29 Mart 2014 Cumartesi

Kardeşlik namazını Sultanahmet Camisi’nde kılacağız


Doğu Perinçek, Hatay’ın Samandağ İlçesi’nde düzenlenen İşçi Partisi mitinginde konuştu:

“Beşar Esad, Doğu Perinçek, hep beraber Sultanahmet Camisi’nde zafer namazı kılacağız. O namaz, Ortadoğu halklarının zafer namazı olacak.”

Perinçek konuşuyor, Samandağ, 28 Mart 2014

"Tayyip Erdoğan, “20 gün sonra Emevi Camisi’nde namaz kılacağız” diyordu. Onların namazı kabul görmez. Hz. Ali’nin torunlarını tekrar kesmeye kalkanların namazı makbul değildir. Emperyalizme karşı fedai ruhuyla savaşan Beşar Esad’ı Samandağ’a davet edip onunla el ele sizi selamlayacağız. Sonra Beşar Esad, Doğu Perinçek, Irak’ın liderleri, İran’ın liderleri, Alevisi, Sünnisi hepimiz hep beraber Sultanahmet Camisi’nde zafer namazı kılacağız. O namaz, Ortadoğu halklarının zafer namazı olacak.”


********* 

Perinçek, Hatay’ın Defne İlçesi’nde düzenlenen İşçi Partisi seçim mitinginde şöyle konuştu:

“Hani, Tayyip Erdoğan Emevi Camisi’nde sahtekarca namaz kılacaktı. Onun namazı kabul edilmez. Önümüzdeki dönemde, Milli Hükümet’in misafiri olarak Beşar Esad Türkiye’ye gelecek, Türkiye – Suriye halkının kardeşlik namazını Sultanahmet Camisi’nde birlikte kılacağız.”

“Gizli Suriye görüşmesi bir mafya toplantısıdır. Buradan ilan ediyoruz, TSK’yı kardeşimiz Suriye’nin üzerine sürecek adam anasının karnından daha doğmadı.”

“Atatürk’ten kalan milli devletimiz yok. Onun yerine suç örgütü kurmuşlar. Suçlular toplanıyor. Bu bir güvenlik toplantısı değil, hıyanet toplantısıdır. Kardeşimiz Suriye halkına karşı tertipler yapanlar bizden değil, Türk Milletinden değil, yabancıların içimizdeki adamlarıdır.”

"Bu Allahsızları, bu kitapsızları yıkacağız."


(Suç örgütü toplantısı için bakınız: 

Perinçek konuşuyor, Defne, 28 Mart 2014
Aydınlık, 29 Mart 2014
*********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder