24 Aralık 2023 Pazar

Katillerin saygı gördüğü Gazi Meclis'te ihanetin ağır kokusu var

 

PKK'nın Meclis'teki kravatlı uzantısı Sırrı Süreyya Önder için Sayın Bakanımız Fahrettin Koca bakın neler diyor, hem de Hakkari 1. Dağ ve Komando Tugayımız 6 şehit verdiği gün:

TBMM Başkanvekili Sn. Sırrı Süreyya Önder, Cumhurbaşkanlığı bütçesi görüşmelerini yönettiği sırada rahatsızlanmış, Ankara Bilkent Şehir Hastanesine kaldırılmıştır. Hastanemizde detaylı incelemeleri devam etmektedir. Şu anda klinik durumu iyi, fakat tetkiklerin tamamlanması için kısa süre müşahade altında tutulacaktır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
3,5 Mn
Görüntülenme

+++

Mehmetçiklerimizin katillerinin temsilcisi olan bu "Sayın Katil" için bu telaş nedir? Bakın vatandaş ne diyor:

Çıldırmamak işten değil, "siyasi nezaket" bu mudur? Millet acı içindeyken, fidanlarımızı kıran itlerin siyasi uzantısına ve daha bilmem kimlere şirin görünmek kaygısı bu mudur? Küfür gibi.....

Gerçekten çıldıracağız artık sabır taşı çatladı, yüreğimiz yanıyor...TÜRK düşmanlarına ne kadar nazik davranıyorlar, vatan hainlerini bu kadar mı severler,yazıklar olsun..

Milletin bakanısın sen öyle mi.? Milletin çocuklarını öldüren pkk'nın kravatlısını bu kadar mı önemsiyorsun.! 😡😡😡

Allah Sırrı'nın belasını versin ona sayın diyeni de Sırrı ile beraber haşreylesin. Sen nasıl bakan oluyorsun bu ülkede yahu? Sırrı'nın arkadaşları sen ona başsağlığı dilediğin saatlerde asker şehit etti. Yazıklar olsun, olmaz olsun senin gibi bakan be!
41,2 B
Görüntülenme

Aponun da tansiyonu falan düşerse lütfen derhal twit atın haberimiz olsun. Fahrettin kocaya sempati beslediğim günler için kendime acıyorum.
87
Görüntülenme

+++

6 şehit verdiğimiz 22 Aralık 2023 günü, DEM Parti Urfa Milletvekili Ömer Öcalan (Apo'nun yeğeni) şehitlerimizden "ölümler" diye söz ederek şöyle tehdit savurdu:

Çözüm diyalog zeminin oluşturulmasındadır. Ölümler rakamlardan ibaret görülemez. Kürt sorunu şiddetle bertaraf edilemiyor. Şiddet ve savaş sorunu derinleştiriyor. Onurlu çözüm tecridin kaldırılması ve Sayın Abdullah Öcalan ile diyaloğun başlatılmasındadır.
2,5 Mn
Görüntülenme

Vatandaş bu sözlere ve Hükümetin bu teröristler karşısındaki acizliğine bakın nasıl isyan ediyor:

Sayın CB, sayın TBMM başkanı, ve bu ülkenin yönetimindeki tüm sayınlar. Biz 6 şehidimizin acısını yaşarken bu nasıl bir yaklaşım, bu nasıl cüret? Bunun hesabını sormayan iradeye bu millet saygı duyar mı? Bilin ki öfkemiz acımızdan daha büyük.
@TBMMresmi
3.003
Görüntülenme

Yıllardır binlerce şehit verdiğimiz halde, bu şerefsizleri mecliste hâlâ konuşturan ve hiç bir girişimde bulunmayan adalet sistemine tüküreyim.
3.486
Görüntülenme

+++

Sayın Bakan, kime geçmiş olsun diyorsunuz: "Kürdistan'a özerklik vermezseniz daha çok evlatlarınızı öldüreceğiz" diye tehdit savuranlara "geçmiş olsun" dediğinizin farkında mısınız?

"Selam olsun Apo'ya" Video kaydı

PKK'nın Meclis'teki uzantısı Hüda Kaya bakın ne diyordu Erdoğan'ın Covid testi pozitif çıkınca:

(Hüda Farsça Allah demek, Allah akıl fikir versin)

+++

Bu katillere gösterdiğiniz şefkati şehitlerimizin ailelerine nasıl açıklayacaksınız Sayın Bakanımız:
+++

Meclisinde türlü türlü hainlere selam saygı gösteren memleketimin sıvasız evlerinde çocukları şehit oluyor
465
Görüntülenme
Şehitlerimizin evlerinde yas, Memleketin kalbinde korkunç bir öfke, Gazi Meclis'te ise ihanetin ağır kokusu var..
Gelir adaletsizliğine mahkum edilen bu ülkenin has evlatları aziz Türk milletinin vatan için bedenini siper etmiş kahramanlarının evleri, içinde yaşadığımız adaletsizliğe dair çok şey söylüyor.

+++

Türk Milleti'nin kürsüsünden Türk Milleti'ne parmak sallayıp el kol hareketi çekenlere mi geçmiş olsun diyorsunuz Sayın Bakanımız.
Video kaydı

+++

PKK/PYD’nin Suriye’deki faaliyetlerini yönetmekle görevli ABD'nin Suriye temsilcisi Granger, Gaziantep'te Suriye'nin Geçici Hükümet Başkanı Abdurrahman Mustafa ile görüsmüş. Esat'a karşı işbirliği yapacaklar mış Biz bu politikalarla hergün şehitler gelmesini nasıl önleyebiliriz
636
Görüntülenme

+++
PKK ile sarmaş dolaş olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel utanmadan sıkılmadan şehitlerimize rahmet dileyince hak ettiği yanıtı işte böyle aldı:

Bu da Özgür Özel'in benzeri Halil Konakçı (Hocaefendi namzeti). O da yanıtını aldı:

Bu herif daha bir kaç gün önce Şeyt Sait yalıyordu.
Alıntı
Halil KONAKCI
@halil_konakci
Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehidlerimizin yakınlarına, silah arkadaşlarına ve tüm komutanlarımıza sabır-ı cemiller niyaz ediyorum. Ve bu ermeni kuklası olan tüm pkk terör örgütü üyelerini, destekçilerini ve onların elebaşlarına selam gönderenleri tüm kalbimle… twitter.com/tcsavunma/stat…
Daha fazla göster
34,7 B
Görüntülenme

+++
aa
ABD’nin kara gücüm diye tanımladığı PKK terör örgütü saldırısı sonucunda, Irak’ın kuzeyinde şehit düşen mehmetçiklerimize, Allah’tan rahmet, başta ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Şehitlerimize sözümüz: Vatan Savaşı’nı zafere ulaştıracağız. Hepimize düşen görev: PKK ile devletçe ve milletçe topyekün mücadele!
19,9 B
Görüntülenme

+++

Siz sıcak evlerinizde uyurken...
Video kaydı





+++


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder