15 Ekim 2013 Salı

E. Kıd. Albay Hasan Atilla Uğur'un Mesajı


İşçi Partisi'nin cesur ve fedakar delegeleri, değerli basın mensuplarımız,
Partimizin 9. Kurultayı'nda göstermiş olduğunuz teveccüh ile şahsıma Merkez Karar Kurulu'nda görev verdiğinizi öğrendim.

Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti üzerine kabus gibi çöken "yok etme" içerikli saldırıların pervasızca yoğunlaştığı bu dönemde, partimizin varlığı ve öncülük görevi, daha büyük ve hayati bir önem kazanmıştır.

İşte böyle bir dönemde, milletin tek kurtuluş ümidi ve safları sıklaştırması gereken yer, İşçi Partisi'dir.

Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı gafillerin partimiz hakkında yıllar içinde ürettikleri tüm yalanlar çürümüş ve millet nezdinde boşa çıkarılmıştır. Pırıl pırıl ve fedakâr kadroları ile partimiz Milli Hükümete doğru yürümektedir.

İşçi Partisi, milliyetçilerin, devrimcilerin, Mustafa Kemal'in aydınlık yolundan, korkmadan ilerleyenlerin buluştuğu bir namus ocağıdır. Hainlere inat, çığ gibi büyümektedir. “Haydi, birleşelim ve oyunu bozalım” çağrımıza koşarak gelen ve dört elle sarılanlar, Cumhuriyetin yeniden ve daha güçlü olarak inşasında söz sahibi olup, tarihe geçeceklerdir. İhanetin içinde olmasalar bile, bu çağrımıza çeşitli nedenlerle, dudak bükenler ve katılmayanlar tarihi sorumluluktan kurtulamayacaklardır.


Bölücülüğe ve ortaçağ yobazlığına karşı verdiğimiz mücadelede zafer kesinlikle bizim olacaktır. İhanet tüccarlarının üzerimize bu denli saldırmaları, korkularının büyüklüğünün işaretidir.

Kurultayımızca layık görülen bu görevi, hayatım pahasına yerine getirme gayretinde olacağım. Sizleri mahcup etmeyeceğime söz veriyorum. Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Hasan Atilla UĞUR 13 Ekim 2013
SİLİVRİ Esir Evi"


                                                                  Hasan Atilla Uğur
                                              İşçi Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi
arşiv:
İki kahraman subay İşçi Partisi'ne katıldı    26 Aralık 2012

Öcalan'ı sorgulayan komutandan Ülkücü gençlere çağrı    2 Haziran 2012

Albay Uğur: "Hesap sormadan ölmek yooook"    9 Aralık 2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder