8 Aralık 2023 Cuma

Rektör ve polis delil imha ediyor: Şırnak FETÖ Üssü - Bölüm 3


Şırnak Üniversitesi'ndeki FETÖ yapılanması 3 yıl 6 ay önce Mayıs 2020'de Vatan Partisi'nin radarına takıldı.

Erdoğan, Bahçeli, Perinçek, Soylu, Ethem Sancak ile Savcılar ve Hakimlere ağır hakaretler eden FETÖcü Öğretim Üyesi İhsan Ekin'i dönemin Rektörü Mehmet Emin Erkan koruyup kollamış, YÖK'ü arkasına alarak "Ergenekoncu PerİTçek ve itlerinin İhsan Hocamızı YÖK Başkanı'na şikayet ettiklerinden haberimiz oldu" diye tvit atmıştı.

YÖK (Yüksek Öğretim Kurulu), FETÖcüleri koruyup kolluyordu.

Ayrıntılı bilgi için bakınız: 
Hakaret Profesörü

Hakaret Profesörü İhsan Ekin geçen hafta Perinçek'e tazminat ödemeye mahkum oldu. Diğer hakaret davaları devam ediyor.

+++

Yeni Rektör Abdurrahim Alkış döneminde de değişen bir şey olmadı. Tıpkı İhsan Ekin gibi, yeni Rektör de FETÖ'nün ABD'ye kaçan Akademi İmamı Şerif Ali Tekalan ile yazışıp duruyor, Şırnak Üniversitesi'ndeki 190 görevlinin FETÖ yandaşı olduklarını açık kimlikleri ile övünerek bildiriyor, "Devlet görevlilerini yanıma çektim" diyordu.

Ayrıntılı bilgi için bakınız: 
Şırnak FETÖ Üniversitesi 

+++

Yeni Rektör, FETÖ üyeliğinden hüküm giyen akademisyen Bedirhan Önem'i görevde tutup maaş vermeye devam etmişti.

Aydınlık gazetesinin ısrarlı takibi sonuç verdi, FETÖ'nün Mollalar Ekibi üyesi Mahrem İmam Bedirhan Önem, Yargıtay'ın cezayı onaylaması üzerine 25 Kasım 2023 günü yurt dışına kaçmak üzere iken sahte pasaport, sahte kimlikler ve büyük miktarda para ile Bakırköy'de yakalandı.

+++

Ancak, Aydınlık FETÖ İmamı ile yazışmalarını ilgili makamlara teslim ettiği halde, Rektör bir türlü görevden alınmıyordu. 

Vatan Partisi, Rektör Alkış'ın FETÖ ile ilgili delilleri imha etme yazışmalarını ele geçirdi. Yazışma tarihi: 18 Kasım 2023

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Rektör ile Şırnak Emniyeti'nde görevli Hilmi kod adlı polis memuru arasındaki yazışmaları 7 Aralık 2023 günü bir basın toplantısı ile açıkladı.

Yazışmalar FETÖ'nün örgüt içi haberleşme programı olan whatsapp görünümlü Eagle üzerinden yapılmıştı.

+++

Basın  toplantısına yalnızca ULUSAL KANAL katıldı. Anadolu Ajansı gibi, a haber gibi daha önceki açıklamalara katılan medya bu kez gelmedi. Konunun medyada örtbas edilmesiyle ilgili çok ciddi bir talimat var. Bu işin peşini bırakmayacağız.

+++

Yazışmalarda
"Uzun" dedikleri Erdoğan,
"Özgür alçağı" "Özgür iti" "Perinçeğin havlayan köpeği" dedikleri Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı,
"Yüceler" Fethullah ve yakın çevresi.
Perinçek'e de "ehl-i şer" ve "kâfir" iltifatlarını uygun görmüşler.

+++

Rektör, içindeki FETÖ ile ilgili delilleri yok etmesi için siyah LENOVO laptopunu (bilgisayarını) polis Hilmi'ye vermiş. 
Soruyor: "Laptopun belleğini imha ettiniz, değil mi?"
Hilmi: "Evet abi komple imha ettik merak etme":



Hilmi soruyor: "Ankara'dan (YÖK'ten) var mı bir haber?"
Rektör: "YÖK Başkanı ve üyelerin çoğunluğu arkamda"
diye yanıt veriyor.

YÖK içinde "cılız" bir FETÖ karşıtı gurup varmış neyse ki:


"Haberi sızdıran içimizdense yok edilecek" diyor. Resmen katil oldukları bir kez daha kendi itirafları ile teyit ediliyor. Özgür Bursalı'nın sesini kesme isteği de ölüm fermanı demek.

+++

Özgür Bursalı'nın basın toplantısının video kaydı

Hilmi kod adlı polis memurunun gerçek adını, görev yerini, rütbesini biliyoruz. Yetkili makamlara bildireceğiz.

Hilmi Şırnak Emniyeti içinde yalnız değil.

Şırnak Valiliği'nden 7 sayfa belgeyi bazı polislerin nasıl çaldığını Yetiş Ahmet anlatmıştı. FETÖ firarisi Cevheri Güven 7 Mayıs günü seçimleri etkileme amacıyla bu belgeleri kullanarak bir video yayınlamıştı. Yüceler Meclisi (Pensilvanya'daki FETÖ yönetimi) Erdoğan ve Soylu'ya darbe vuran bu belgeler için Bedirhan Önem'i tebrik etmişti. Üniversite içindeki Emniyet kökenli Osman Köse de Önem ile işbirliği yapıyor.

Şırnak Emniyeti içinde bir organizasyon var. Bu tek başına yapılacak bir iş değil. Oradaki isimleri de tek tek biliyoruz.

Video kaydı

+++

FETÖ Rektörü Abdurrahim Alkış, ABD'deki firari FETÖ Akademi İmamı Şerif Ali Tekalan'a gönderdiği raporda Şırnak Emniyet Müdürü Cemal Dalman'ın ismini kullamarak "Emniyet'i yanıma çektim" diyor.

Biz bu ifadelere inanmak istemiyoruz, ancak Emniyet Müdürümüzden aktif bir mücadele bekliyoruz. Şırnak Emniyeti içinde FETÖ unsurları cirit atıyor. Süleymancılık altında renklenen FETÖ personeli var.

+++

Bu yazışmaların tamamını yetkililere teslim ettiğimiz halde Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı halen inceleme başlatmadı. Bu da bir suçtur. 

İmha edilse dahi devletimiz dijital delillere ulaşabilir. Bu aşamadan sonrası, FETÖ suçlarının üzerinin örtülmesi anlamına gelecektir.

FETÖ Rektörü her yerde "Şırnak Başsavcılığı ve Şırnak Adliyesi arkamda" demektedir.

Cumhurbaşkanı'nın atadığı Rektör, kendisine "Uzun" ve "Yezid" diye hakaret etmekte, FETÖ üyeliğini sağır sutan duymakta, buna rağmen görevine devam etmekte, hakkında işlem yapılmamaktadır.

Böyle rezalet görülmemiştir.

CUMHURBAŞKANLIĞI
ADALET BAKANLIĞI
HSK (HAKİMLER ve SAVCILAR KURULU)
GÖREVE!


+++
arşiv:

Hakaret Profesörü: Şırnak FETÖ Üniversitesi - Bölüm 2 

Şırnak FETÖ Üniversitesi: 
Yezid Erdoğan, alçak Perinçek- Bölüm 1 

+++


y 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder