21 Ağustos 2023 Pazartesi

Cinsiyet değiştirme felaketi - Bölüm 2 - Kısırlaştırma


Cinsiyet değiştirme ameliyatları ülkemize de sıçradı - hem de yasak olmasına rağmen 18 yaş altındakilere uygulandı... Uygulamayı yapan doktorlar da - tesadüfe bakın - PKK ve LGBT dostu, TSK karşıtı.
Bakınız:
Cinsiyet değiştirme felaketi 1 - PKK ve LGBT yandaşlığı

Aslında "cinsiyet değiştirme" söylemi aldatıcı. Çünkü kadının erkek, erkeğin kadın yapılması olanaksız. Yapılan hormon tedavileri ve ameliyatlar cinsiyeti değiştirmiyor, ancak kişiyi kısırlaştırıyor. 

+++

Trans erkek 

Erkek olmak isteyen kızlara yalan söyleniyor. "Hormon verip ameliyat ederek seni erkek yapacağız. Trans erkek olacaksın" deniliyor. Kız da gerçekten erkek olacağına inanıyor.

Önce ergenlik baskılayıcı ilaç veriliyor. Cinsel organlarının gelişimi engelleniyor. Yumurtalıklarının faaliyete geçmesi önleniyor, aybaşı olmaya başlamış ise durduruluyor. Eş zamanlı olarak erkeklik hormonu veriliyor. Sakal ve bıyıklarının çıkması sağlanıyor.

18 yaşından sonra memeleri alınıyor. Rahim ve yumurtalıklar ameliyatla alınıyor. Bu durumda ergen kısırlaştırılmış oluyor. Artık gebe kalıp doğum yapamaz.

a

Ancak erkek de olamıyor. Ürolog Prof. Dr. Zeki Bayraktar, Aydınlık Gazetesi'nden Özlem Konur Usta'ya anlattı:

"Erkek yapılamaz, çünkü penis ve testis protezleri asla işlev görmez. Testis protezi iki plastik toptan ibaret. Penis protezi de elden, bacaktan ya da sırttan cilt ve yağ dokusu alınarak yapılır, duyusu (sinirleri) yoktur. Ereksiyon (sertleşme), duyu (hissetme) olmaz. Ama illa görüntü olarak bulunsun istiyorlar. İşlevi olan bir organ yapmak mümkün değildir."

Sonuç olarak, cinsel organları alınan kadına takılan protez erkek organları işlev görmez. Bir kadınla cinsel ilişki kuramaz, hamile bırakamaz. Cinsiyetsizleştirilmiş, kısırlaştırılmıştır.

"Erkek oldum, trans erkeğim" diyen kişi, cinsel organları alınmış ama erkek olamamış bir kadındır.

Doktorlar bu kızlara acı gerçeği anlatmadılar. "Seni erkek yapacağız" diye yalan söylediler.

+++

Trans kadın 

Aynı yalan kadın olmak isteyen erkeklere de söyleniyor: "Hormon verip ameliyat ederek seni kadın yapacağız". Çocuk da gerçekten kadın olacağına inanıyor.

Önce ergenlik baskılayıcı ilaç veriliyor, testislerinin gelişimi, sakal ve bıyıklarının çıkması engelleniyor, ses telleri ile oynanarak sesi inceltiliyor, kadınsı görünüm vermek için yüzüne estetik ameliyat yapılıyor, sonra da testisleri ve penisi kesilip alınıyor. Hormon verilerek memeleri büyütülüyor.

Ürolog Prof. Dr. Zeki Bayraktar anlatıyor:

"Bir çukur açıp penisinin derisini oraya döşerim ama o vajina değil ki. Beden onu yara gibi algılıyor ve kapatmaya çalışıyor. Bu nedenle metal genişleticilerle sürekli açmak gerekiyor. Çok acı ve ızdırap verici bir işlem. Ayrıca klitorisi yok. Cinsel açıdan uyarılamıyor. O nedenle çoğunun cinsel hayatı yok.

Rahmi yok, yumurtalıkları yok, adet göremiyor. Hamile kalma şansı yok."

İşlev gören rahim ve yumurtalık nakli için, trans kişi ile doku uyumu olan genç bir kadının ölmesi ve ailesinin izin vermesi gerekiyor. Milyonda bir ihtimal.

"Kadın oldum, trans kadınım" diyen kişi, cinsel organları alınmış ama kadın olamamış bir erkektir.

Doktorlar bu çocuklara acı gerçeği anlatmadılar. "Seni kadın yapacağız" diye yalan söylediler.

+++

Ergenlik önleyiciler

Amerikan Pediatri (Çocuk Hastalıkları) Koleji'nin 2018 tarihli raporunda ergenlik önleyiciler için şöyle deniliyor:

"Bireylerin kısırlığına neden olmakta, bilimsel kanıtlara dayanmamakta, tıpta uzun süreden beri uygulanan önce zarar verme etik ilkesini ihlal etmektedir."    

Biz ürologlar bu ilaçları ileri devre metastaz yapmış prostat kanserli hastalarımızda kullanırız. Androjenleri (cinsel uyarı yapan hormonları) engelleyerek hastayı hadım ediyoruz, kısırlaştırıyoruz. Çünkü bu kanseri önlemenin başka yolu yok.

Ama bu hastalar 60-70 yaşlarında. Fiziksel ve ruhsal gelişimlerini tamamlamış kişiler.

Yan etkisi çok fazla olan bu ilaçlar fiziksel ve ruhsal gelişimi tamamlanmamış, beyni dahil organları tam gelişmemiş bir ergende kullanılamaz. Bu, o çocuğun olgunlaşmasını, doku ve organlarının gelişimini engellemek demektir.

(Ergenlerde yeni kullanılmaya başlandığı için), uzun dönemdeki yan etkileri bilinmiyor. 

+++

Hormonlar

Karşı cinsiyet hormonlarını da ömür boyu sürekli veya aralıklı kullanacak. Çünkü erkeğin kadın hormonu üretecek, kadının da erkek hormonu üretecek organı yok. 

+++

Tehdit

Ruhsal sorunları olan bu çocuklar bu ameliyatları ısrarla talep ediyorlar. Avrupa ve Amerika’daki yayınlara dayanarak söylüyorum, ebeveynler tehdit ediliyor. “Tedavi” dedikleri bu uygulamayı kabul etmemeleri halinde çocuklarının intihar edeceğini öne sürüyorlar. Ebeveyn ne yapsın, büyük bir panikle “O zaman onaylıyorum.” diyor.

+++

Ayrıntılı bilgi için bakınız:
Tedavi değil cinayet 

+++

ABD'de öyle eyaletler var ki, ebeveyn çocuğun cinsiyet değişikliği isteğini kabul etmezse çocuk aileden alınıyor.

Bakınız:

LGBT korku filmi, LGBT rezaleti, LGBT faciası 

Putin'in Batı ile mücadelesinin LGBT ayağı 

+++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder