3 Haziran 2015 Çarşamba

VATAN Partisi Yüksekova mitingi: Türk bayrağı için izin aldınız mı?

Yüksekova, 2 Haziran 2015

Bir yandan AKP, bir yandan PKK mitingi engellemeye çalıştı.

Özel uçak şirketleri 3 uçak için yapılmış olan anlaşmaları mitinge 2 gün kala iptal ettiler.
THY uçak kiralamayı kabul etmedi. Tarifeli seferlerden bilet almak istediğimizde "Yer yok" denildi, istediğimiz kadar bilet verilmedi. Uçağa bindiğimizde bir çok boş yer olduğunu gördük.

Yüksekova, 2 Haziran 2015

Hakkari Valisi "Buraya gelmeyin, can güvenliğinizi sağlayamayız" diye haber gönderdi. "Biz kendi güvenliğimizi sağlarız" dedik.

Miting yerimiz, Yüksekova'nın içinde olan top sahası idi. Yüksekova Kaymakamı miting günü bir tebligatla miting yerimizi şehre 6-7 kilometre uzakta olan stadyuma kaydırdı. Buradan şehirdeki evlerden bir teki bile görülmüyordu.

Bu da yetmedi. İnsanlar mitinge katılmasınlar diye şehirle stadyum arasına Kaymakamlık emri ile barikatlar yerleştirildi. Bu yüzden Yüksekovalı yurttaşlarımızın mitinge katılımı çok kısıtlı oldu.

Emniyet yetkilileri: "Türk Bayrağı için izin aldınız mı?" diye sordular. Emniyete bak hizaya gel. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde Türk Bayrağı taşımak için izin soruluyor. Y-CHP'nin de desteklediği AKP - PKK açılımının ülkeyi getirdiği nokta burası.

Şimdi Vali, Kaymakam ve Emniyet için suç duyurusu yapıyoruz.

Yüksekova, 2 Haziran 2015

Bütün bu engellere rağmen orada Türk Bayrakları ile miting yaptık. Bu sözde seçimin en anlamlı mitingi budur. Orada Türk Bayrakları ile miting yapan tek parti VATAN oldu.

++++
arşiv:
VATAN adayı partiden istifa etti ve adaylıktan çekildi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder