15 Haziran 2015 Pazartesi

Size bu görevi kim verdi?

E. Tümamiral Soner Polat, Aydınlık'ta yazdı:

"Emperyalist merkezler, içimizdeki temsilcileri ile Türk tarihinin tanık olmadığı kirli bir psikolojik savaş yürütmüş, sistem partilerinin diledikleri oranda oy almasını sağlamışlardır. Bu maksatla, neredeyse tüm gazete ve televizyonlar cepheye sürülmüştür.

Cumhuriyetçi bilinen yazarlar, Fazıl Say gibi müzisyenler, Uğur Mumcu’nun oğlu bile HDP (PKK) yardakçılığına soyunmuştur."

Yılmaz Özdil, Soner Yalçın ve Nihat Genç gibi yazar, edebiyatçı ve gazeteciler sistemin bütün baskılarına rağmen, bu toprakların namusu, şerefi, onuru ve haysiyeti olduklarını bir kez daha ispat etmişlerdir. Vatan sevgisinin her şeyin üstünde olduğunu günün birinde pusulasını şaşıran ebleh meslektaşlarına da mutlaka göstereceklerdir.
ABD, AB ve PKK kazanmış, Vatan Partisi ve Türkiye kaybetmiştir.
Düzen partileri emperyalist merkezlerin yörüngesinde olduğundan bu seçim 7 düvele karşı savaşan Vatan Partisi ile emperyalizm arasında geçmiştir.
Milletimize bu gerçekleri anlatabilecek daha iyi ve yaratıcı yöntemler bulamadığımız için suçluyuz! Görevimizi yapamadık! Ama sadece bir muharebe kaybettik. Savaş devam ediyor. İstiklal Harbi’mizde, Kütahya muharebesini kaybetmiş ama sonunda düşmanı denize dökmeyi başarmıştık.

E. Tümamiral Soner Polat'ın yazısının tamamı:
160 bin cesur yürek

arşiv:
160 bin cesur yürek
CHP'nin görevi milli direnci kırmak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder