20 Haziran 2015 Cumartesi

"Halkların Demokratik Partisi" palavrasının sonu

Atlantik ötesindeki "Üst Akıl"ın verdiği akılla Hakan Fidan'ın PKK'yı solculara pazarlama partisi olarak kurdurduğu "ilerici, solcu, demokrat" HDP'nin maskesi düştü. Irkçı bölücü yüz ortaya çıktı.

HDP, yani PKK, sadece Kürtlerin değil, tüm halkların partisi idi. PKK yönetiminde çeşitli etnik guruplar demokratik bir ortamda barış içinde yaşayacaklardı.

Suriye'de ele geçirdiği bölgelerde etnik temizlik yapmaya başlaması gösterdi ki, PKK'nın halkları bir arada yaşatma gibi bir isteği ve yeteneği yok. Halkların partisi değil yani.

Arap olsun, Türk (Türkmen) olsun, Kürt olmayan herkesi ele geçirdiği yerlerden kovuyor. Tıpkı kankası Barzani'nin Irak'ın kuzeyinde yaptığı gibi.

Son olarak ele geçirdiği Tel Abyad'da etnik temizlik uyguluyor. Bir yandan bölgedeki Kürt olmayan nüfusu kovuyor, diğer yandan da IŞİD nedeniyle önceden bölgeden Türkiye'ye kaçmış olan Kürtleri Tel Abyad'a alıyor ve kapıyı kapatıyor, Arap ve Türkmenler Türkiye'de kalıyor.

Ayrıca, Cezire Kantonu'ndan Tel Abyad'a 8 bin Kürt getirerek nüfus yapısını tamamen değiştirmeyi planlıyor

CHP'li, EMEP'li, ÖDP'li ve diğer sözde "solcu" lara duyurulur. Vatansız sahte solculara inanıp PKK sevdalısı haline gelen akılsız "solcu"lara duyurulur.


Amerikan uçakları havadan vuruyor, Amerika'nın kara gücü olarak hareket eden PKK vurulan bölgeleri ele geçiriyor, Kürt olmayan nüfusu kovarak ırkçı bir yönetim kuruyor. Böyle bir örgüt, "demokrat, solcu, ilerici" olabilir mi? 

Aydınlık, 19 Haziran 2015
arşiv:
ABD havadan, PKK karadan etnik temizlik yapıyor
Çözüm yolu: Suriye ile derhal işbirliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder