10 Aralık 2023 Pazar

Vatan Partisi yöneticisini zehirleme planı: Şırnak FETÖ - Bölüm 4


Şırnak Üniversitesi'nin FETÖcü Rektörü Alkış, suçlarını kamuoyuna açıklayan Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı hakkında "zehirleyerek öldürme" talimatı verdi.

Bursalı, cinayet tertibi ile ilgili yazışmaları 8 Aralık 2023 günü bir basın toplantısı ile açıkladı.

Rektör Abdurrahim Alkış, FETÖ mensuplarının kullandığı Eagle haberleşme programı üzerinden Şırnak Emniyeti'nde görevli Hilmi kod adlı polis memuru ile görüşüyor.

Yeşil renk: Hilmi    Beyaz renk: Rektör Alkış



Gölgesizler dediği FETÖ üyesi sivil polisler (hususi ekip diyor daha yukarıda) Bursalı'nın evine gizlice girerek kabı kacağı ağulayacak (zehirleyecek), Bursalı da günden güne kilo vererek ölecekmiş.


Şurti: FETÖ argosunda polis demek

+++
Video kaydı: 
Genel Sekreterimiz Özgür Bursalı: "Ankara'da bizim evimizin açık adresini, fotoğrafını temin eden polis kimdir? Ankara Emniyetinde ev adresimiz hangi sistemden elde edilmiştir?"

+++
Video kaydı

+++
Video kaydı
Genel Sekreterimiz Özgür Bursalı: "Bu terör örgütünün (FETÖ) bu uygulamaları yapacak gücü ve çapı yoktur. Buraya yazdıklarını yapacak olsalar NATO'cu generalleri içerde olmazdı. O dönem bitti."

+++
Şırnak Üniversitesi Öğretim Üyesi Bedirhan Önem de geçmişte Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel hakkında ölüm emri vermişti. Kendisini demir parmaklıklar arasında buldu. Rektör Alkış'ın kaderi de aynı olacaktır.
+++
arşiv:

Rektör ve polis delil imha ediyor: Şırnak FETÖ Üssü -Bölüm 3 

Hakaret Profesörü: Şırnak FETÖ Üniversitesi - Bölüm 2 

Şırnak FETÖ Üniv: Yezid Erdoğan, alçak Perinçek - Bölüm 1 

+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder