31 Ağustos 2015 Pazartesi

Komutan istifa etti: "Kardeşi kardeşe öldürtmem"

"Saray Savaşı" karşıtı Atatürkçü arkadaşlarımız sevinçle haber veriyorlar:

"Komutan Tayyip'i protesto ederek istifa etti.
Silvan Alay Komutanı: "Ben vatan için canımı veririm, ama Erdoğan'ın kişisel çıkarları için askerlerimi ve kardeşi kardeşe öldürtmem" diyerek istifa etti"

Komutanın adı verilmiyor, ama resmi var

Silvan Alay Komutanı

Aynı görüşteki Atatürkçü arkadaşlarımız "beğen" yapıyorlar fecibuk sayfasında.

"İşte bize böyle komutanlar gerekli", "Keşke bütün komutanlar sizin gibi olsa".

Yani tüm komutanlar istifa etse de ordumuz başsız kalsa bu Atatürkçü arkadaşlar zil takıp oynayacak. Ordumuz PKK ile mücadeleden vazgeçsin, PKK'nın dediği olsun. Yeter ki Tayyip başarı kazanamasın.

CNN durur mu, atlamış haberin üzerine, cikciklemiş:

"HELAL OLSUN ALAY KOMUTANINA!!!
SİLVAN ALAY KOMUTANI "BEN VATAN İÇİN CANIMI VERİRİM AMA erdoğan'ın KİŞİSEL ÇIKARLARI İÇİN ASKERLERİMİ VE KARDEŞİ KARDEŞE ÖLDÜRTMEM" DİYEREK İSTİFA ETTİ!!!
Nevşin Mengü Cnn Türk

Atatürkçü arkadaşlarımız bunu da "beğen" yapıyorlar. "Kardeşi kardeşe"nin anlamının "PKK'lılar kardeşimizdir. Asker, kardeşi olan PKK'lıları öldürmesin" demek olduğunu kavrayamıyorlar. Tayyip saplantısı düşünme yeteneklerini felç etmiş.

Yazıda, haberin kaynağı olarak Birtekin Arslan gösteriliyor. Daha geniş bilgi almak için bu arkadaşın fecibuk sayfasına giriyoruz. Görüyoruz ki bu arkadaş Y-CHP karşıtıdır, açılımcı değildir. Böyle bir haberi nasıl vermiş diye araştırıyoruz, mutlaka komutanı eleştirmiştir diye düşünüyoruz. Ama o ne... Sayfada böyle bir haber yok.

Peki, bu haber kimden çıktı diye araştırıyoruz... Haberin kaynağına ulaşıyoruz:


Selahattin Demirtaş
Silvan Alay komutanı ( Ben vatan için canımı veririm
Ama Erdoğan'ın kişisel çıkarları için askerlerimi ve
Kardeşi kardeşe öldürtmem diyerek ( istifa etti )

Evet, yalan haberin (günümüzde buna kibar lisanda psikolojik savaş diyorlar) kaynağı Selahattin Demirtaş.

"Saray Savaşı" deyimini icat eden solcu - demokrat - halkçı -sosyalist - saz çalan sevimli karizmatik PKK'lı kardeşimiz bu defa da istifayı icat etmiş.

Haber fos çıkınca "beğen" yapanlarda hüzün ve gözyaşları...

+++++++++++
TSK düşmanı haline gelen bir çok bilinçsiz sosyalist geçmişte görüldü. Onlara sahte sol demiştik. Günümüzde de bunlardan istemediğin kadar var. Hepsi de PKK kuyrukçusu haline geldiler.

Ancak, TSK'ya karşı düşmanın yanında (bilerek veya bilmeyerek) konumlanan Atatürkçü hiç görülmemişti. Son günlerde bunu da gördük şükür.
+++++++++++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder