14 Haziran 2013 Cuma

15 - 16 Haziran'da Gündoğdu Meydanı'nda Türk bayrakları, Atatürk posterleriyle

İzmir'de 40 örgütün bir araya gelerek oluşturduğu "Cumhuriyet İçin Güçbirliği" halkımıza çağrı yaptı:
"Mesele hükümetin yıkılmasıdır."
 
Türk bayrakları ile İzmir Gündoğdu Meydanı'nda toplanıyoruz.

15 Haziran Cumartesi saat 17:00
16 Haziran Pazar saat 17:00


İzmir Tabip Odası Başkanı Dr. Suat Kaptaner:
"Tayyip Erdoğan kendisine oy veren yüzde 50’lik kesimi evlerinden çıkarmaya karar verdi. Biz ise AKP’ye oy verenler de dâhil, milletin yüzde 100’ünü Türk bayraklarıyla Gündoğdu Meydanına davet ediyoruz. 15-16 Haziran günlerinde İzmir’den ve diğer illerden diktatörlüğe karşı çıkalım."
“Doğurulacak çocuğa, içkiye, evcil hayvanlara karışan, T.C.’yi silmeye yeltenen, Ulusal Bayramlarımızı yasaklayan, TOMA’larla, gazlarla halkımıza şiddet uygulayan; sadece ağaca değil, bütün milli benliğimize, Cumhuriyetimize karşı bu diktatörlüğe boyun eğmeyeceğiz.”

İşçi Partisi İzmir İl Sekreteri Hasan Ali Kızılırmak:
"Milletimiz iktidar yürüyüşüne başladı. Türk milleti on beş gündür dünya tarihine geçecek bir şekilde AKP iktidarının saldırılarına karşı direniyor. Tayyip Erdoğan’ın meydan okumalarına aldırış etmeden, vatanımız için mücadele ediyoruz. 15-16 Haziran’da da İşçi Partisi olarak tüm İzmirlileri Gündoğdu’ya çağırıyoruz”
 
Eğitim-İş İzmir Şubesi Sekreteri Bülent Turan:
“İktidar koltuklarında oturanlara sesleniyorum, halkımız size isyan ediyor. Bölücülük yapan, mezhep ayrımcılığı yapan, vatandaşlarımızı birbirine kışkırtan iktidar, var olamayacaksınız. Bu millet sizi istemiyor. Gündoğdu Meydanında 15-16 Haziran günleri buluşan halk, iktidarın istifa etmesini haykıracak."
 
Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği (CKD) İzmir Şube Başkanı Zuhal Of:
“Vatanımızın bütünlüğüne sahip çıkmak için Gündoğdu’da Türk Bayraklarımızla, Atatürk posterlerimizle olmalıyız. Tayyip Erdoğan’ı istifa ettirmek için Gündoğdu’da buluşalım”

Genel Sağlık-İş Sendikası İzmir Şube Başkanı Dr. Serdar Savacı:
“Cumhuriyet için ulusal değerlerimizi, bütünlüğümüzü korumak için tüm vatandaşlarımızı Gündoğdu’ya davet ediyoruz”

TGB İzmir İl Sekreteri Özgür Açıkgöz:,
"Milletin Tayyip Erdoğan’ın faşizmine, diktatörlüğüne karşı isyan etmiştir.15-16 Haziran’da gençlik iktidara cevabını verecek”

Milli Merkez İzmir Temsilcisi Erdoğan Özer:
“Yabancıların projelerinde görev üstlenen, Suriye ile savaşa kalkışan, Cumhuriyeti yıkmaya çalışan, bölücü anayasa hazırlayan, insanların özel hayatlarına karışan iktidar tarihin duvarına çarpmıştır. Mesele, hükümetin yıkılmasıdır” 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder