22 Temmuz 2023 Cumartesi

Kur'an'a bir tekme bir kibrit de sizden Sayın Vekiller


Tayyip Erdoğan 15 Temmuz şehitlerini andı.

Ancak şehitleri anarken bir yandan da NATO'ya "evet" demek nasıl bir çelişkidir? Darbeyi NATO düzenlemedi mi? Vatandaşlarımızı NATO şehit etmedi mi?

Darbenin merkezi
NATO Müttefik Dönüşüm Komutanlığı (ACT)
Yer: Norfolk, Virginia Eyaleti, ABD

Darbenin yöneticisi: Tümamiral Mustafa Zeki Uğurlu
Görevi: NATO Müttefik Dönüşüm Komutanlığı Kontrol 
             Konuş ve İdame Edilebilirlik Dairesi Başkanı

Zaten darbecilerin NATO ülkelerine sığınmaları ve iade edilmemeleri yeterli kanıt değil mi?

Ayrıntılı bilgi için bakınız: 
Darbenin merkezi ve yöneticisi 

ABD Dışişleri Bakanı darbe gecesi ağzından kaçırdı: "Mekanizma harekete geçti, Erdoğan gidici"
Ayrıntılı bilgi için bakınız: 
Moskova'da 18:45 molası 

+++

Ama Dışişleri Bakanımız bilmiyor/muş gibi yapıyor. ABD'de bir konferansta ABD yetkililerine  sesleniyor: 
"Dostlarımızı uyarmamız gerek. 
FETÖ, Türk-ABD ittifakını zehirleyecek"... 

Çavuşoğlu'na göre, alçak FETÖ kendi iradesi ile darbe girişimi yapmış, biz de ABD'den Fethullah'ın iadesini isteyince Fethullah bir sürü yalan söyleyerek darbe ile ilgisi olmadığına ABD'yi inandırmış. Onun darbeyi düzenlediğine inanmayan dost ve müttefikimiz Amerika da Fethullah'ı iade etmiyormuş. Çavuşoğlu da bu yüzden dostumuz ABD'yi uyarıyor. Gülmek mi gerek, ağlamak mı ben bir karar veremedim.

Darbe girişiminin amacı için bakınız:
ABD işgal girişiminin ezilmesinin yıldönümü 
                     
Bu durumda, (bir an Finlandiya tezgahını unutalım), İsveç için Meclis'te "evet" oyu verecek olan Cumhur İttifakı vekilleri sakın karşıma geçip 15 Temmuz Şehitleri edebiyatı yapmasın. 

Ve "hayır" dememek için oylamaya katılmayacak olanlar sakın karşıma geçip solculuk, sosyalistlik, komünistlik, emperyalizm karşıtlığı taslamasın. (Finlandiya oylaması sırasında seçim afişi için fotoğraf çektirmeye giden PKK kuyrukçusu sahte sosyalist Türkiye İşçi Partisi Milletvekillerini anımsayınız)

Finlandiya tezgahı için bakınız:
Fin tezgahı 

+++

Finlandiya oylamasında ilaç için bir tek Milletvekili bile "hayır" oyu vermedi. Bu Meclis Türkiye Meclisi midir, yoksa NATO Meclisi mi, anlayan beri gelsin.

Hani sözde Millet İttifakı sözde muhalefet yapıyordu? Hani nerede muhalefet? Cumhur İttifakı ile birlikte eller "evet" diye havaya kalktı.

Bir tek Vatan Partisi "hayır" dedi. Ama Meclis'te olmadığı için oy kullanamadı. İşte muhalefet.

Ayrıntılı bilgi için bakınız:
Bu Meclis bütün partileriyle 
NATO'ya teslim olmuştur 

+++

Haydi anladık, PKK konusunda eliniz zayıf. 

İsveç yöneticileri: "PKK bizim sokaklarımızda yürüyor ama sizin Meclis'in koridorlarında HDP'li vekiller PKK marşı söyleyerek yürüyüş yapıyor, mitinglerde Öcalan'lı bayraklar açıyor. PKK İsveç'te para topluyor ama Türk Devleti PKK'nın uzantısı HDP'ye daha bir ay önce 540 milyon TL yardım yaptı, HDP'li vekillere her ay maaş veriyorsunuz, sonra da bizim PKK'ya yardım ettiğimizden şikayet ediyorsunuz. Vallahi sizi hiç anlamıyoruz" deseler verecek yanıtınız yok.

Dahası, "NATO'nun patronu ABD başta olmak üzere Fransa, Almanya gibi bir çok ülke PKK'ya yardım ediyor. Onlar ne olacak?" deseler, verecek yanıtınız yok.


Ancak Kur'an konusunda eliniz kuvvetli.
Çünkü Türkiye'de Kur'an yakılmıyor.

Sayın Cumhurbaşkanımız;
Vilnius'taki toplantıda İsveçlilere:
"Kur'an yakmayı, tekmelemeyi serbest bırakan Yüksek Mahkeme Kararı'nı dönüşü olmayan şekilde iptal etmezseniz NATO üyeliğinizi onaylamayız"
demediniz mi, diyemediniz mi?

Meclis'teki İsveç oylamasında "evet" oyu verecek olan Cumhur İttifakı Milletvekilleri karşıma geçip "Allah, Muhammed, Kur'an, din, iman, falan fıstık" demesin, çok fena bozarım.

Millet İttifakı'nın sözde dinci ve sözde muhafazakar partilerinin Vekilleri de....

+++

Türkiye'ye verilen şu mesajı kabul edecek misiniz:

"Biz PKK'ya da gösteri dahil her izni veririz, Kur'an yakmaya da. Biz ne halt edersek edelim, sen bizim NATO üyeliğimizi kabule mecbursun. Çünkü senin paraya ihtiyacın var. Para da New York'ta ve Londra'da, yani NATO'da. Yüksek Mahkememiz Kur'an yakma izni kararını vermek için İsveç'in NATO'ya girmesini beklemeye bu yüzden gerek görmedi."

Mesajın özeti:
Biz senin önünde diz çökmeyiz.
Türkiye İsveç'in ve NATO'nun önünde diz çökecek. 
Bütün dünya görecek

Kur'an yakan İsveç'i lanetlemeyi bırakınız,
gereğini yapınız 


İsveç Yüksek Mahkemesi 
Kur'an yakmayı serbest bıraktı 

Sayın Cumhurbaşkanımıza ve İsveç'in NATO'ya kabulü için Meclis'te el kaldıracak olan Milletvekillerimize müjde: Artık Kur'an yakmanın serbest olduğu bir ülke olan İsveç'in üyeliğe kabulü için gönül rahatlığı ile "evet" oyu verebilirsiniz.

Sözde Atatürkçü CHP'ye, milliyetçi MHP ve İYİ Parti'ye, sosyalist TİP'e, dindar AK Parti, HÜDA PAR, YRP ve SAADET'e, Nurcu DP'ye de bu yakışır. 

Cümlenin başındaki "sözde" nitelemesi hepsi için geçerlidir.

Çünkü hepsi NATO'cudur. Atatürkçü, milliyetçi ve benzeri nitelemeler palavradır. NATO'cu Atatürkçü, NATO'cu milliyetçi, NATO'cu Müslüman olur mu? 

+++

Erdoğan NATO karşısında çaresiz ise, siz "hayır" oyu vererek onu kurtarınız Sayın Cumhur İttifakı Milletvekilleri. Yoksa siz de mi çaresizsiniz. 

Öyleyse Kur'an'a bir tekme de siz atın.
Bir kibrit de siz çakın. Yakışır.

Ayrıntılı bilgi için bakınız:
Erdoğan NATO karşısında çaresiz 

+++

arşiv:

Kur'an yakan İsveç
NATO'ya girmeye hak kazanmıştır 

+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder