16 Kasım 2023 Perşembe

Hakaret Profesörü: Şırnak FETÖ Üniversitesi - Bölüm 2

Aydınlık, 13 Nisan 2022

Şırnak Üniversitesi'ndeki FETÖ yapılanması 3 yıl 6 ay önce
Mayıs 2020'de Vatan Partisi'nin radarına takıldı.

Aydınlık gazetesi Mayıs 2020'de FETÖ'nün ABD'ye kaçan Akademi İmamı Şerif Ali Tekalan ile Şırnak Üniversitesi Öğretim Üyesi İhsan Ekin arasındaki instagram yazışmalarını yayınladı. Aralarındaki örgütsel bağ açıkça görülüyordu.

Ekin, Tekalan'a "Abi, profluk kadrom planladığımız gibi, ilana çıktı" diyordu.

(Gülen ölünce yerine Tekalan'ın geçeceği söyleniyor.)

“Şırnak FETÖ Deşifre” adlı hesapta yayınlanan belgelere göre, Ekin, Aydınlık Gazetesi'nin yaptığı haberlerin kendisinde paranoya yarattığını itiraf ediyor. 

Ekin, kaçak FETÖ'cü Prof. Osman Ersoy'a "Kimsenin benden şüphelenmemesi için yıllardır Cuma namazına gitmiyorum. Camilerdeki imamlar Erdoğan'ın satılık imamları. Ülkeyi kravatlı Yezid'in (Erdoğan'ın) elinden kurtaracağız, gümbür gümbür geleceğiz" diye yazıyordu.

Yazışmaların ekran görüntüleri ve ayrıntılı bilgi için bakınız: 
+++

2021'de önce Profesör, sonra Dekan Yardımcısı yapılan İhsan Ekin kendisini "dokunulmaz" olarak tanımlayıp Atatürk'e, Erdoğan'a, Bahçeli'ye, Perinçek'e ve Soylu'ya sosyal medya hesabından ağza alınmaz hakaretler savuruyordu.

Ve ne gariptir ki, kimse kendisine dokunmuyordu.
Başta en berbat hakaretlere hedef olan Cumhurbaşkanımız dahil kimse "Kim bu adam, niye kimse buna dokunamıyor" diye sual etmiyordu.

Aydınlık 13 Nisan 2022'de Ekin'in hakaret yazışmalarını ana sayfadan yayınladı. Ekin Aydınlık'ın haberini şikayet etti,  mahkeme takipsizlik kararı verdi. 

Aydınlık, 13 Nisan 2022

İşte “https://www. facebook.com/ihsan.ekin.56” adresinden yayınladığı o hakaretler:

Atatürk:  Ayyaş Kemal
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arsız Hırsız ve Yezid
Devlet Bahçeli: Nonoş ve bunak
Doğu Perinçek: Topal katil ve hain
Süleyman Soylu: Soysuz ve Suç İşleri Bakanı
Aydınlık Gazetesi Ankara Temsilcisi İsmet Özçelik
İslam düşmanı ve topal katil Perinçek'in karanlık kalemi
Ethem Sancak: Alçak
Yargı: Yezid'in emrindedir
Hakim ve Savcılar: Yezid'in köpekleri





Diğer hakaret yazışmaları için bakınız: 

+++

Aydınlık'ın yayınları FETÖcü üniversite yönetiminde paniğe neden oldu. Ekin, ertesi gün (14 Nisan'da) hakaret yazışmalarını sildi. Ama hepsi çoktan kayıt altına alınmıştı, internet uzantılarına kadar her şey belgelenmişti. Kaçış yok. 

+++

Rektör Mehmet Emin Erkan, öğrenci iken kaldığı 9 kişilik evden 8 rektör çıktığını açıkladı. "Bu bir tesadüf değildi" dedi. FETÖ işte böyle çalışmıştı.

Üniversitede FETÖ'cü olmayan ve yapılan usulsüz işlere karşı çıkanlar üzerinde terör estirmeye başladılar.

+++

Aradan 3 hafta geçti. İktidar cenahından hiç bir tepki gelmiyordu. Bunun üzerine 7 Mayıs 2022 günü Doğu Perinçek YÖK Başkanı'na bir mektup yazarak şöyle uyardı:

"İhsan Ekin hakkında işlem yapılması, başta Atatürk, Cumhurbaşkanı, Parti Genel Başkanları ve Bakanımızın onurunun korunması bakımından hukukun gereği olacaktır. Kimliği açıkça ortada ilgili kişinin görevinin devam etmesi durumunda Şırnak Üniversitesi Rektörlüğü başta olmak üzere ilgili bütün kurumlarımız sorumlu olacaktır."

Ayrıca Vatan Partisi Hukuk Bürosu, Ekin hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

+++

Şırnak Üniversitesi Rektörlüğü, YÖK'ün isteği üzerine Ekin hakkında göstermelik bir "inceleme" (soruşturma değil) yaptı, "suçlamalar asılsızdır" anlamında bir sonuç üretildi. 

+++

Rektör Emin Erkan, vatsap hesabından YÖK Başkanı ile fotoğrafını yayınladı, altına Perinçek'ten PerİTçek diye söz ederek FETÖ ağzıyla konuştu, kendini ele verdi:

https://www.aydinlik.com.tr/haber/feto-agziyla-konustu-kendini-ele-verdi-315582

+++

Olaylar burada bitmedi. Devamı var.

arşiv:
Şırnak FETÖ Üniversitesi: 
Yezid Erdoğan, alçak Perinçek - Bölüm 1 


+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder