18 Haziran 2015 Perşembe

Çözüm yolu: Suriye ile derhal işbirliği

Amerika, Irak'ta izlemiş olduğu yolu Suriye'de tekrarlıyor.

Saddam'ın Irak Ordusu'nu Irak'ın kuzeyine göndermesini Türkiye'deki işbirlikçi iktidarların da yardımı ile engelleyerek Barzanistan'ı kurmuş olan Amerika, aynı yolu şimdi de Suriye'de izliyor.

Esad'ın Suriye Ordusu'nu Suriye'nin kuzeyine göndermesini işbirlikçi AKP iktidarının da yardımı ile engelleyen Amerika, orada "kanton" adı altında PKK devleti kuruyor.

Amerikan uçakları IŞİD mevzilerini vuruyor. Çekilen IŞİD'in boşalttığı yerlere giren PKK'nın Suriye kolu PYD, etnik temizlik yapıyor, yani o bölgelerdeki Arapları ve Türkleri (Türkmenleri) sürerek yerlerine Kürt nüfus yerleştiriyor. Araplar ve Türkler Türkiye'ye kaçıyor.

900 kilometrelik Türkiye- Suriye sınırının 450 kilometreden fazla bir kısmı Suriye tarafında PKK'nın kontrolüne girdi. PKK'nın bir gümrük kapısı bile oldu.

Saddam düşmanlığı sonucunda Irak sınırımız Barzani'nin kontrolüne geçmişti. Şimdi de Esad düşmanlığı sonucunda Suriye sınırımız PKK'nın eline geçiyor.

Barzanistan, böylece "Kürt Koridoru" denilen Amerikan Koridoru ile (PKK bölgesi ile) Akdeniz'e bağlanıyor.

Yakında Irak ve Suriye ile sınırımız kalmayacak. İran sınırından Akdeniz'e kadar Barzanistan ve PKK bölgesi ile komşu olacağız. Güney sınırımız boydan boya Kürdistan olacak.

Vatan Partisi çözüm yolunu gösterdi: Suriye düşmanlığına son verilmeli, Suriye ile işbirliği yapılarak Amerikan Koridoru kurulması önlenmeli.


İşte 6 maddelik çözüm planı:


Aydınlık, 17 Haziran 2015


***********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder