13 Haziran 2015 Cumartesi

160 bin cesur yürek


Bu büyük milletin refah, mutluluk ve güvenliği için onlar öldü, sakat kaldı, cezaevlerinde yattı. İşinden oldu, mesleğini kaybetti, çoluk çocuğu, ailesi perişan oldu. Ama bir an bile geri adım atmadı. Nefes alan her yiğit göğsünü siper etmeye devam etti. Başarısızlıklarda suçu kendinde aradı, milletine asla fatura çıkarmadı!

Eğer bu 160 bin cesur yürek olmasaydı, Türkiye çoktan bölünmüştü.

Karanlığın üstüne ışık tuttular; devletimize ve milletimize rota çizdiler. Önümüzdeki tehlikeleri sade ve yalın bir dille milletimize gösterdiler. Şimdi yükleri daha da ağırlaştı. Ama acılar onları olgunlaştırdı, biledi ve daha da dayanıklı bir hale getirdi.

Milletimiz müsterih olsun! Meclis’e gönderdikleri maaş kuyruğunda beklerken, Vatan Partisi vatan nöbetine devam ediyor, devam edecek...

Türk ismini koruyacak, ülkemizi böldürtmeyeceğiz. Bütün Türkiye düşmanlarına meydan okuyoruz. Hodri meydan!

Atatürk’ün hükümetini mutlaka kuracağız. Gelin çok geçmeden ya Bandırma vapurunun güvertesine çıkın ya da kazanına kömür atın! Bu büyük onur ve gurura sizler de ortak olun!

Emin olun, düşman hançerini vatanın bağrına dayamışken, Vatan Partisi’nde, Kuvayı Milliye’de sade bir nefer olmak, TBMM’de mebus olmaktan çok daha değerlidir.

Allah’ıma şükürler olsun! Bu 160 bin arslan içinde naçizane ben de varım. Bu benim hayatımda almış olduğum en büyük ödül, duyduğum en büyük mutluluk, aileme bırakacağım en zengin mirastır.

E. Tümamiral Soner Polat'ın yazısının tamamı:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder