9 Kasım 2023 Perşembe

Gazze'yi savunan gençlerimizi polisimiz copladı, tutukladı

TGB (Türkiye Gençlik Birliği) ve Öncü Gençlik, İsrail'in en büyük destekçisi ABD'nin Dışişleri Bakanı Blinken'ı Türk ve Filistin Bayrakları açarak protesto etti. Gösteriler Blinken Ankara'dan ayrılana kadar devam etti.
Video kaydı

+++

Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanı Samet Kunt kameralara konuştu. Mesaj Hükümet'e veriliyordu:

"ABD emperyalizminin baş temsilcisi, Türkiye'nin, Filistin'in düşmanı katil Blinken'ı böyle karşıladık. Blinken böyle karşılanır. Blinken'ı böyle karşılayacaksınız, Amerikan üslerine el koyacaksınız. Suriye'nin kuzeyinde İkinci İsrail (sözde Kürdistan) kurma planlarını yerle bir edeceksiniz. İşte onlara en güzel cevap böyle verilir."
Video kaydı

ABD'nin baş temsilcisi Blinken'i Dışişleri Bakanlığı önünde, Vatan Partisi Öncü Gençlik ve TGB olarak protesto ettik. Emperyalistlere hak ettiği muameleyi yaptık. Ak Parti hükümeti şov yapıyor! ABD'ye ''mesajlarla, sembollerle'' cevap vermenizin bir önemi yok.

+++

Video kaydı
Blinken ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan

+++
TGB Genel Başkanı Kayahan Çetin'in konuşması:
Hem yürüyor hem konuşuyor:
Video kaydı

Tüm dünya halklarının düşmanı ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'i, Dışişleri Bakanlığı'ndaki görüşmesinde yakaladık! Topraklarımıza her adım attıklarında, karşılarında Türk gençliğini bulacaklar! Amerikan emperyalizminin temsilcilerine Türkiye'nin hiçbir yerinde rahat yok!

+++
 
Video kaydı:

+++
Alman polisi, Fransız polisi Gazze gösterilerini copla, kaba kuvvetle dağıtırken Almanya ve Fransa hükümetlerini suçlayanlar neredesiniz? İşte aynı şey Ankara'da yapıldı.

Polis gençleri copladı. 7 genç tutuklandı.

Doğu Perinçek
"Gençlere cop vuran Türk polisi değildi, onlara vurun talimatı veren Hükümet."

Fotoğraflar ABD Dışişleri Bakanı Blinken'a karşı TGB'nin yaptığı protestodan. Elinde Türk bayrağı olan gençleri gözaltına almanız yanlışken, bir de şiddet uyguluyorsunuz. Ne bu hınç? İçinizden bu adamları temizleyin .


+++

"Blinken Esenboğa'ya inince apron karartıldı, Fidan Blinken'ın öpme hamlesine izin vermedi" gibi laflarla topu taca atıyorlar. Miting yapıp Gazze diye ağlıyorlar, "İslam ülkeleri ve BM İsrail'e karşı somut adımlar atsın" deyip duruyorlar.

Ancak kendileri İsrail'e karşı atmaları gereken adımları atmıyorlar:

- Kürecik ABD Radar Üssü İran'ın olası saldırılarına karşı İsrail'in gözü kulağı olmaya devam ediyor.
- İncirlik ABD Üssü'ne uçaklar inip inip kalkıyor
- Ceyhan'dan İsrail'in Hayfa Limanı'na Azerbaycan petrolü taşıyan gemiler gitmeye devam ediyor. Gazze'yi bombalayan İsrail tankları, uçakları bu petrolle çalışıyor.
- Yine Ceyhan'dan Hayfa'ya yiyecek taşıyan gemiler gitmeye devam ediyor.
- Filistin'in en büyük düşmanı NATO'yu güçlendirmek amacıyla İsveç'in üyeliğe kabul protokolü oylanmak üzere Erdoğan imzasıyla Meclis'e gönderiliyor.
- Filistin'e fiilen yardım eden tek Arap ülkesi olan Suriye'yi parçalayan, bu suretle İsrail'i ferahlatan bölücü ve yobaz ABD destekli örgütlere karşı Suriye devleti ile birlikte hareket edilmiyor. Tam tersi, İdlib'deki HTŞ terör örgütü korunuyor.

"Katil İsrail" diye bağırıp çağırarak İsrail yandaşı konumunuzu gizleyemezsiniz, Türk Milleti'ni aldatamazsınız.

İşte son rezalet. Açıklayan kim mi? HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç. Buyurun:
+++
Bir de İmam Ahmet Doğan'dan dinleyin.
Video kaydı


+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder