9 Şubat 2023 Perşembe

"Uçak geminiz gelmesin" diyemediniz mi? "Pis ellerini çek" demiştiniz ABD'ye?


ABD, İskenderun'a uçak gemisi göndereceğini açıkladı.
Vatan Partisi tepki gösterdi:

Gemileriniz batsın. Yardıma değil esir almaya geliyorsunuz! Kanlı çizmelerinizle Anadolu’ya çıkamazsınız!
#gemilerinizbatsın
· 342 B Görüntülenme

+++

PKK medya hesapları dereyi görmeden paçaları sıvadı:

adlı kişiye yanıt olarak
Aydınlık grubuna bağlı rezervuar köpekleri ve Nuh un köpeklerini Esir almaya geliyorlar #doğuperinçek tutuştu 😀😀
439
Görüntülenme

+++

Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanı Barış Demiralay:

Gemide yardım yok. İçinde 56 savaş jeti 15 helikopter var. Gemiye 2 fırkateyn, 6 hücumbot ve denizaltılar eşlik ediyor. Gemi 2-3 bin askerle dolaşıyor. Yardım gemisi değil savaş makinesi. O gemi Türkiye'yi tehdit eden tatbikat yaptı. ABD'den ancak felaket gelir. #GeminizBatsın
2.208
Görüntülenme

+++

Yusuf Tunçer - Aydınlık Uluslararası İlişkiler Masası

2002'de ABD ordusu bir tatbikat yaptı.Tatbikatta tarif edilen hedef ülke 3 tarafı denizle çevrili, bir ada ülkesiyle sorunu var, boğazları var.Bu ülkede deprem oluyor ve kaos çıkıyor, ABD ordusu da 96 saatte işgal ediyor. 2002'de uyarmıştı👇
#ABDgemisiistemiyoruz
2.826
Görüntülenme

Ortadoğu'da 2 boğazı olan, bir ada ülkesi ile (Kıbrıs) sorunu olan kaç ülke var? Yalnızca Türkiye var. Zaten Amerikan AP (Associated Press) Ajansı bunun Türkiye'yi işgal tatbikatı olduğunu açıklamıştı. ABD yönetiminin bilgisi ve onayı olmadan böyle bir açıklama yapılamazdı.

ABD, bu tatbikatı 28 Şubat Komutanlarından Org. Kıvrıkoğlu'nun "28 Şubat'ı bin yıl sürdürme" kararlılığını açıklaması üzerine yapmıştı. Bin yıl ha? Al sana Milenyum Challenge (Bin Yılın Meydan Okuması) tatbikatı. Bin yıla karşı bin yıl... Bu tatbikatta ABD ordusu, Türkiye'yi 96 saatte işgal ediyor. 

Ayrıntılı bilgi için bakınız.
ABD'nin 28 Şubat'a cevabı: Milenyum Çelınc 

+++

İşte o tatbikata uygun bir durumun oluştuğu sanısına kapılarak içinde sayısı belirsiz füze, 56 savaş uçağı, 15 saldırı helikopteri, 2,500'ü asker 6,000 çalışanı olan uçak gemisini, 2 fırkateyn, 6 hücumbot ve sayısı belirsiz denizaltıyı "depreme yardım" bahanesi ile ülkemize göndermeye karar veriyorlar.

Saldırıya uygun ortam oluşabilmesi için devletimizin zaaf içine düşmesi, kontrolü kaybetmesi, deprem bölgesinden başlayan hoşnutsuzluk dalgasının yayılması ve Türkiye'nin "otoritenin sağlanamadığı aciz devlet" ilan edilmesi amaçlanıyor.

5 Mart 1959'da DP (Demokrat Parti) Hükûmeti'nin ABD ile imzaladığı "Karşılıklı İşbirliği Anlaşması", böyle durumlarda ABD'nin müdahalesine izin veriyor.

Deprem bölgesinde yardımların ulaşmadığı, düzenin sağlanmadığı, karışıklığın hakim olduğu yönünde bilinçli veya bilinçsiz yapılan açıklamalar işte bu müdahalenin önünü açmaya yarıyor.

Bakınız PKK'nın yedek partisi TİP (Türkiye İşçi Partisi) Milletvekili (CHP'den transfer) Sera Kadıgil bu uğurda ne yalanlar uyduruyor: Kızılay'ın yemek dağıtımı ve saha çalışması ek videolarda açıkça görülüyor:
Video kaydı: 
Yalanları bitmedi, bitmeyecek ‼️ ❌TİP’li Sera Kadıgil: “Bir tane Kızılay çadırı gören var mı? Çorba dağıtan Kızılay var mı? Niye? Başkanı İlahiyat mezunu.” ✅Kızılay 7/24 deprem bölgede aralıksız çalışıyor ✅Kerem Kınık, TIP Fakültesi mezunu ve “Afet tıbbı” doktorası var
120,6 B
Görüntülenme

Video kaydı
🟥 Yardım çalışmaları için 𝗛𝗮𝘁𝗮𝘆'a gelen , Kızılay Mutfağımızı ziyaret ederek çalışmalarımızı anlattı. #SensizOlmaz
120,7 B
Görüntülenme

+++

Bu durumda, Doğu Perinçek'in yaptığı açıklama anlam kazanıyor:

"Bugün en büyük yanlış devletimiz yıpratmaktır.
Hükûmetimize, ordumuza, polisimize karşı güvensizlik yaymaktır.
Bozgunculuktur.
Devlet de var, Hükûmet de var, ordu da var, polis de var."

"Onun için, konuşurken fitne yok, fesat yok, dedikodu yok.
Kahramanlıkları anlatmak var."

Video kaydı
Türk milletiyiz, acıyı kuvvete çevirmesini biliriz. Kenetleniyoruz. Devlet de var, Hükümet de var, Ordu da var, Polis de var. En önemlisi büyük Türk milleti var. Yıkıntıların altından kalkacağız. Karamsarlık düşmanımızdır. Türkiye üstesinden gelecek ve büyük ufuklara yönelecek.
1,1 Mn
Görüntülenme

 +++

Bakan Soylu
Pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek” demişti ABD'ye
https://aliserdarbolat.blogspot.com/2023/02/bakan-soylu-pis-ellerini-turkiyenin.html
Özgür Bursalı, bu sözleri hatırlattı:

+++


Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı:

"Bir kaç ay önce bu gemi Türkiye'yi işgal tatbikatlarına katılıyordu.
İçişleri Bakanımız 'Pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek' demişti.
Kanlı çizmelerinizle Anadolu'ya çıkmanıza izin vermeyeceğiz"

"ABD’den Türkiye’ye yardım değil, ancak felaket gelir. Tekrar sesleniyoruz: Kanlı çizmelerinizle Anadolu’ya çıkamazsınız! Türkiye’yi esir alamazsınız. Gemileriniz batsın! 

Derhal bu gemi geri çevrilmelidir ve asla İskenderun Limanı’na sokulmamalıdır."

Video kaydı
ABD bize yardım gemisi değil, savaş gemisi yolluyor. Gemileriniz batsın! ABD’ye muhtaç değiliz! Türkiye Devletiyle, Ordusuyla, Milletiyle görevinin başındadır ve zorlukların üstesinden gelecektir.
276,7 B
Görüntülenme

 +++

Dikkatli olmalıyız. İspanya ambifi hucüm gemisi ve ABD Bush Savaş Gemisinin Türkiye'ye doğru yola çıktığı duyuruldu.
421
Görüntülenme

+++

Araştırmacı yazar Murat Akan:

Millenium Challenge 2002 Tatbikatı ve Türkiye'ye ABD müdahalesi tehlikesi hakkında ayrıntılı bilgiler veriyor:

"NATO'nun İslamla Savaşı kitabımda belgeleri ile gösterdiğim gibi, bu anlaşmaya dayanarak (DP Hükûmeti ile ABD arasında imzalanan 5 Mart 1959 tarihli Karşılıklı İşbirliği Anlaşması) ABD'nin Türkiye'ye müdahale hakkı var. 

Bu anlaşma halâ yürürlükte. O yüzden, oralarda (deprem bölgesinde) yapılan çalışmaları eleştirirken, oradaki olumsuzlukları dile getirirken lütfen halkımızı kışkırtıcı açıklamalar yapmayın. Halkın birlik beraberliğini bozacak hareketler yapmayın. Bu tehdit (ABD müdahalesi) ciddi bir tehdit. 

Bu kaos ve düzensizliği bahane ederek devletin orada görevini yerine getiremediği ifade edilerek birileri gelir, NATO çerçevesinde Türkiye'ye konuşlanabilir. İktidarı ve muhalefetiyle bir ve beraber olmak zorundayız. 

Devleti tamamen ortadan kaldırırsanız, itibarsızlaştırırsanız ve orada devletin olmadığını iddia ederseniz orada kendisini devletin yerine koyan unsurlar çıkar. Bu anlamdaki uluslararası anlaşmalar çerçevesinde başka güçler devreye girer."

Video kaydı

Her ne kadar HAARP hakkında verdiği bilgiler doğru değilse ve ilk olarak Doğu Perinçek'in açıkladığı Millenium Challenge Tatbikatı'nı kendisinin ilk olarak açıkladığını iddia ediyorsa da, verdiği diğer bilgiler doğru.
2 gündür uyarıyorum. Deprem bölgesinde devlet otoritesini yok etmeye dönük 5. kol faaliyetleri var. 5 Mart 1959 tarihli Türk-Amerikan İşbirliği Anlaşmasına dikkat! USS George HW Bush nükleer uçak gemisinin depremle ne ilgisi var ki Türkiye'ye geliyor? youtube.com/watch?v=6t4T2p

+++


Hükümetimizin bir yanıtı yok mu? Gemileriniz de sözde yardımlarınız da lazım değil, istemiyoruz, diyemedi mi? Uçak gemisiyle gözdağı verme planınızı anladık, el mi yaman bey mi yaman görürsünüz, diyemedi mi!#gemilerinizbatsın
5.334
Görüntülenme

+++

+++

https://twitter.com/Hseyinzilhan4/status/1623583542004314112

Türk Düşmanı, FETÖ Hamisi, PKK Sever, CIA Resmi Ajanı Michael Rubin de İftiraları ile Türkiye’yi Karıştırmak için zemin hazırlıyor!! Aynı Söylemlerde Bulunanlar Olursa Bil Ki Bunlar FETÖCÜ, PKK’lı, CIA Etki Ajanlarıdır
222
Görüntülenme


 +++
adlı kişiye yanıt olarak
Provası 2002 yılındaki "Millenium Challenge" tatbikatı olan harekâta mı niyetleniyorlar, yoksa sadece psikolojik harp mi göreceğiz.
54
Görüntülenme
 +++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder