18 Haziran 2015 Perşembe

ABD havadan, PKK karadan etnik temizlik yapıyor

Amerika planlıyor, PKK Suriye'de etnik temizlik yapıyor.

PKK'nın Suriye kolu PYD'nin eline geçen bölgelerdeki 12 bin Türkmen yollarda. Çoğu Türkiye'ye sığındı.

Kürt kökenli olmayanların Esad yanlısı veya Esad karşıtı olmaları durumu değiştirmiyor. Hepsi yurtlarından birlikte kovuluyorlar.

Esad karşıtı Türkmen Komutan Ömer Dede El Cezire televizyonuna şunları anlattı:

"Türkmen köyleri 1,5 yıldır IŞİD zulmü altındaydı. Şimdi de koalisyon (ABD - Katar) uçaklarının desteği ile ilerleyen YPG (PKK'nın Suriye kolu PYD'nin silahlı örgütü) köyleri boşaltmamız için bizi tehdit ediyor. "Köyleri boşaltın yoksa yakarız" diyorlar."

"Koalisyon uçakları, IŞİD'in elinde olmayan Kürt olmayan köyler dahi bombalıyor. Şu ana kadar en az 300 Arap ve Türkmen köyünü ellerine geçirdiler"

Sadece Barzanistan'da ve Suriye'nin kuzeyinde değil, Türkiye'de de etnik temizlik yapılıyor. Suriye sınırındaki ilçelerden Arap ve Türk nüfus kaçmaya başladı.

Hatta Kars, Ardahan ve Iğdır'daki Azeri Türkleri de göç ediyor, Kürt nüfus artıyor. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Nusret Senem durumu seçimler sırasında yerinde gözlemledi.

Amerikancı medya ve Y-CHP tarafından "solcu" cilası ile parlatılan HDP'nin yani PKK'nin solcu molcu değil bal gibi ırkçı olduğu bir kez daha görülüyor.

Son seçimlerde aldananların dikkatine.

Aydınlık, 14 Haziran 2015


arşiv:
Çözüm yolu: Suriye ile derhal işbirliği


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder