2 Temmuz 2023 Pazar

Madımak yası tuttular, kara mollayı Meclis'e soktular




Memleket Partisi Kurucu Üyesi iken istifa ederek CHP'ye geri dönüp Milletvekili adayı olan Evren Alankuş, diğer CHP'li arkadaşlar gibi Madımak yası tutuyor, şöyle diyor: 

Sivas’ın insan yakan yobazları 30 yıldır aramızda .
Unutmadık unutmayacağız unutturmayacağız.
25,4 B
Görüntülenme

"Sivas'ın insan yakan yobazları" diyerek Sivaslıları töhmet altında bırakıyor, bunun bir NATO - Gladyo operasyonu olduğunu gözlerden kaçırıyor. 

NATO operasyonu olduğu için Başbakan Tansu Çiller ve Yardımcısı Erdal İnönü de katliama engel olmadılar. Aydınlık Gazetesi  Genel Yayın Yönetmeni Ferit İlsever iki kez aramasına rağmen Erdal İnönü kılını bile kıpırdatmadı.

Bakınız:
Hükûmet ve Tugay gelmedi. İnönü: "Merak etmeyin" 

+++

Tweet hesabında kendisini "Atatürkçü" olarak tanımlayan Sayın Alankuş kimi kandırmaya çalışıyor? İnsan yakan kalabalığı "gazanız mübarek olsun" diye kışkırtan o günün Sivas Belediye Başkanı, günümüzün Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Altılı Masa'da CHP'nin ortağı değil mi?

Vatandaş dolmayı yutmuyor, Alankuş'a yanıtı yapıştırıyor:
Emin misiniz? Malum; yıllarca o “yobazlardan” birinin hatta başı çekenin olduğunu iddia edip seçim sürecinde de “bilge” demişliğiniz var 😂
11,9 B
Görüntülenme

Bir ara o zamanki Sivas Belediye Başkanı Temel Karamollaoğlu geldi, konuştu. Güya sakinleştirmek için gelmişti ama ‘Gazanız mübarek olsun’ şeklinde kalabalığa hitap etti.
351
Görüntülenme


Gerçi Karamollaoğlu "Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağım" hayaliyle Meclis'e girmedi ama 9 adamı girdi. CHP listelerinden 9 Saadet Partili ismi Milletvekili yapmadınız mı? 

CHP'li arkadaşların Madımak feryatları, bilerek veya bilmeyerek tam bir ikiyüzlülüktür. "Sivaslı insan yakan yobazlar" diye sahte hedef göstermesi de bilerek veya bilmeyerek NATO'nun suçunu örtbas etmektir.

+++

Altılı Masa tezgahının kökleri Madımak - Başbağlar'a uzanır.

Madımak, Gladyo (Amerika'nın NATO ülkeleri içinde kurduğu gizli örgüt) operasyonunun ilk ayağı idi. 

Amaç Alevi - Sünni düşmanlığı yaratmaktı.

İkinci ayak 3 gün sonra Başbağlar'da sahnelendi. Amaç PKK'nın Alevilerin koruyucusu olduğu görüntüsü vermekti.

Sünniler Alevileri yakmış, PKK da Sünnilerden intikam almıştı.

Alevi - Sünni kutuplaşması yaratılıyor, Aleviler PKK'nın yanına itiliyordu.

O günden bu yana sözde Alevi görüntüsü altında bir çok örgüt kuruldu.

Bunlar daha önce "PKK'yı savunmuyorsan solcu değilsin" diyorlardı. Bu operasyondan sonra "PKK'yı savunmuyorsan Alevi değilsin" algısı yaratmaya soyundular.

Altılı Masa - PKK (HDP) ittifakı işte bu NATO / Gladyo operasyonu temelinde kuruldu.


+++

Bu bilgisizlikle ne cesaretle Cumhurbaşkanı olmaya soyunuyor Bay Kemal? Anlıyoruz, PKK ile ittifakı ancak böyle perdeleyebiliyorsun ama dünyanın bildiği şeye "Ben bilmem" diyen bir siyaset adamı ne yüzle oy ister? 
Video kaydı: 

🗣️ Kılıçdaroğlu: “HDP, PKK’nın siyasi kolu mudur? Ben bunu bilmem ki.”

+++

Bu vatandaş da CHP'nin müttefiği HDP'nin ikiyüzlü konumunu gösteriyor. Gerçi CHP de bir yandan Atatürkçü görünürken diğer yandan Şeyh Sait güzellemesi yapmakta HDP'den aşağı kalmıyor ya.

Daha 2 gün önce,şeriat için ayaklanan cumhuriyet düşmanı Şeyh Said’i ananların,2 gün sonra aynı şeriat yanlısı cumhuriyet düşmanları tarafından gerçekleştirilen Madımak Katliamını anması sahtekarlıktan başka bir şey değil. Katliamcı zihniyetle aynı çizgide olanlar katliamı anamaz



+++

Vatandaş CHP'lilere "Bu utançla yaşamaya mahkum edildiniz" diye sesleniyor.
2 Temmuz 1993 yılında yakılarak öldürülen 33 kişinin katilleriyle yol ortaklığını hiç zedelemeyen adamı 30 yıl sonra sizlerin oylarıyla demokrasi kahramanı ilan ettiler ! Ölenlerin kanı o sandığa gidip 6’lı masaya oy veren herkesin elindedir! Bu utançla yaşamaya mahkum edildiniz.

10,6 B
Görü
ntülenme

+++

Gerçi AKP'nin de Şeyh Sait konusunda CHP ve HDP'den geri kalır yanı yok:


 Muhbir
AKP MKYK Üyesi Alaattin Parlak: “Şehid Şeyh Said ve kahraman arkadaşlarını şehadet yıl dönümlerinde rahmetle ve minnetle anıyorum.”
181,7 B
Görüntülenme


Niçin kahraman oluyorlar? Rus işgal güçleri ile işbirliği yaptıkları, daha sonra Cumhuriyet'e karşı silahlı isyana kalkıştıkları için mi?

Fotoğrafta Şeyh Sait Rus işgal güçleri komutanı ile birlikte. Sol yakasında madalya olan Şeyh Sait, onun sağında (fotoğrafta solunda) olan Seyit Rıza.

Rus Ordusu Kafkas Cephesi Komutanı Grandük Nikolay Nikolayeviç, Dersim'de işbirliği yapan Şeyh Sait'e madalya vermişti. Video kaydı

+++


+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder