16 Ağustos 2023 Çarşamba

Cinsiyet değiştirme felaketi - Bölüm 1 - PKK ve LGBT yandaşlığı


"Cinsiyet değiştirme" felaketi ülkemize de sıçradı.

Türkiye'de 28 çocuğa cinsiyet değiştirme işlemleri yaptılar. (Hepsine hormon tedavisi, yedi çocuğa ameliyat). Gerçekte cinsiyet değişmiyor, mevcut cinsiyet iptal ediliyor. Çocuk cinsiyetsiz duruma getiriliyor. Çünkü kadının erkek, erkeğin kadın yapılması olanaksız. "Cinsiyet değiştirme" söylemi bir aldatmaca.

+++

Bu  işlemleri yapan İstanbul Üniversitesi kadrolu hepsi de kadın olan 11 doktor şunlar:

Prof. Dr. Şahika Yüksel Prof. Dr. Feyza Darendeliler Prof. Dr. Firdevs Baş Prof. Dr. Şükran Poyrazoğlu Doç. Dr. Ayşe Burcu Erdoğdu Doç Dr. Neşe Direk Dr. Melek Yıldız Arş. Gör. Ayşe Pınar Öztürk Arş. Gör. Esin Karakılıç Özturan Arş. Gör. Aslı Derya Kardelen Al Psikiyatrist Seven Kaptan


Prof. Dr. Zeki Bayraktar, 11 doktorun reşit olmayan çocuklara uyguladıkları hormon tedavisine karşı yetkililere seslendi: 'Bu işin hesabını kim verecek?'

+++

PKK ve LGBT yandaşlığı - Türk Ordusu düşmanlığı - Cinsiyet değiştirme adı altında çocukları hadım etme - hepsi bir yerde:

Bu işlemlerin sorumlularından biri olan Prof. Dr. Şahika Yüksel,  LGBT dayatmasının başını çeken Kaos GL adlı kuruluşun yayınlarında yazıyor. PKK ile mücadele eden Türk Ordusu'nu katliamcı ilan eden "Barış Akademisyenleri Bildirisi"nin imzacılarından. Türk Ordusu'na "Kimyasal Silah" iftirası atan Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı'nın savunucularından.
Bakınız: 
Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi Açıklaması
TSK'ya kimyasal silah suçlaması 


https://www.yenisafak.com/ozel/biri-bu-doktorlari-durdursun-15-16-yaslarindaki-cocuklarin-cinsiyetini-degistiriyorlar-4552464

+++

PKK yandaşlığı ile bilinen İstanbul Tabip Odası ve Türk Tabipler Birliği, bu 11 doktora sahip çıktı:

Hakemli uluslararası bir dergide yayınlanan makeleleri nedeniyle meslektaşlarımız gazetesi tarafından yine hedef gösterildi. Bilimsel yazılara bilimsel yanıtlar verilir. Herhangi bir bilimsel itirazın olmadığı, etik kurul onayı alınarak yapılan bu bilimsel yayını, toplumda infial yaratmaya çalışan bir dille magazin malzemesi haline getirmeye hiçbir meslektaşımızın ve yayın organının hakkı yoktur. Bu örgütlü saldırı karşısında meslektaşlarımızın yanındayız.
1,1 Mn
Görüntülenme


+++

Bu doktorlar, yaptıkları cinsiyet değiştirme işlemlerini uluslararası bir tıp dergisinde yayınladılar. Utanmadan ve övünerek.

Makalenin adı: 
"Cinsiyet Disforisi Olan Ergenlerde Endokrinolojik Yaklaşım: Türkiye'de Üçüncü Basamak Bir Merkezde Pediatrik Endokronoloji Bölümü Deneyimi". 

Makalenin yayınlandığı dergi:
Journal of Clinical Research in Pediatric Endocrinology

Bu sayede rezalet ve cinayet ortaya çıktı.

İşte o makalenin ilk sayfası:


+++

Bu makaleye göre:

- 22 çocuğa "ergenlik durdurucu hormonlar" verilmiş. Yani cinsel olarak gelişmeleri engellenmiş. Kız çocukların adet görmeleri, memelerinin oluşması, erkek çocukların da sperm üretimi engellenmiş. Bu çocuklardan birinin yaşı 11...

- 7 çocuğa 18 yaşından önce geri dönüşü mümkün olmayan ameliyatlar yapılmış. Ses telleri ile oynanmış. Erkek olmak isteyen kızların sesi kalınlaştırılmış, kız olmak isteyen erkeklerin sesi inceltilmiş. İki kızın memeleri alınmış (mastektomi). 5 erkek çocuğun memeleri büyütülmüş, yüzlerine kadınsı görünüm vermek için estetik ameliyat yapılmış.

- Ameliyat gören 7 çocuktan biri bedeninin yeni görünümünü beğenmediği için bu işten vazgeçmiş. (Ama bedeni eski durumuna dönemez ki)

Aydınlık, 13 Ağustos 2023

Ayrıca, Aydınlık'ın ulaştığı bilgiye göre kadın olmak isteyen bir erkek çocuk intihar etmek istemiş, bunun üzerine hormon tedavisi durdurulmuş.

+++

Bu 11 doktordan biri ve aynı zamanda LGBT aktivisti olan Psikiyatrist Seven Kaplan şöyle buyuruyor:

"Cinsiyetini değiştirmek isteyen çocuklar tedavi (ikna)edilemez Çocuklarınızı psikiyatriste götürebilirsiniz ama yine de onları ikna edemezsiniz."

İşi baştan yokuşa sürüyor.

Ayrıca LGBT aktivistleri bu çocukların ailelerine giderek cinsiyet değişimini kabul etmedikleri taktirde çocuklarının intihar edeceğini söyleyerek tehditvari baskı yapıyorlar. Aileler de çocukları intihar etmesin diye sürece onay veriyor.

İşte cinayetler böyle tezgahlanıyor.

+++

Prof. Dr. Zeki Bayraktar açıkladı:

Medeni Kanun 
Madde 40: Cinsiyet değişikliği talebinde bulunabilmek için ilk şart 19 yaşından gün almak. Ve uzman heyet raporu.

Halbuki bu 22 çocuk 11-18 yaş aralığında ve heyet raporu olmasızın işlem görmüş. Yeni bedenini beğenmeyen çocuğun hesabını kim verecek?

Madde 41: Kişinin vücut bütünlüğüne dokunulamaz. Bu, aynı zamanda Türk Ceza Kanunu'na (TCK) göre de suçtur.

Türk Ceza Kanunu
Madde 39 : Taksirle (özensizlikle) yaralama suçu
Madde 90: Çocuklar üzerinde deney yapma suçu
Madde 101: Kısırlaştırma suçu
Madde 257: Kişilerin mağduriyetine neden olma suçu.

Bu suçların tümü işlenmiştir. PKK yalakası İstanbul Tabip Odası hala "bilimsel yazı" perdelemesi yapıyor.

+++
arşiv:

LGBT korku filmi, LGBT rezaleti, LGBT faciası 

Putin'in Batı ile mücadelesinin LGBT ayağı 

+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder