12 Ağustos 2023 Cumartesi

Altılı Masa'yı asla affetmeyeceğiz: Şehitlerimiz var



Eskiden hep birlikteydiler.

Ak Parti BOP Eşbaşkanlığı gereği olarak PKK ile "Açılım" yapıyor, Habur, Kobane, Dolmabahçe, Megri Megri, Oslo... ve sonucunda PKK'nın özerklik ilanları, açılan hendekler...

CHP ise Habur'da PKK'lıların avukatlığını üstleniyor,  "Oslo'da yapmayın, Meclis'e getirin, biz de katılalım PKK'ya yardıma" diyor, Gençlik Kolları da Kobane'de PKK'lı sözde Başbakan'ın
 önünde esas duruşa geçiyordu.

CHP gençliği Kobani yolunda 

Suriye'de CHP-PKK buluşması 

Ve hep birlikte özerkliğe uygun "Yeni Anayasa" yapmak için Meclis'te Masa kuruluyor, Vatan (İşçi) Partisi'nin tüm uyarılarına rağmen MHP bile Masa'ya katılıyordu.

Akil Adamlar PKK'nın ne kadar cici olduğunu anlatmak için yurt gezileri düzenliyor, Vatan Partisi'nden başka karşı çıkan olmuyordu.
 
AKP, CHP, HDP (PKK):
Yeni Anayasa'da Türk Milleti olmayacak 

"Bölücü Anayasa yaptırmayacağız" Ankara Kurultayı

Yeni Anayasa'nın amacı hendeğe gömülen PKK'yı kurtarmak

Ak Parti'nin ortağı FETÖ Ergenekon tertipleri kuruyor, CHP "darbeciler yargılansın" diyor, MHP bile destek çıkıyordu.


+++

Devran döndü. Vatan Partisi'nin Silivri duvarlarını yıkmasından sonra Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan "Aldatıldık, zamanında görememişiz, Rabbim de milletim de bizi affetsin" diyerek BOP Eşbaşkanlığından istifa etti. PKK ve FETÖ ile mücadeleye onay verdi. Önce PKK açtığı hendeklere gömüldü, sonra üç ayrı harekatla Suriye'nin kuzeyindeki üç bölgeden IŞİD ve PKK kovularak PKK Koridoru kurulması önlendi.

Bakınız: 
Rabbim de milletimiz de bizi affetsin

+++

CHP başta olmak üzere tüm sahte solcular PKK'yı korumak için yaygara kopardılar. Cumhuriyet gazetesi ordumuza "DURUN ARTIK" diyecek kadar zıvanadan çıkmıştı.

PKK ile birlikte sözde barış mitingleri yaparak "silahlar sussun, PKK'ya ateş etmeyin" diyecek kadar azıttılar.

Bakınız:
PKK'ya siper oldular, hiç utanma kalmadı

Cizre Kantonu hayali suya düştü

Apo bayrakları altında barış mitingi yapan CHP'liler

CHP MV Mahmut Tanal
Apo posterleri altında terörü kınıyor

+++

Özet olarak: 
Ak Parti PKK ile Açılım'dan ve FETÖ ile işbirliğinden vazgeçti.
CHP başta olmak üzere tüm sahte sol ise bugüne kadar vazgeçmedi.

Altılı Masa'nın altında PKK ve FETÖ vardı. Son olarak Ümit Özdağ CHP'nin misafiri olarak masaya katıldı.

Altılı Masa + Özdağ'ın PKK'nın Meclis'teki uzantısı HDP ile açık işbirliği yapması, PKK'ya çok büyük moral güç veriyor.

+++

Ak Parti'yi "Rabbim ve milletim" affeder mi bilemeyiz ama Altılı Masa + Özdağ ile bilumum sahte sol - sosyalist parti ve örgütler HDP - Yeşil Sol ile ilişkilerini kesip PKK'ya kesin tavır almazlarsa milletimiz onları asla affetmeyecektir.

+++

PKK ile mücadeleye karşı çıkmaya devam ediyorlar. 

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu "insan yaşamını gözetin" diyor, "PKK'lıları öldürmeyin". Buyurun video kaydı

"Eskiden JİTEM (Jandarma İstihbarat Terörle Mücadele) vardı insanları takip ederdi vururdu ensesinden ama o (jandarma) bir insandı sonuçta. Şimdi aynı görevi SİHA'lar yapıyor. Böyle bir yöntem hukuk devletinde olmaz, ancak savaşta olur, savaşın da kuralları vardır. Dolayısıyla hükümetin ağır insan hakları ihlallerine yol açan bu hataları ortadan kaldırması lazım. Sonuçları çok ağırdır. Savaş koşullarında bile varlığı tartışmalı olan bu araçlarla ilgili olarak hükümetin derhal hukuka uygun, insan yaşamını gözeten tedbirler alması lazım"

+++

CHP Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer, Erdoğan'ın "Türkiye Yüzyılı" vizyon belgesini eleştirirken silah sanayimizi hedef aldı, tıpkı Tanrıkulu gibi: Video kaydı

"Gözlerim yaşardı. Vizyona bakın. Mecbur kalınmadıkça savaş cinayettir diyen Atatürk'ün izindeyiz. İkinci yüzyıl vizyonu tank, top, İHA, SİHA, vur, kır, öldür, kahramanlık türküleri… Cumhuriyet bunun için kurulmadı. Cumhuriyet medeniyet projesidir. Barış projesidir. Demokrasi projesidir. Eğitim, çağdaşlık projesidir. Onun için kuruldu. Ülkemin geldiği duruma üzülmemek mümkün değil.”


+++

P. Tğm. Fatih Uğur Altınbaş
İs. Uzm. Çvş. Kemal Özek
P. Söz. Er Mahmut Üçdağ
P. Uzm. Onb. Uğur Özdemir
P. Uzm. Çvş. Özkan Lale

Video kaydı

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK’lı teröristlerin açtığı taciz ateşinde şehit olan Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş (27), Ankara'nın Bala ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

P. Uzm. Çavuş Mustafa Sezer

Irak'ın kuzeyinde Pençe Kilit Operasyonu kapsamında şehit düşen 27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer'in 6 aylık bebeği, kahraman babasını son yolculuğuna böyle uğurladı.

Altılı Masa + Özdağ ile tüm sahte sol ve sosyalist parti ve örgütlere sesleniyoruz:

PKK'dan elinizi çekin.
Yoksa bu millet sizi asla affetmeyecek
ve sonsuza kadar iktidar yüzü göremeyeceksiniz. 



+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder