9 Nisan 2015 Perşembe

Selina'nın kocası: Atatürk cellat

CHP üyesi olmayan CHP İstanbul 2. Bölge 1. sıra Milletvekili adayı Selina'nın kocası Avukat Erdal Doğan da çok marifetli birisi.

Erdal Bey de Selina Hanım gibi Türk Milleti'ni Ermeni soykırımı yapmakla suçluyor.

Bu kadarla kalmıyor Erdal Bey. "Dersim de soykırım" diyor.

Av. Erdal Doğan


Kürmes Derneği'nin internet sitesindeki "Dersim Soykırımı" başlıklı yazısında Atatürk'ü açıkça soykırımcılıkla, yani katillikle suçluyor:

"1937-38 tarihindeki askeri harekatla Dersim'i tümden yok etmek amaçlanmıştı."

"Bu bölge özelinde gerçekleşen tüm süreci ve yaşananları dikkate aldığımızda soykırımı "Dersim Soykırımı" diye adlandırmak en doğru yaklaşım olacaktır."

Alevilerin Atatürk sevgisine de fena halde bozuluyor Erdal Bey. Diyor ki: "Aleviler cellatlarına aşık olanlara benziyor."

Atatürk Alevilerin celladı imiş. Aleviler de cellatları olan Atatürk'e aşık olmuşlar.

*********

"Ermenileri katlettik" diyen Erdal Bey hızını alamıyor, "Ermenilerin 1915'den beri maruz kaldıkları mağdurluklar devam etmekte." diyor.

Sadece demekle kalmıyor, eyleme geçiyor.

"Ermeni Soykırımı ve Dersim Soykırımı" iddialarının tanınması için hukuki yollar arıyor, bunun için mahkeme kararı çıkarma peşinde koşuyor, "Türkiye kültürel soykırım yapıyor" gerekçesiyle Lahey Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne Türkiye aleyhinde şikayet dilekçesi veriyor.

*********

Erdal Bey'in marifetleri bunlarla sınırlı değil.
Türk Ordusu ve yurtsever aydınlara kurulan Zirve ve Poyrazköy kumpaslarının davalarına müdahil avukat olarak giriyor. Komutanların ve aydınların daha ağır cezalara çarptırılmaları için çaba gösteriyor.

*********

CHP'ye oy verecek vatandaşlar şöyle demiş olacaklar:

"Atatürk'e ve Türk Milleti'ne cellat, katil, soykırımcı, kefere, beton kafa demeye devam etmeniz için size yetki veriyoruz."

Ama ondan sonra çıkıp da sakıın ve sakın "Atatürkçüyüm" diye poz kesmesinler. Çok ağır konuşurum.

*********
arşiv:
CHP, Türkiye'yi arkadan hançerledi     9 Nisan 2015


*********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder