yapay et üretecek, yapay etin satılabilmesi için inek sayısının azaltılıp inek etinin fiyatının artması gerekiyor.

"İnekler çok fazla gaz çıkarıyor, azot, metan, amonyak salınımı artıyor" diyerek Hollanda'da inek sayısının yüzde 30 - 50 oranında azaltılması için harekete geçildi. Tavuk, keçi ve domuz sayıları da azaltılacak.

Bu amaçla hayvanların otladığı araziler zorla kamulaştırılacak. Bu zorlamaya isyan eden çiftçiler inekleriyle birlikte Hollanda Meclisi'ni bastılar.

Ayrıntılı bilgi için bakınız:
ABD'nin CHP'ye atadığı kayyum: Jeremy Rifkin 

İrlanda

Hollanda'dan sonra İrlanda 200,000 inek için ölüm emri verdi.
İrlandalı üreticiler ayaklandı. Resmi binaların önüne hayvan pisliği dökmeye başladılar. 
💥İrlandalı çiftçiler direniyor. 200.000 ineği itlaf etmeyi reddediyor.
İneğe savaş açanlara karşı inek bokuyla karşı devrim başladı, inekler ve insanlar kazanacak 🙂
 Video kaydı
https://twitter.com/HSYNYILMAZ09/status/1754079064778846463
İrlanda Bu Gece İrlanda'lı Çiftçilere, Hükümetin 'İklim Hedefini' karşılamak için 200.000 ineği itlaf etmeleri gerektiği söylendi Bu İflas Ettirecek Yasalara Karşı Çıkan İrlandalı Çiftçiler de Protestolara Başladı
57,7 B
Görüntülenme

+++

Fransa

Fransız çiftçiler damperli kamyonlarla kuru gübre, arazözlerle de sıvı inek pisliği döküyor resmi binalara ve saman tozu püskürtüyor. Binlerce traktör Paris ve Lyon'da. Video kaydı


PARİS
Fransız çiftçiler polis karakolunun kapısından içeri gübre püskürtüyor. Video kaydı:

Koyun sürüleri kent sokaklarında. Video kaydı

Tarımı ve hayvancılığı baltalamanın başka bir yolu da ucuz gıda ithal ederek çiftçileri üretimden vazgeçirmek. Çiftçiler tehlikeyi gördü önlem almaya başladı: Video kaydı
Gözü kara Fransız çiftçiler; hükumetin tarım politikalarını protesto etmek için, marketlerdeki ithal ürünleri toplayarak imha ediyorlar!
4.165
Görüntülenme

Video kaydı
Fransız çiftçiler Fransada üretilmeyen ne varsa topluyorlar…

Video kaydı

Demokrasinin beşiği Fransa, çiftçileri tutukluyor! Fransa, bugün onlarca çiftçinin evine baskın yapıp traktörlerine el koydu. Hani eylem ve protesto yapmak insanî bir haktı?
191,9 B
Görüntülenme

+++

Türkiye

Bizim Hükûmet çok akıllı. "İnekleri kesin" diye kararname çıkarmıyor. Ya ne yapıyor? Süt fiyatını düşük, yem fiyatını yüksek tutuyor. Zarar eden üretici mecburen ineğini kesime gönderiyor. Emperyalist çetenin emri işte böyle uygulanıyor. Bizim üretici Avrupalılar gibi isyan etmiyor, teslim oluyor. 

https://www.aydinlik.com.tr/haber/sut-krizi-kapida-inekleri-bir-bir-kesiyorlar-343184


Hem ağlarım hem giderim. Neden süt fiyatını düşük, yem fiyatını yüksek tutuyorsunuz? Görüntüyü kurtarma çabası. Buyurun: 
https://www.dunya.com/ekonomi/tarim-bakanligi-039sut-inegi-kesmeyin039-talimati-verdi-haberi-309435

+++

Hollanda

Hollandalı çiftçiler traktörlerle kentleri bastı:
İnek Bokunun inek düşmanı hükümetlere karşı bir eylem aracı olarak kullanılması muhteşem, tebrik ediyorum!
Video kaydı
Hollandalı çiftçiler küresel iklim kanununu protesto etmeye devam ediyor Çiftçiler dün gece Utrecht eyalet hükümeti binasının önüne hayvan gübresi boşaltı


10,6 B
Görüntülenme

Hollanda: Süpermerketlere gübre. Video kaydı:
Vay be 🇳🇱 Hollandalı çiftçiler ithal ürünlerin satılmasını ve iklim gündemini protesto etmek için süpermarketleri gübreyle dolduruyor. "Çiftçi Yoksa Ekmek te Yok:
34,4 B
Görüntülenme

+++

Yunanistan

Avrupa'da çiftçiler, havan yetiştiricileri ile birlikte ayaklandı. Çünkü yalnızca hayvanlar değil, bitkiler de küresel ısınma suçlusu ilan edildi. Tarım ve hayvancılığın kökü kazınmak isteniyor.

Yunan çitçiler bile uyanmış. Video kaydı
Yunan Bile Uyanmış Yaw

+++

Belçika

2,700 traktör Brüksel'de Avrupa Parlamentosu binasını kuşattı. Azot salınımın azaltılması yasasını (ineklerin öldürülmesi kararını) protesto ettiler.
Video kaydı
1 Şubat 2024 Avrupa Parlamentosu önü. Video kaydı
💥Bugün Brülsel'de düzenlenen Avrupa Komisyonu Zirvesine çiftçiler damga vurdu. Yüzlerce traktör Belçika'nın başkentindeki Lüksemburg Meydanı'nda toplandı. Ajanda 2030'a karşı eylem yapan çiftçiler: "Ursula, biz buradayız!"
36,3 B
Görüntülenme

Kendi çiftçisinin mazot yardımını kesen Avrupa Birliği'nin Ukrayna'ya 55 milyar dolar yeni yardımı onaylaması, çiftçileri delirtti.

Video kaydı
Avrupa’da ilginç bir gün yaşanıyor Avrupa Birliği Ukrayna’ya 55 Milyar dolarlık yeni yardımı onayladığı sırada Avrupa Parlamentosu önünde Avrupalı çiftçiler protesto düzenliyor
14,2 B
Görüntülenme

+++

Portekiz

Portekiz de isyana katıldı. Video kaydı
Portekiz halkı da küresel çete'ye karşı ayaklanma çağrısına (SOS) katıldı,
7.738
Görüntülenme


+++

Polonya

Polonyalı çiftçiler 9 Şubat'ta traktörlerle Ukrayna sınırını kapatmaya hazırlanıyor.. Ukrayna'dan gelen ucuz buğday ve diğer tarım ürünleri Polonyalı çiftçilerin zarar etmesine neden oluyor. 

+++

Almanya

Alman çiftçilerin isyanı: Video kaydı

🇩🇪German farmers have had enough of govt climate terrorism!🚜 Globalist psychopaths no longer can control the chaos they created.🔥 🇩🇪 Alman çiftçiler hükümetin iklim teröründen bıktı! 🚜 Küreselci psikopatlar artık yarattıkları kaosu kontrol edemiyorlar. 🔥


101,2 B
Görüntülenme

Video kaydı

Vazgeçmiyorlar.. Alman çiftçiler traktörleriyle Gestapo polis bariyeri önünde.. Uyuyan, haklarının yenmesine göz yuman, pasif ve korkak, konforlu muhalefet yapanlar örnek alsın..


10,5 B
Görüntülenme

Video kaydı

German farmers began to block television and radio stations that refuse to report on farmer protests
tarafından İngilizce dilinden çevrildi
Alman çiftçiler, protestolarını haber yapmayı reddeden televizyon ve radyo istasyonlarını kuşatarak yayınlarını engellemeye başladı
112,7 B
Görüntülenme

+++

Fransız eylemciler yolları kazıyor. Video kaydı

Fransız protestocular kendilerine engel olmaya çalışan güvenlik güçleri kullanamasın diye otoyolları kazıyor. güzel taktik 👏👏👏 bu gidişle küresel çete en azından avrupada başarılı olamayacak,avrupa halkı tamamen uyandı ve sert karşılık veriyor.
4.163
Görüntülenme

+++
Avrupa çiftçilerinin eylemi "Dünya Ekonomik Forumu" (WEF = World Economis Forum) merkezli emperyalist çeteyi korkuttu.
Hollanda - Belçika - İrlanda - Almanya - Fransa - İtalya - Polonya - Yunanistan - Portekiz ayakta...


Video kaydı
https://twitter.com/S_altnsk55/status/1753145020717129728

Fransız Çiftçilerin Direnişi Nedeniyle Süper Marketlerin Rafları Boşalmaya Başladı! Ama Halk Şikayet Etmiyor! t.co/bgkfRegKA1 Marcon'un İklim dayatmalarına karşı direnen Fransız Çiftçiler, Paris'e açılan tüm yolları kapattılar, otobanları bloke ettiler, bazı asfalt yolları traktörleriyle sürerek tarlaya çevirdiler. Zorluk yaşamalarına rağmen Fransızlar, Fransız Çiftçilerin direnişini destekliyorlar.
Macron korkuyor ve çiftçilerin ilerleyişini durdurmak için Fransa'nın birçok yerine 15,000 polis ve zırhlı araç konuşlandırdı. Ama bu Çiftçileri durdurmaya yetecek mi? Belçikalı Çiftçiler de Avrupa Parlamentosunu ablukaya aldılar. Avrupalı Çiftçilerin küreselci dayatmalara karşı direnişi ve Çiftçi devrimi devam ediyor.
16,2 B
Görüntülenme

+++

Video kaydı

Binlerce Belçikalı, İtalyan, İspanyol, Portekizli, Fransız ve diğer çiftçi ve protestocu Avrupa Parlamentosu binasını kuşattı, avrupa insanı bu mücadeleyi kazanırsa,küresel çete artık hiçbir dayatma uygulayamaz.

Bizim çiftçiler halinden memnun anlaşılan. Tarlada 0,50 TL olan limon tezgahta 40 TL. Ağaç kesecegine ayağa kalkıp eylem yapayım demiyor. Küresel sistemin istediğinin fazlasını yapıyorlar...
65
Görüntülenme

+++
29 Mart 2023 
Yapay eti ilk kez İtalyan Hükûmeti yasakladı
İtalya, 'Ciddi Sağlık Sorunları' Nedeniyle Bill Gates'in Sahte Etini Yasaklayan İlk Ülke Oldu

+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder