27 Nisan 2015 Pazartesi

Adaları geri alacağız, Türk askeri efsanesini geri getireceğiz

Vatan Partisi'nin 26 Nisan Kuşadası "152 Ada" Mitinginde Doğu Perinçek'in yaptığı konuşmadan önemli bölümler:

"İktidarımızda 152 adamız TSK'nın caydırıcı gücüyle barışçıl yoldan TC topraklarına katılacaktır. Türk Milleti'ne söz veriyoruz. Vatan Partisi söz verdi mi yapar.

Barış için askerin güçlü olacak. Vatan Partisi Ege'ye barış getirecek. Ama bunu kuvvetli ordusuyla yapacak. Efsane geri dönecek. O efsane barış için lazım.

Vatan Partisi Avrupa Birliği'ne nota verdi. Hükümetin yapamayacağını yaptı. "Buradan bayrağını indir" dedik. Topraklarımıza kılıçla gelemezsin, çiçekle gelebilirsin. Türkiye toprağına kılıçla gelenler kılıçla giderler.

Yunanistan'a da mektup verdik. Bu topraklara 15 Mayıs'ta düşman olarak girenler 9 Eylül'de denize döküldüler. Yunanistan hükümetinin bu tecrübeyi bildiğini tahmin ediyoruz."

Perinçek, Vatan Partisi iktidarında Deniz Bakanlığı kurulacağını da konuşmasında açıkladı.



AKP döneminde işgal edilen 152 adamız için 2 Nisan'da Avrupa Birliği'ne nota vermiş olan Vatan Partisi, 20 Nisan günü de bir basın toplantısı ile Yunanistan'ı Ege'deki adalarımızın işgaline son vermeye davet etti.

*********
Vatan Partisi, 22 Nisan günü Yunanistan Büyükelçiliği’ne uyarı niteliğinde bir mektup götürdü. Vatan Partisi Genel Başkan Danışmanı ve eski Milli Savunma Bakanı Barlas Doğu imzasıyla verilen mektupta Ege'deki adalarımızın işgaline derhal son verilmesi, Yunan bayraklarının indirilerek Yunan askerlerinin ve vatandaşlarının geri çekilmesi istendi.

*********
arşiv:
VATAN Partisi, Avrupa Birliği'ne NOTA verdi
152 Ada Mitingi 26 Nisan Pazar Saat 15:00 Kuşadası
http://aliserdarbolat.blogspot.com.tr/2015/04/152-ada-mitingi-26-nisan-pazar-saat.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder